Актуално: Екскурзия до Мюнхен за „Байерн“ – „Атлетико“

Уважаеми членове на фен клуб „Байерн България“,

Както всички най-вероятно знаете нашият любим Байерн Мюнхен се падна в група „D“ с отборите на Атлетико (Мадрид), ПСВ (Айндховен) и Ростов.

Традиционно ние организираме екскурзии за мачовете от Шампионска лига всяка година. Тази година сме се прицелили в мача БайернАтлетико (Мадрид) на 06.12.16 (вторник), тъй като има евтини директни полети към Мюнхен (Меминген) и достатъчно време за организация.

Като членове на официален фен клуб на Байерн Мюнхен всички ние се ползваме с привилегията да се борим за билети с приоритет пред останалите, но все пак няма 100% гаранция.

Изброяваме стъпките, които следват при евентуална екскурзия (ако ни бъдат предоставени билети):

Билети

Всеки член, който е заплатил членския си внос, имащ валидна членска карта (не е изтекла) и имащ интерес да посети въпросния мач трябва най-късно до 31.08 (сряда) да върне писмен отговор до bayernbulgaria2008@gmail.com, с който потвърждава, че иска билет за съответния мач. Напомняме, че всеки член на фен клуба има право на не повече от 1 (един) билет. За един фен клуб Байерн отпуска максимум до 45 билета. Разпределението на билетите за фен клубовете става на томболен принцип. Цената на билетите варира между 30 и 100 евро. Ако бъдем одобрени за съответната бройка билети парите автоматично ще бъдат изтеглени. Обикновено отнема няколко седмици, за да разберем дали сме сред избраните. Заплащането на билетите ще се извърши по банков път, след като те бъдат получени. Допъпълнително ще изпратим и-мейл с подробности на хората, които са поръчали, когато този момент настъпи. Всеки заявил билет поема отговорност да го заплати коректно на посочената банкова сметка.

Транспорт

Всеки член е свободен сам да направи избор за своето пътуване към Мюнхен. Препоръчваме да погледнете възможностите в сайта на WizzAir, тъй като има директни полети на лоукост цени. Също така препоръчваме да не правите резервация за полети преди да е ясно дали имаме билети за мача.

Нощувки

Спането в Мюнхен ще бъде планирано допълнително след като стане ясно дали имаме билети. За там ще предвидим лоукост хостел/хотел, който да е поносим като цена (около15-20 евро/нощувка/човек), но отново всеки има свободата и да нощува в отделен друг хостел/хотел/апартамент.

Документи 

Необходими са ви единствено валидни лична карта или международен паспорт. В случай, че документите Ви изтичат преди мача е хубаво сега да ги пуснете за подновяване, за да разполагате с тях, когато пътуваме.

Ако имате въпроси, на които не сме отговорили в горните 4 точки, молим да пишете до bayernbulgaria2008@gmail.com.

Създадено е и събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/1749369818650144/


Servus,

Екипът на Байерн България

Comments

comments