Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Великодушно може да им го отстъпим! :laughing:
3

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
[quote name='stavrev' timestamp='1336648242' post='49739']

Мнението беше редактирано от Bavareza: 10 May 2012 - 20:44

1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Тея спортал, ако не бяха такива жълтури щяха много да ме зарадват : Шефовете на Байерн (Мюнхен работят усилено по привличането на Нури Шахин от Реал Мадрид, твърдят медиите в Германия.
http://www.sportal.b...php?news=363934

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 11 May 2012 - 00:07

0

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов

Преглед на мнениеBavareza, на 10 May 2012 - 20:43, каза:

Ливърпул играят приятен за окото футбол
:surprise: Спри си диеми-те, пич. Само ти и Боби Борисов се дървите на тия неможачи, дето вече четвърт век онанират на победи над шесторазрядни отбори! Ай стегни се вече!

ПП. Дузина силни мачове?!? Ми то в съвременния футбол един средностатистически отбор играе поне 60 мача. 12/60 е меко казано гротескно за "гранд", което тая сбирщина не са!
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеdeyan, на 11 May 2012 - 01:27, каза:

:surprise: Спри си диеми-те, пич. Само ти и Боби Борисов се дървите на тия неможачи, дето вече четвърт век онанират на победи над шесторазрядни отбори! Ай стегни се вече!

ПП. Дузина силни мачове?!? Ми то в съвременния футбол един средностатистически отбор играе поне 60 мача. 12/60 е меко казано гротескно за "гранд", което тая сбирщина не са!

"Дузина" силни мачове срещу резервите на Челси и въпреки това загубиха купата на живота си, купата, която щеше да направи сезона исторически. Били са и три пъти Евертън дето не могат да се завържат със супер невероятния футбол на Мойс, малко по лицеприятното копие на квазимодото, достоен бъдещ заместник на пияндето. Това да се радваш на Карлинг Къп е все едно в Германия да се радваш на Лига Тотал Къп....вери фъни, яко куул.
2

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
По Темата..Том Щарке от Хофенхайм........ :beer2: .За всичко написано обаче по-нагоре от Марио_Баслер се подписвам с 2те ръце---
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеmoonweaver, на 10 May 2012 - 17:45, каза:

Аз пък предпочитам Кавани пред Фалкао - колумбиецът се разцепва да вкарва, но за мен Скорпиона е по-комплексния играч от двамата. Не знам, аз съм голям карък - когато гледам мачове на Атлетико, Фалкао вкарва или с глава, или от дузпа - видял съм му 2-3 гола с крак. :)

Това всъщност е доста интересен въпрос. За мен лично колумбиецът е малко по-добрият играч, Кавани е прекалено зависим от най-добрия футболист в Наполи - Лавеци.
0

Guest_moonweaver_*

Фалкао залага много на играта с глава или поне мачовете, които съм гледал на Атлетико (изключая финала за УЕФА) общо-взето го търсят с центрирания, което в Байерн почти никога не се прави. За Кавани си прав, че не е тестван като самотен нападател, но мисля че ако зад него играят Робери, Мюлер, Кроос ще справя доста добре.
0

Guest_Andoniooo_*

Преглед на мнениеmoonweaver, на 12 May 2012 - 19:29, каза:

Фалкао залага много на играта с глава или поне мачовете, които съм гледал на Атлетико (изключая финала за УЕФА) общо-взето го търсят с центрирания, което в Байерн почти никога не се прави. За Кавани си прав, че не е тестван като самотен нападател, но мисля че ако зад него играят Робери, Мюлер, Кроос ще справя доста добре.

Хмммм...
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Двубоя с Дортмунд за мен беше доказателство че ни трябва нов вътрешен халф, дали за ротации дали за промяна на стила на игра. Шахин наистина би бил добър избор, но тея въртележки при излизане на Густаво не искам да ги виждам - първо връщаме Кроос назад, после Мюлер застава зад нападателите. Като ни неутрализират крилата и се чудим какво става, трябва ни още един играч в центъра.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Бъдещето на Кагава е неясно, твърди агентът му .Японецът все още не е играч на Манчестър Юнайтед.

http://topsport.ibox...ws/id_655385144

След снощния мач Ули да не му мисли,а да го взема веднага.Цената му едва ли ще бъде повече от 15 мил. за Байерн.
1

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеРосен, на 13 May 2012 - 11:56, каза:

Бъдещето на Кагава е неясно, твърди агентът му .Японецът все още не е играч на Манчестър Юнайтед.

http://topsport.ibox...ws/id_655385144

След снощния мач Ули да не му мисли,а да го взема веднага.Цената му едва ли ще бъде повече от 15 мил. за Байерн.

След като го смениха снощи, Кагава отиде и поздрави всички от щаба на Дортмунд. А САФ дъвчеше дъвка в една от ложите на стадиона. Според мен работата е опечена.

0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Аз си мисля, че трябва да дръпнем Сара Хаген от жените на мястото на Гомез...Вчера с гол и асистенция и уникален мач почти сама ни спечели купата! :laughing: :laughing:

P.S. С глава играе 2 пъти по-добре от Гомез, а за спиране на топката да не говорим! Залепва я за крака!

Мнението беше редактирано от TOKATA: 13 May 2012 - 12:25

2

Guest_Andoniooo_*

Кагава играе на позицията на Кроос. Шанса да го вземем 0%. Момчето си отива в любимия му отбор, Мангалчестър и това е. Ние може само да се надяваме Сахин да кацне на Арената :)
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Между другото Сахин като игра прилича повече на Швайни, отколкото на Густаво. В съвременния футбол при 4-2-3-1 се налага идеята на позицията на двата дефанзивни халфа да играят един плеймейкър (не е точна дума, но...) - Швайни и един разбивач - Густаво. В Реал са така - Алонсо (плеймейкър) и Кедира (разбивач), в Барса - Шави (плеймекър) и Бускетс (разбивач), в Дормунд - Гюндоган (плеймекър) и Бенднер/Кел - разбивач.
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема