Алегри хвали Байерн преди мача

Според треньора на Ювентус, Масимилиано Алегри, Байерн е един от най-добрите отбори в Европа: „Байерн е един от топ фаворитите за спечелване на Шампионска лига“. Въпреки това, при положение, че неговият отбор е в страховита форма на домашна сцена, той очаква с нетърпение двубоя с Баварците. „Готови сме да се представим на високо ниво. Имаме страхотна възможност да продължим напред“, каза Алегри по време на пресконференцията преди мача.

Сами Кедира и Марио Манджукич са здрави след претърпените контузии и ще играят, потвърди треньорът. „И двамата са в добра форма, тренираха наравно с останалите и ще вземат участие в мача“, потвърди треньорът на Юве, който предвижда истински трилър. „Равенство без голове у дома би бил перфектен резултат, но не мисля, че ще се получи. Ще има много голове.“

Вратарят на Торинци, Джанлуиджи Буфон, заяви че сблъсъкът между шампионите на Италия и Германия приляга повече за поне полуфинал. „Очаквам равностоен двубой срещу много добър противник“, заяви той. „Трябва да си търпелив срещу Байерн, но с известна доза лудост, за да си повярваш достатъчно, че да експериментираш“. Алегри даде ясни инструкции към бойците си: „Трябва да стоим компактно в задни позиции и да се справим с натискът, на който ще ни подложат“.

Comments

comments