Боатенг, Робен и Коман отново тренират

Феновете на Байерн могат да си отдъхнат след добрите новини, които дойдоха от щаба на баварците. Тримата контузени футболисти отново са на тренировъчното игрище на Забернер Щрасе. Един от тях ще се завърне скоро, докато на другите двама им предстои по-дълго възстановяване.

Кингсли Коман пропусна победата над Щутгарт в събота поради лека контузия, но проведе индивидуална тренировка в неделя. Въпреки, че пропуснатият мач беше само предпазна мярка, мускулните контузии в отбора не са за пренебрегване през този сезон. По всичко личи, че Коман ще е част от групата за реванша срещу Бенфика.

Жером Боатенг също започна индивидуални тренировки с топка, но защитникът няма да е готов за гостуването в Лисабон. Целта му е да се завърне в първия състав до няколко седмици.

Ариен Робен започна да тича отново на терена за първи път през уикенда след като претърпя контузия в адукторите през миналия месец. Процесът на възстановяване не беше най-бързия за Робен, но Байерн могат да си позволят да му дадат повече време с наличността на Коща, Рибери и Коман. Да не говорим за Гьотце и Мюлер, които също могат да играят на фланга.

Comments

comments