Реакциите след Ювентус – Байерн

Пеп Гуардиола: „Много съм доволен от представянето ни. Играхме добре през пълните 90 минути. Очевидно е, че щеше да е по-добре да спечелим, но все пак играхме срещу миналогодишните финалисти. Играта ни беше страхотна! Реваншът ще е също толкова труден. Ювентус имат страхотна психика“.

Филип Лаам: „Победителят днес бе Шампионска лига. Феновете видяха изобилие от положения. Можем да сме доволни от равенството. Ювентус са много добър отбор. Върнахме ги в мача само заради собствените си грешки, но със сигурност може да сме доволни от първите 60 минути“.

Ариен Робен: „Усещаше се разочарованието в съблекалнята. Когато водиш с 2:0 срещу подобен обонент, трябва да завършиш мача с победа. Трябва да поддържаме контрола в срещите, особено в защитен план. Намираме се на добри позиции преди реванша. Ще се нуждаем от много страст на Алианц Арена, но също така и от разумни действия, каквито показахме пред първото полувреме“.

Масимилиано Алегри (треньор на Ювентус): „Поздравих играчите си. Не съм нито разочарован, нито притеснен. Изправихме се срещу един от фаворитите за спечелване на Шампионска лига. Можехме дори и да победим, но това е трудно постижимо срещу отбор като Байерн. Трябва ни задължителна победа в реванша. Няма да е лесно, но не е невъзможно“.

Сами Кедира (Ювентус): „След първото полувреме се върнахме в мача и изиграхме добра втора част. За това сме доволни от крайния резултат. Да изравниш, след като си губил с 0:2 в мач срещу Байерн е страхотна изява на отбора“.

Comments

comments