Отборът на „Байерн“ започна следпразнични тренировки

След три-дневна почивка, отборът на Байерн възстанови тренировки. Групата наблюдавана от Пеп Гуардиола се състоя от девет полеви играча и трима вратари. Отсъстващите включваха: Ариен Робен (контузия в слабините) и Йошуа Кимих (разтежение), както и контузените Жером Боатенг и Холгер Бадщубер.

Националите на отбора са все още извън Мюнхен, с изключение на Тиаго, който не участва в мача на Испания срещу Румъния в неделя и се върна навреме за следобедна тренировка.

След задължителната загрявка, играчите продължиха с тренировки за подавания и спринтове, както и много заучени положения. Тренировката трая 80 минути, а следващата е във вторник, докато сряда е почивен ден. В четвъртък, повечето национали се завръщат и започва подготовката за съботния мач от Бундеслигата срещу Айнтрахт Франкфурт.

Нойер аут срещу Италия

Надяваме се, че Мануел Нойер ще успее да се възстанови за мача през уикенда, след като отпадна от състава на Германия в понеделник поради проблеми със стомаха. Той ще пропусне сблъсъкът срещу Италия на Алианц Арена във вторник.

Източник: fcbayern.de

Comments

comments