Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеdjsmiley, на 05 June 2018 - 18:01, каза:

Сане може и да е направил добър сезон в Сити, но Бундестима нищо. Все пак Льов знае по-добре от всички нас взети на куп. За нас остават драсканиците... :D

Това е най-глупавата логика евър, да съдиш по 2-3 безсмислени мача, когато имаш 40+ истински двубоя на клубно ниво.

В крайна сметка след някоя и друга седмица ще разберем дали Льов е бил прав. И за мен предстои грандиозна издънка(за Германия това е отпадане преди 1/2 финал), но ще видим.
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Преди няколко дни се появи снимка на транспарант с 23-ма немски национали, от която отсъстваха Трап, Та, Руди и Петерсен ако не се лъжа. Единственото логично обяснение защо смъртната резерва Трап да е предпочетен пред Лено, а изигралият 10-на мача Руди пред Зане (при положение, че нямаш друг човек с ляв крак в отбора както Арс отбеляза и в центъра имаш Кроос, Кедира, Йозил, Горецка...) е Льов да е изпаднал в паника, че са му разкрили състава, изпаднал е във временно умопомрачение и ги е разместил, за да не го обвинят в нещо :to_become_senile:
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Брандт понеже дърпа Бундестима с изявите си...
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Това с липсата на Зане е най-голямата простотия,която Льов можеше да сътвори.
1

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
Поредното бъркане в носа. За Льов повече не ми се говори. Надявам се по-скоро да се махне от този пост и никога повече да не е треньор на Германия или Байерн
-1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Нито Сане, нито Бранд ще донесат Световната купа за Германия. Опре ли ножът до кокала, старите кучета ще спасяват нещата.
Германия, ако се провали, то това няма да е заради отсъствието на един Сане, който за Сити е ураган, ама за Маншафта нищо (което не е чак толкова маловажно)

ПП Ако трябваше да избирам аз между Бранд и Сане, бих взел вторият.
5

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Не знам колко човека са гледали Купата на Конфедерациите , но четейки коментарите не мисля че са много . В решението на Льов има много повече логика , особено ако не се приема първосигнално . Единствено не разбирам присъствито на Трап , но приемам че Льов има много по-добър поглед върху нещата .
Брандт и Сане . Сане е превъзходен футболист . С едно уточнение ... Подобно на Дъглас Коща , може да играе само на лявото крило . Льов досега използва Брандт само на дясното или зад нападателя . На прост български - отляво първи избор е Ройс , после Дракслер . Отдясно Мюлер , ако той не може да играе , най-вероятно там ще заиграе Ройс , а Дракслер ще заеме мястото отляво . Брандт е трети избор отдясно , Сане - трети отляво . Но ако хипотечино Мюлер и Ройс ги няма , нито Сане , нито Дракслер могат да играят успешно на отдясно . Това е една от причините да е избран Брандт , а не Сане . Втората е , че Брандт е по-свежия от двамата играчи .
Гинтер - освен Кимих , друг десен бек в отбора няма . А най-силните мачове на Гинтер които съм гледал , са като десен бек . Та е много добър защитник , но не става за бек .
Руди - заедно с Горецка бяха най-добрите играчи на Конфедерациите . Освен това е играча , който е с най-близък профил до този на Кроос .
Гомез - Германия просто няма по-добър типичен ценрален нападател от него . Петерсен със сигурност е по-добър от Гомез в много игри с топка , но футбола не е една от тях . На виждам смисъла при наличието на Вернер , въобще да се споменава името на Фоланд . Ако Щиндл беше здрав , може би Льов щеше да е затруднен в избора си , но към момента Гомез и Вернер , просто нямат алтернатива .
Не на последно място - всеки играч освен спортно технически качества , им и чисто личностни такива . Което също има значение .
1

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
На хартия ние си оставаме сред най-големите фаворити. Имаме по няколко играчи от световна класа на всеки пост. Имаме изключително опитните световни шампиони Нойер, Хумелс, Боатенг, Кроос, Йозил, Кедира и Мюлер. Същевременно имаме и играчи, които горят от желание да спечелят голям трофей с Германия - Кимих, Дракслер, Брандт, Ройс, Гомез.. Имаме перфектна сплав от играчи. Липсва единствено големият лидер в лицето на Филип Лам.

Французите са другият отбор с изключителна широчина на състава си. Но ми се струва, че те все още нямат нужния колектив, рутина и опит, за да станат световни шампиони. С други думи, рано им е. Ще са много голям фаворит за първенството в Катар, но в Русия не мисля. Кимпембе, Менди, Умтити, Ернандез, Толисо, Канте, Дембеле, Фекир - това ще е първото им световно първенство. Като прибавим и отсъствието на Коман, както и на опитните Бензема, Евра и Косиелни... Ще се разчита основно на Лорис, Погба и Гризман, които имат както класа, така и опит, за да бъдат лидерите на отбора.

Всички се скъсват да хвалят бразилците колко силен отбор имали, но аз не виждам голяма разлика с онзи отбор от 2014-та. Бразилците винаги са разполагали с огромна индивидуална класа, но това, което липсва на отборите им от последните години е сплотен колектив и дисциплина(тактическа и всякаква въобще). Това не е Бразилия на Феномена, Роналдиньо, Ривалдо, Кафу и Карлос, които бяха играчи и характери. Това е Бразилия на Неймар. Сами си правете сметка. Просто няма характери в този отбор.

Остават испанците. Ето тях вече считам за основният ни конкурент на това първенство. Имат ядро от футболисти с огромен опит на национално равнище - Пике, Рамос, Алба, Бускетс, Силва, Иниеста. Към тях прибавяме и по-млади футболисти световна класа като Де Хея, Карвахал, Иско, Асенсио, Тиаго, Коке, Лукас Васкес, които придобиха много голям опит и самочувствие в мачовете си за клубните отбори през последните години. Испанският национален отбор има идеалните пропорции на един евентуален световен шампион. Може би и на тях им липсва някое по-голямо име, което да ги поведе, но са основна заплаха.

Трябва да се съобразяваме и с португалците. Неслучайно са европейски шампиони, а имат и един перфектно обигран отбор. Да, имат само едно име, което изпъква, Кристиано, но имат страхотен колектив и могат да бият всеки, ако имат ден.

Другите, които са много подценявани, но според мен ще поднесат голяма изненада, са аржентинците. Играха три поредни финала за три години. И ако Меси има късмет, също могат да преодолеят всеки противник.

Това са за мен отборите, които имат най-големи шансове да спечелят световната купа тази година. Ако трябва да ги подреждам по номера - 1. Испания 2. Германия 3. Аржентина 4. Португалия 5. Франция 6. Бразилия.

П.С: С интерес ще гледам мачовете на Исландия и Мексико, които имат доста симпатични отбори.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 06 June 2018 - 03:46

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеConan, на 05 June 2018 - 21:49, каза:

Конан, Зане го наричах в Германия идеалният заместник на Робен точно, защото може да играе с ляв крак на десният фланг. Брандт не случайно загуби 100%-то си титулярно място в аспирините - защото Байли играе отляво, а Брандт започнаха да го местят ту на десния фланг, тук зад нападателя, а той там се губи. При всички положения Зане е първо към днешна дата по-добрият от двамата и човекът, който дава на Лъов много повече вариативност в изграждането на атаките.
Но вчера четох, че причините за това решение не са спортно-технически, а в поведението на Зане и ако е вярно, тогава решението на Лъов е абсолютно правилно и закономерно.
1

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
Интересно защо дисциплината на Сане не му пречи да е титуляр в Сити. Явно отношението на Льов е много по-лично, а следващия треньор на Германия със сигурност ще разчита на Сане
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеbizi, на 06 June 2018 - 17:33, каза:

Интересно защо дисциплината на Сане не му пречи да е титуляр в Сити. Явно отношението на Льов е много по-лично, а следващия треньор на Германия със сигурност ще разчита на Сане

Щото обикновено такива като него, като направят силен сезон за клубния си отбор, почват да се големеят и да си мислят, че в националния някой им е длъжен и титулярното място трябва да им е гарантирано. Надявам се да не е това, защото и на мен Сане като играч ми допада много.
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
От София мога само да гадая какво се е случило и какви всъщност са причините. Но стискам палци Зане наистина да се е държал надменно, защото в противен случай на мен ще ми говори, че Лъов е на път да изпусне влака. Ще подесетя, че няма спортно-технически аргумент, в който към днешна дата Брандт да е по-необходим на Германия от Лирой.
Виждам по-горе за Гинтер... Това момче прави грешки и докато спи. При всички положения Германия отдясно има Кимих, има Рюдигер (играеше там в Щутгарт), има Боатенг, има и Руди! Рюдигер, Боатенги РУди са толкова десни защитници, колкото и Гинтер, но с разликата, че са по-добри футболисти. Германия няма проблем с десния фланг и при игра с четирима в линия, и при трима в защита.
Гинтер в моя отбор на малки вратички ще го пратя да купи вода! Тъкмо се зарадвах, че Мустафи отпадна от сметките и сега тоя идиот трябва да го гледам!
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Надявам се Вернер или Гомез да са титуляри на върха на атаката , не ми се гледа там Томас всички знаем къде е най добър.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Надеждата ми е точно в това световно, за да видя пак стария Томас от периода 2012-2016, когато от нищо правеше нещо на терена.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 08 June 2018 - 19:03

0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Ако вкара 4-5 гола значи се е върнал от голямата двугодишна ваканция... :D ама леко се съмнявам. :confused:
0

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема