Байерн България: Български спорт - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Български спорт

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
1900, не знам как ги виждаш нещата, няма как да ти твърдя, че онзи Панатинайкос е бил по-класен тогава от ЦСКА, колкото е разликата между гръцките и българските отбори в момента. Но Рода е представител на едно от най-силните първенства по това време - холандското. ПСВ играят 2 поредни финала в ШЛ, като и Холандия е европейски шампион през 1988... Сега, ако ми кажеш, че АЗ или Твенте няма да бият, който и да е БГ отбор, моментално ще те запитам защо Левски не би тогава Хееренвеен...
Това е един издишащ елемент в твоята теория - броя на срещите е без значение. Преди са се играли по-малко мачове, но е можело още в първия кръг да срещнеш Милан (примерно). Показах ти как Левски на практика изигра 3 контроли (ама за другия отбор), в които си взе парички и 9 точки и сега тези мачове са във фолклора на клуба. В директната елиминация контроли НЯМАШЕ!

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 23 August 2013 - 15:39

0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
По логиката за Рода- през 2005-2006 Левски елиминира 2 италиански и 1 френски отбор+ победа над Марсилия.
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Не е точно така, защото през 1989 отборите играят с минимум 8 местни момчета в съставите си, а сега има такива, които излизат с 11 чужденци!
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ми не е точно така. Ето ти съставите на Киево, Удинезе и Оксер срещу Левски в първите мачове:
Киево:
Винченцо Сичиняно Андреа Мантовани, Франко Семиоли, Федерико Джунти, Андреа Дзанкета, Амаури, Салваторе Лана, Джузепе Скурто, Фабио Моро, Матео Бриги, Симоне Тирибоки- 90% италианци.

Удинезе:
Морган Де Сантис, Валерио Бертото, Фелипе, Кристиян Сапата, Дамяно Дзенони, Кристиан Ободо, Роберто Баронио, Фернандо Тисоне, Венсан Кандела, Фаусто Росини, Антонио Ди Натале- почти като Киево.

Оксер:
Фабиен Кол, Йохан Раде, Омар Калабан, Жан-Паскал Миньо, Жан-Себастиян Жорес, Васирики Диаби, Филип Виоло, Беноа Шейру, Канга Акале Бенжани Мварувари, Луиджи Пиерони- и тука преобладават местните.

Мнението беше редактирано от 1900: 23 August 2013 - 17:00

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Опитвам за последен път - преди години шампиона на страната играеше за КЕШ, втория,третия и четвъртия за Купата на УЕФА, а някой се промъкваше за КНК... Рода, до колкото помня, бяха завършили малко над чертата в сезона, в който играят финал за Купата на Холандия, а в сезона, в който ЦСКА ги отстранява завършват 5-ти...
Тогава нивото на това първенство беше по-високо спрямо сега, защото почти всички холандски национали са играели там. Миналия сезон 4,5 и 6 в Холандия са Витес, Утрехт и Твенте. Според теб какви шансове имат нашите отбори срещу тях?
ЦСКА отстрани Парма в 2 мача, след като Парма бяха завършили 4-ти в
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Скучни сте
2

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
А пък аз съм бил на следния мач:

16 септември 1976 година
Купа на носителите на купи - 1/16 финал (първи мач)
Стадион "Георги Аспарухов", София, ~ 55 000 зрители (не е зле)
Главен съдия: Бонет (Малта)

Левски - Рейпас (Лахти, Финландия) 12:2

Състав на Левски: Стефан Стайков, Николай Грънчаров,
2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Арс, много мнения си изписал с много неверни неща и откровени глупости, че се чудя откъде да започна. ПОнеже спомена Рода - да, действително холандското първенство беше много силно в онези години, но ПСВ никога не е играл 2 финала в КЕШ - игра финал с Бенфика 1988 и победи с дузпи. Освен това, правилото за не повече от 3 чужденци не важеше в Холандия - самите ПСВ редовно играеха с по 8-9 чужденци в състава си. Рода си беше корав тим, но нищо повече - имаха само един национал, и то в разширения състав на Холандия - говоря за Вилберт Суврийн, който обаче получи червен картон в първия мач с ЦСКа. Действително вие тогава имахте играчи като Стоичков, Пенев, Костадинов и Тр.

Мнението беше редактирано от Goshenko: 25 August 2013 - 03:21

2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеbizi, на 24 August 2013 - 01:37, каза:

Ето и видео (дано да му е интересно на Марто)

Бизи, аз пък съм бил на следния мач ;)
2

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Наистина ако не бяха пародиите на Левски София ( не използвайте само името Левски , петните един голям човек) ,щеше да е доста скучно в последните 5-6 години.
Ще кажа само няколко неща , по отношение на статистиката ,защото не ме интересуват мачове в края на 80-те , Рода , Мода , Олимпия и Мура.
1) 216 мачове 85 победи 45 равни 86 загуби 316/297 + 19 - това е статистиката на ЦСКА В ЕКТ ,а това е на ЛЕвски СФ 192мачове 66 победи 40 равни 86 загуби 276/270 + 6 ... Тези цифри говорят сами за себе си.
2) Най-успешния период за Левски Сф е 42-88 ( по отношение на титли , всякакви отличия)
3) Най-много дузпи в историята на А група са свирени за Левски Сф , като същия отбор е и сред тези , получили най-малко назателни удари против.

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеDerBomber13, на 25 August 2013 - 12:46, каза:

и куп други отбори , които биха се изгаврили с Левски Сф.

Толкова глупости на едно място, отдавна не бях чел. Умишлено оставих тази част, за да напиша няколко отбора- Бенфика, Аякс, Барселона, Атлетико Мадрид, Милан, Динамо Киев, Щутгарт, Рейнджърс, Ювентус, Олимпик Марсилия, Лацио, Спортинг Лисабон... Все отбори, които Левски е побеждавал или завършвал наравно.

Мнението беше редактирано от 1900: 25 August 2013 - 13:06

0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
"Толкова глупости на едно място, отдавна не бях чел" Усещането е взаимно :) ТОва ,което имах предвид , са отбори , които са били на върха на своите възможности. Така ...достойно е горе-долу единствено споменаването на Бенфика. Милан си се е разправил с ЛевскиСФ при онова 5:1 (ако е същият двубой) ,на кой му пука за борбеното 1:1. 5:4 с Барса е голям мач ,но тогава отнова следва ошамарване - 4:0 ,освен това Барса не е и на върха тогава ,ами записва участия в скучните УЕФА/КНК. Щутгарт е симпатичен отбор в средата на 80те ,става изненадващ шампион , но изобщо не е фактор в ЕКТ и не може да се сравнява с онази БОрусия през 60те ,която става първият немски отбор с отличие от ЕКТ. Рейнджърс не ги коментирам , смешно ми става като ги чуя , нищо че са имали и някои силни години. Останалите ,които си изброил не си ги спомням / не съм чел за тях. А средните отбори ,които е елиминирал ЛСФ наистина не си прави труда да ги изброяваш , нищо не показват. Та общо взето , колко са големите Х-ове / победи / остранявания на големи отбори ,които ЛевскиСФ имат в напредналите фази на турнирите(1/8 и нагоре) . Не са особено много нали? А за другите неща защо не се хвана , а само за тази част от изречение ,която се опита да оспориш , неуспешно по мое мнение ?
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеDerBomber13, на 25 August 2013 - 13:37, каза:

"Толкова глупости на едно място, отдавна не бях чел" Усещането е взаимно :) ТОва ,което имах предвид , са отбори , които са били на върха на своите възможности. Така ...достойно е горе-долу единствено споменаването на Бенфика. Милан си се е разправил с ЛевскиСФ при онова 5:1 (ако е същият двубой) ,на кой му пука за борбеното 1:1. 5:4 с Барса е голям мач ,но тогава отнова следва ошамарване - 4:0 ,освен това Барса не е и на върха тогава ,ами записва участия в скучните УЕФА/КНК. Щутгарт е симпатичен отбор в средата на 80те ,става изненадващ шампион , но изобщо не е фактор в ЕКТ и не може да се сравнява с онази БОрусия през 60те ,която става първият немски отбор с отличие от ЕКТ. Рейнджърс не ги коментирам , смешно ми става като ги чуя , нищо че са имали и някои силни години. Останалите ,които си изброил не си ги спомням / не съм чел за тях. А средните отбори ,които е елиминирал ЛСФ наистина не си прави труда да ги изброяваш , нищо не показват. Та общо взето , колко са големите Х-ове / победи / остранявания на големи отбори ,които ЛевскиСФ имат в напредналите фази на турнирите(1/8 и нагоре) . Не са особено много нали? А за другите неща защо не се хвана , а само за тази част от изречение ,която се опита да оспориш , неуспешно по мое мнение ?

Двете равенства с Милан ги включих по простата причина, че двата Х-са с

Мнението беше редактирано от 1900: 25 August 2013 - 14:46

3

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
"За какво да се занимавам с другите глупости "най-много дузпи", най-много не знам си какво, когато другия отбор е бил създаден да прославя комунистическия строй и да бъде лицето му? " Доста сериозно удари тъпомера :)
"Не е случаен и факта, че големите юноши на тоя отбор се броят на пръстите на едната ръка. Отбор, заради чието съществуване са съсипани маса отбори." Тук пък направо го отнесе , вече тъпомера не съществува :D

Мнението беше редактирано от DerBomber13: 25 August 2013 - 15:18

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Понеже каза, че ШЛ била жалка в първото си издание - тогава участваха само шампионите на страните от най-силните първенства, а другите шампиони играеха плейофи. Колкото до Марсилия - те купуваха мачове у дома си, за Европа нищо не е доказано... А това че Глазгоу сега са не знам къде си, ами нека да видим къде е Нотингам, дори не знам в коя дивизия са. Помня ги като дете, че бяха дрънкани от всеки, който ги хване в английското първенство.
0

Споделете тази тема чрез:

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема