Байерн България: Хокей на лед / NHL - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Хокей на лед / NHL

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 03-November 12
Отава съвсем я закъсаха - вчера победиха НЙ Рейнджърс, но Крейг Андерсън се контузи. Сега вече ми е интересно колко още от добрите си играчи могат да загубят (не че останаха много).
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Не разбирам от хокей, ама Грецки има много красива дъщеря :friends:

http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/898000005DC-195_634x826_zpsbdde9c41.jpg
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/47590-183007F4000005DC-527_634x698_zps4c532053.jpg
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/00338042_zps3079ede2.jpg
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Еваларката, Андонио :thumbsup:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Санта Круз, гледаш ли кво правят Сенс? С отбор, изграден със сума ти играчи от АХЛ, 6 поредни победи. Още преживявам загубата срещу тях с нелеп гол 25 секунди преди края :crybaby:
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Гледам и не вярвам на ушите си, както казваше Вучков. :fun: Явно това е един от познатите ни случаи в спорта, когато липсата на звездите в даден отбор, действа по-скоро благоприятно, защото играта става по-отборна и отговорността се разпределя поравно. Да видим докъде ще издържим така, наистина ми е интересно. Трябва обаче да се отбележи, че Петер Регин, който беше контузен и който много харесвам, почна да влиза във форма.

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
А, аз се сетих кой е този, като го видях. Миналата година размаза Торонто Марлиис на финала за Калдър къп (АХЛ) с Норфолк. Не ми се коментираше мача ни с Тампа, щото тогава много се ядосах на безличната ни игра.

Конакър игра добре, мисля даже, че записа и асистенция, ама то и аз да се науча да се пързалям като хората и аз ще съм добър в една линия със Стамкос ;)
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Санта Круз, твоят любимец Конакър премина в Отава, а Бишъп (резервният вратар) замина към Тампа. Крейг Андерсън се завръща, което е ключово за Отава. Ще влезнат най-вероятно в плейофите, но едва ли ще стигнат далеч там. Карлсон липсва много на отбора.
0

• Легенда
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
А, не, че ми е любимец, просто отбелязах в началото на сезона, че започва силно като за новак.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ами да, след завръщането на Андерсън единият вратар стана излишен, така че сделката е добра за вас. Сега ще стегнете защитата с Андерсън, който е много добър вратар и ще създадете доста проблеми в плейофите. Според мен точно отбор като Отава може да отстрани Питсбърг с по-затворената си игра :)

А си мислех по едно време, че ще наредите една дълга серия загуби, след като половината отбор беше от АХЛ.
0

• Легенда
Да, интересно е какво ще стане. Тази година поне няма никакви очаквания към отбора, така че няма да има разочарования и неприятни изненади.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Каквото и да направят без Карлсон ще е успех. Той е супер ключов играч за Отава и може би най-добрият защитник в лигата. След контузията му съм гледал няколко мача на Сенатърс и забелязах, че доста по-трудно изнасят шайбата от зоната си. С него бяха друг отбор и миналата година, ако не беше съдийската подкрепа за Рейнджърс, Отава щяха да ги елиминират.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Тази вечер се случи немислимото - Лийфс се класираха за плейофите за първи път от 9 години насам, и то 3 мача преди края след победа над Сенатърс с 4-1 в Скоуша банк. Раймър допусна само 1 гол от 50 изстрела :yahoo:
0

• Легенда
Честито! :) Жалко само, че срещу нас трябваше да се случи. :tooth:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Вие сте следващите, които ще се добутате до плейофите. Единствено трябва да се определи мястото, на което ще се класирате. Така като гледам, май ще имате за съперник един от трите отбора - Питсбърг, Бостън и Вашингтон. Вашингтон в момента са в добра форма (Овечкин се скъсва да бележи), ама ги бихте преди 2-3 дни. Бостън са ви по-неудобен съперник традиционно. За Питсбърг не знам. Те мачкат по принцип, а и са пълни с таланти, обаче в първия кръг на плейофите хич ги няма по принцип.

Най-добрият вариант за вас според мен ще е Монреал да спечелят дивизията и да са втори в конференцията и да играете срещу тях. Аз обаче се надявам да останат втори в дивизията, че Бостън не ги ща на този етап, макар че вече каквото дойде ще е под ножа :spiteful:

П.П. Тази година бая ви поотупахме, обаче вие ако сте с целия си състав (най-вече Карлсон и Спеза), сте една класа отгоре. Респект, че изобщо се борите за плейофите след тези контузии.

Мнението беше редактирано от the Amazing Ralph: 21 April 2013 - 16:48

1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Хах, честита победа на Сенатърс. Не че се изненадох особено. До последно стисках палци Монреал да останат 4-ти и да играем с тях, ама спечелиха дивизията и ни натресоха Бостън, срещу които е много трудно. От сума време обяснявам на едни фенове на Кънейдиънс, че отборът им е мек като масло и не става за плейофи, обаче те ми отговаряха колко бързи и технични били :slap: Като ги понадраха малко Отава сега се видя истината - това не им е футбол с джуджета (по хокейните мерки) няма как да се печелят победи в плейофите, когато всички блъскат като за последно. Пожелавам успех срещу Питсбърг (най-вероятно). Не е невъзможно, Айлъндърс показаха как става, а и когато Флъри е на вратата, винаги можеш да им забиеш 3-4 шайби. По-трудното срещу Пенгуинс е да не допуснеш 5-6 гола в твойта врата, че много талант в атака при тях :marto:
0

Споделете тази тема чрез:

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

5 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 5 гости и 0 анонимни потребители