Аз също не мисля, че Олич трябва да се продаде, защото би ни помогнал в трудни моменти (например първият мач с/у манчо и гола му за 2-1 в края).
Кой трябва да си ходи?
Публикувано: 28 December 2010 - 18:34
Публикувано: 05 January 2011 - 13:39
АлтЪнтоп,Мичо,Отл,Пранич,Браафхайт,Клозе. За Тимо не съм съгласен защото Ван Бомел не е вечен и все някога ще настъпи и времето на Чук.. Клозе по-добре да върви някаде да влиза във форма поне за националния да е на ниво.. не, че до сега не е бил ама винаги може повече :bayernshal:
Публикувано: 05 January 2011 - 16:48
Според мен в момента точно излишни хора няма в състава...
Публикувано: 05 January 2011 - 18:18
BAYERN UBER ALLES, на 05 January 2011 - 13:39, каза:
АлтЪнтоп,Мичо,Отл,Пранич,Браафхайт,Клозе. За Тимо не съм съгласен защото Ван Бомел не е вечен и все някога ще настъпи и времето на Чук.. Клозе по-добре да върви някаде да влиза във форма поне за националния да е на ниво.. не, че до сега не е бил ама винаги може повече :bayernshal:
Е ако тия всичките дето си ги изброил напуснат, ще трябва ние тука да ходим да играем...и без това всеки мач играем с група 15 човека...
За да се махнат тия 6 човека трябва да дойдат 6 човека..
Публикувано: 29 January 2011 - 15:52
Тоя па... Къде го запратихте ОтЛЪ, ве?! Никъде нЕма да ходи Отъл. АНД
Публикувано: 29 January 2011 - 15:54
Анди Отъл спечели наградата за най-красив гол на декември (гола с/у Щутгарт) и някой щастливец, гласувал за него ще бъде горд собственик на фланелка с автограф от чутовната звезда на Байерн. http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif
Публикувано: 29 January 2011 - 15:58
Много ясно, аз хич не се изненадвам, че спечели приза за най-добър гол, а фланелката лично той ми е обещал, че ше дойде до Бургас да ми я донесе, тъкмо ше му покажа моста, че ми мрънкаше тука нещо, щото много искал да го види, викам "добре, ве, пу-у-у-у-у, наду ми главата с тоя мост, деба".
Публикувано: 29 January 2011 - 16:00
С чиста съвсет можеш да го метнеш от моста http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/spiteful.gif
Публикувано: 29 January 2011 - 16:02
А, да ве... Ако го метна нЕма да имаме шанс за титлата. Сега днеска `ко не набута 1 гол на Вердер пък, те ма на!
Публикувано: 30 January 2011 - 20:38
Според мен Лам отдавна трябваше да е заминал...