Байерн България: Български спорт - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Български спорт

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Вашата маса по-интелигентна ли е?! Хайде малко по-внимателно с епитетите, защото и аз мога да тръгна в същия стил.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнение1900, на 25 August 2013 - 22:57, каза:

Не случайно след падането на партията майка тоя отбор има 4 титли, а това са 23г. вече ;)

Дам, прав си, демокрацията смаза ЦСКА! Левски имат цели 9 титли, срещу 6 за ЦСКА!

0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Селски е духът ,който носят , стилът им на игра. Лацио може да е столичен отбор ,но феновете им в

Мнението беше редактирано от DerBomber13: 26 August 2013 - 15:40

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Арс, малко ме вълнува мнението ти кой как е скроен.

Мнението беше редактирано от Goshenko: 26 August 2013 - 15:54

0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Не беше интересен довод това.Няма нужда да ги познавма поименно ,чел съм , видял съм , направил съм си изводите. Лацио освен с простотии с друго почти не съм ги запомнил. А пък тези в България ,с които съм се срещал , с изключения разбира се от един приятел ,както и няколко сериозни хора от фен-клуба им на , обикновено са с доста къса подстрижка , с известно количество татуировки , с някой зъб по-малко , с ниско АЙкю и почти задължително - фенове на ЛевскиСФ.
За Кубрат Пулев - имал съм възможност да говоря с голяма част от треньoрите му през годините,а и благодарение на близки мои хора ,които са свързани с бокса , успях още като малък да навлезна в този спорт до някаква бегла да кажем степен , дори потренирах кратко време. Това ,което ми направи впечатление е ,че последните 2-3 години той качи стабилно килограми , както си трябва в тежката категория ,та дори и повечко според мен , но не успя особено много да увели силата на удара си - в пъти по-слаб е от този на Кличко ,а и на Поветкин. Също така засега се е изправял срещу значително или поне с една идея по-слаби от него противници и нма този опит. Не мисля ,че е в топ 5 ,както някои се изказват в света в момента. По-добри от него са Кличко , Поветкин и Хей със сигурност. А и още 1-2 имена ,поне според мен ,които са по-незпонати. Засега нашият се развива нещо средно между витяза и украинеца ,но в значително по-слаба степен. Не е толкова атлетичен и силен в далечната дистанция , няма и тази мощ и техника в близкия бой на Поветкин. ГОлемият бонус на украинеца е ,че е изключително атлетичен и изчистен , има страхотна скорост за размерите си и използва повече от успешна тактика. Нашото момче пък няма достатъчно разнообразие в арсенала си (не че Кличко го има ,но той го е усъвършенствал на максимума) ,а и чисто физически отсъпва ,макар и по-млад с 5 години. Моят любимец е Поветкин , по-късно ,ако имам време , бих обяснил защо.
ПС . Като цяло е трагедия тежката категория в тези години - големи , тромави грамади ,без техника и удар , се бутат и отвращават много хора от бокса. През 90те е било уникално!

Мнението беше редактирано от DerBomber13: 26 August 2013 - 16:31

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, питай и ще ти отговоря, как избяга само...и ще повторя - като не те интересува просто го подминаваш. Така някакси е естествено...
Да продължим с бокса - защо, Гошенко, реши, че ще има мач между Кубрат и Кличко? Понеже ПАК коментираш нещо, от което си далече е редно да ти обясня, че има само един критерий, по който се уговарят боксови мачове и този критерий е.........ПАР
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Май някой се засегна... За мач между Кубрат и Кличко се говори още от победата на Кубрат срещу Димитренко, знаеш ли кога беше това? Трябваше да правят едни елиминационни мачове между Пулев, Адамек, Солис и Устинов, пък Адакем и Солис се отказаха, нашият би Устинов и уж след него трябваше да е Кличко... Е, една година не се би Кубрат, а Кличко направи 2 мача през това време и сега има трети и то много сериозен. Нокаутира този Тони Томпсън (който се би сега с Кубрат) и нокаутира и един италианец, чието име ми убягва в момента. Кубрат сам каза, че вероятно ще има поне още един мач, но хем трябва да намери атрактивен противник, с който да си вдигне рейтинга, хем не трябва да го губи, защото падне ли, ще види мач с Кличко, колкото и аз...
Сега по теб - първо не съм ти казал да не пишеш, просто отбелязвам, че говориш без да си се поинтересувал (което е абсолютен факт) и второ, ще ти давам каквито си пожелая оценки... Третото е, че обожавам да ти чета на теб и още няколко елемента дивотиите т.е. харесват ми! В интерес на истината твоите са най-скучни, защото не бъкат от глупости т.е. все предположения и догадки, ако това така, то по-добре, но ако не, то тогава...
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Как ме мъчи всеки ден
тоз' въпрос трагичен:
'ем да бъда откровен,
'ем да бъда симпатичен?
Радой Ралин
1

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
Ей че хубаво го каза
чрез словата на големия поет.
Вече на поезия ми мяза
форумния словоред.
2

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Пак разчекнаха селския урод Лудогорец, баси кефа! http://ibox.bg/forum/img/bigok.gif
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Оказа се, че Ред Бул Залцбург е надцакал Арсенал, Тотнъм и Рома за Неделев! Вероятно и с по-малка сума от 5 млн. паунда... :laughing:
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Смях

:laughing:
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Тази статия ме съмнява, хем му слагат клауза, хем искат да го продадат за повече? Тия от Ботев едва ли са толкова глупави....
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Просто всичко извън тази статия е партенка. Преди време бях чул някъде, че има клауза (мисля, че му е 1,5 млн. евро) и като казаха, че Тотнъм давали 5 млн. паунда и ми стана смешно. Не е имало оферти за него, той преговаря зад гърба на отбора си. Как Тотнъм и Арсенал ще искат Неделев на този етап? Той е на 20 години, Тотнъм искаха Вилиан от Шахтъор, сега Ламела, къде го виждате Неделев там. За БГ е много добро момчето, но ВЛ на Англия е друга бира...
0

Споделете тази тема чрез:

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема