Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Ами те хубаво са разбивачи, ама аз не видях и едно включване нито на Швайни, нито на Густаво. Гледам Швайни ми играе като ЦЗ. Как да създадем числено предимство около топката, ами невъзможно е по този начин. Кедира поне 3-4 пъти в мачовете на Реал се озовава до нападателя. Аз не видях такова нещо, нито от Швайни, за Густаво да не говорим.Всички знаят, че ще ни затворят крилата, трябваше да опитаме през центъра. Един Сахин и Швайни биха си е разигравали доста по-добре на двойни, "тройни" или там както могат, за да преминат халфовата им линия. Аз не видях и един пас, зад гърба на халфовете им и наш халф да се озове. с/у техните защитници централно пред вратата. Просто двамата играят много дефанзивно, когато атакуваме и къде за Бога са, когато ни нападат. Като някой селски мач се получи, ние атакуваме, те са повече, те ни атакуват те са повече. Е как стана това. Ами Гомез не даде и един пас, имаше един, но бе толкова слаб, че Робен не можа да го стигне. Густаво и Швайни като не помагат на Кроос и всичко отива на кино. Чака се само на Рибери и Робен, ама те са ги хванали по трима. Трябва нещо да раздвижим в центъра, за да не чакаме само на крилата. А нападателя ни трябва да помага в халфовата. Гомес не спечели и една въздушна топка, а Левандовски направи Боата да си бара ушите. Как е гърдира, какво прави. Ако играем толкова зле в центъра, и 6 и 7 мач поред, пак ще ни бият.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 13 May 2012 - 12:55

1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Срещу сгъстени защити трябва да се помисли за схема с двама нападатели и догодина да вземем Жиру или някой друг, аз предпочитам някой като Олич. Например 4-2-2-2 пак единия вътрешен халф ще е разбивач, а другия плеймейкър, но ще имаме 1 нападател повече.

Мнението беше редактирано от Bavareza: 13 May 2012 - 13:41

0

Guest_Andoniooo_*

Преглед на мнениеBavareza, на 13 May 2012 - 13:41, каза:

Срещу сгъстени защити трябва да се помисли за схема с двама нападатели и догодина да вземем Жиру или някой друг, аз предпочитам някой като Олич. Например 4-2-2-2 пак единия вътрешен халф ще е разбивач, а другия плеймейкър, но ще имаме 1 нападател повече.

Да, това е добър вариант. Но като Олич, не се сещам кой би дошъл. А и аз бих желал, да е по- класен, не само да има хъса на Олич.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 13 May 2012 - 13:56

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Непрекъснато се говори, че Сити ще вземат нов нападател - Кавани, Йоренте, Ван Перси. Това би означавало, че един изм/у Тевес и Джеко става напълно излишен. Може да се пробваме тук.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

0

Guest_Andoniooo_*

[quote name='stavrev' timestamp='1336916356' post='50180']

0

Потребителят е неактивен   davidalaba 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 12
  • любим играч:elber
искаме сисе , демба сисе :bishop:
0

Guest_Andoniooo_*

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Виляреал изпадат в Сегунда и най-вероятно ще продават евтино..харесал съм си Гаспар и Мусакио.
0

Guest_Andoniooo_*

Преглед на мнениеstavrev, на 14 May 2012 - 00:07, каза:

Виляреал изпадат в Сегунда и най-вероятно ще продават евтино..харесал съм си Гаспар и Мусакио.

Джузепе Роси също си заминава. Щом е Аржентински защитник, не ми го хвали :marto: иначе Гаспачо, е млад, ама едва ли ще направи нещо в Байерн. Все пак идва от отбор изпадащ в Премиера.Само Роси си заслужава.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 14 May 2012 - 00:19

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеstavrev, на 14 May 2012 - 00:07, каза:

Прекалено ниски са за централни защитници според стандартите на Байерн (пък и според всеобщите стандарти). Виж, Роси никак няма да го откажа, както спомена и Андонио.

1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

Преглед на мнениеDatty, на 13 May 2012 - 15:30, каза:

Непрекъснато се говори, че Сити ще вземат нов нападател - Кавани, Йоренте, Ван Перси. Това би означавало, че един изм/у Тевес и Джеко става напълно излишен. Може да се пробваме тук.

Да идва Тевез!
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
[quote name='Andoniooo' timestamp='1336943015' post='50214']

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Роска, много рано го гласиш тоя наследник, бре! Той Лам и 29 няма още. :fun: :fun:
0

Потребителят е неактивен   FERRARIS7 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 13-January 11
  • живущ вСофия Младост 3
Какъв Дебюши, кви 5 лева има толкова класни бекчета и централни защитници в Бундеслигата, ще откриваме топлата вода във Франция.Един Хьоведес за център,Кадлец,Гонзало Кастро за бекове също са варианти, само пари трябва да се цакат.А също си имаме добра школа.
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема