Ще трябва!
Да видим кого ще доведат.
(9.) Роберт Левандовски
Публикувано: 14 May 2022 - 20:17
Тоз дойде без пари. Евтиния може и по-добър да е.
Публикувано: 14 May 2022 - 22:15
Брадатият мангал има фетиш към негрите,така че някоя евтина печка може и да вземе.
Публикувано: 30 May 2022 - 15:53
Излиза и говори вече открито пред полските медии, че иска да напусне :laughing: Аз такова нещо не помня
Публикувано: 30 May 2022 - 16:30
Ами, има си причина, че толкова фенове така и не го заобичаха, както би трябвало да го правят, предвид числата, които има за отбора.
"My time at Bayern is over, the best thing for me is a transfer. A transfer is the best solution. I don't see myself playing at Bayern after what has happened. I hope the club doesn't hold me back just because they can do it."
"My time at Bayern is over, the best thing for me is a transfer. A transfer is the best solution. I don't see myself playing at Bayern after what has happened. I hope the club doesn't hold me back just because they can do it."
Публикувано: 30 May 2022 - 17:07
Ако има хубава страна, то тя е, че стотици хиляди измислени фенове от арабските страни ще се трансферират заедно с него към новия му отбор.
Публикувано: 30 May 2022 - 17:09
Да се маха,като не иска,не иска.
Няма нужда да бъде задържан от ръководството,сега е моментът да му се вземе някаква трансферна сума.
Няма нужда да бъде задържан от ръководството,сега е моментът да му се вземе някаква трансферна сума.
Публикувано: 30 May 2022 - 17:29
Зад всичко това седи Хасан даже много търпя лева това ръководство.
Публикувано: 30 May 2022 - 17:38
За пръв път ще се съглася с Коман, че Левандовски носи драма и май по-добре да бъде продаден. Не знам какво е ставало зад кулисите със Салихамиджич и останалите (слуховете са, че е недоволен, че вместо да получи нов договор Байерн е преговарял с Холанд), но не мисля, че Байерн заслужава такова отношение от него. Предполагам ако Мане бъде купен ще се задвиждат нещата с продажба на поляка.
Публикувано: 30 May 2022 - 20:58
Отвратително поведение на полската неблагодарна мижитурка. На всичко отгоре иска да внуши, че Байерн е виновен за това . Кан трябва да остане твърд , и да не се поддаде на изнудването на Левандовски , и агента му.
Публикувано: 31 May 2022 - 00:23
В последните години доста класни футболисти напуснаха отбора срещу малко пари или с неподновен договор. Ръководството така действа, все едно ние сме единствения ТОП отбор и сме първи в списъка на всеки футболист. Ще ги видим до къде ще я докарат...
Публикувано: 31 May 2022 - 17:57
Sky.de съобщава,че Барселона не може да подпише с Левандовски,защото не е генерирал приходи и трябва да осъществят изходящи трансфери.
Мнението беше редактирано от Росен: 31 May 2022 - 18:03
Публикувано: 31 May 2022 - 18:04
Ще продават то е ясно поне в замяна да получим Де Йонг
Публикувано: 31 May 2022 - 20:14
Нищо няма да получим ,нашите са толкова тъпи,че два вързани пуяка не могат да пасат.