Мюлер: „Гьотце не е доволен в Байерн.“

Марио Гьотце е изиграл само 12 мача за Байерн през този сезон, а в момента е свързван с трансфер в Англия. Според съотборника му Томас Мюлер Марио „не е доволен на 100 процента“.

Гьотце пропадна в йерархията на отбора през сезон 2015/2016. Въпреки контузиите, които претърпя, се предполага, че той ще напусне Алианц Арена в края на сезона.

Халфът се завърна след поредната контузия, но оттогава има само един мач за отбора. А самият Мюлер засили слуховете, след като обяви, че съотборникът му не е доволен от моментната ситуация.

Говорих с Марио и мисля, че не е доволен на 100 процента от ситуацията му в Байерн.“ – каза Мюлер на пресконференцията преди приятелския мач на Германия срещу Англия в събота. – „Не съм агент на Марио, затова няма да дискутирам бъдещето му.“

Въпреки всичко Мюлер е сигурен, че Гьотце все още има важна роля за Германия на Европейското първенство през лятото. „Марио предоставя качества, които винаги е притежавал.“ – добави той. – „Надявам се да играе добре в националния отбор и да се възползва от дадените му възможности“.

Източник: goal.com

Comments

comments