Ясно!
Спортна Германия (дискусионна тема)
Публикувано: 02 October 2011 - 02:38
Мажоретките не изглеждат зле :spiteful:
Мнението беше редактирано от stavrev: 02 October 2011 - 02:40
Публикувано: 25 November 2011 - 01:55
Вчера баскетболистите ни изиграха втори мач във втория по сила европейски турнир, за съжаление загубихме и по този начин след победата ни над Бенетон в момента сме с победа и загуба в Еврокъп. В Бундеслигата за сега сме с 6 победи и 3 загуби (2 след продължения) и сме на 7-мо място, според мен до момента се представяме добре, все пак бяхме дълги години в 2-ра Бундеслига. Със сигурност за в бъдеще ще сме още по-добри.
Преди около час завърши евро квалификацията за жени между Германия и
Преди около час завърши евро квалификацията за жени между Германия и
Публикувано: 03 December 2011 - 17:09
http://www.hatharom.hu/gallery/78d33d11d45a6569c39169dae9e37a58/neuner.jpg
ТОВА Е ЖЕНАТА!!!....СТАНАХ СВ
ТОВА Е ЖЕНАТА!!!....СТАНАХ СВ
Мнението беше редактирано от TOKATA: 03 December 2011 - 17:12
Публикувано: 04 December 2011 - 04:47
Наистина това състезание беше класика, която остава в историята. Нойнер показа типично немски характер и успя да спечели, но ми прави впечатление, че освен Бергер има доста нови норвежки на които бягането им е на топ ниво...хубавото е че стрелят в небето...дано така стрелят и занапред.
Публикувано: 07 December 2011 - 23:30
За съжаление лоши новини се появяват за Нойнер - ще се отказва след световното в Руполдинг.Наистина е страхотна съзтезателка и ще бъде жалко да прекрати кариерата си само на 25 години.
Публикувано: 09 December 2011 - 02:19
Правилно е преценила, че като манекенка ще изкарва 10 пъти повече пари и с по-малко труд и наистина ще има повече време за семейство. Общо взето тя в биатлона всичко има, така че стимула едва ли е на същото ниво. Аз лично я оправдавам, пък и така ще й се радваме на по-разголена плът :spiteful:
Публикувано: 09 December 2011 - 12:43
Може и PR на Байерн да стане. Ули нещо се облизва там... :laughing:
Публикувано: 09 December 2011 - 13:19
Публикувано: 09 December 2011 - 17:31
Митничарката отново отвя всяка конкуренция!!! Тази година за последно ще мачка, а после всичко най-хубаво!!!
1 Нойнер 0+0 21:09.2
2 Макарайнен 1+0 21:24.1
3 Зайцева 1+0 21:31.9
:brdfahne2: :brdfahne2: :brdfahne2: :brdfahne2:
1 Нойнер 0+0 21:09.2
2 Макарайнен 1+0 21:24.1
3 Зайцева 1+0 21:31.9
:brdfahne2: :brdfahne2: :brdfahne2: :brdfahne2:
Публикувано: 09 December 2011 - 17:51
Хубава победа направи, но бягането и не беше на топ ниво, а все пак всяка секунда за утре е важна, в момента Домрачова и Макарайнен са по-бързи. Дано спечели преследването и увеличи преднината си за световната купа.
Колкото до отказването си тя намекваше по-рано за евентуално прекратяване на кариерата си и един вид подготвяше феновете и всички в световния биатлон, разбирам я и я подкрепям в това решение, пожелавам и да завърши кариерата си със спечелването на световната купа и 2-3 световни титли в Руполдинг.
Колкото до отказването си тя намекваше по-рано за евентуално прекратяване на кариерата си и един вид подготвяше феновете и всички в световния биатлон, разбирам я и я подкрепям в това решение, пожелавам и да завърши кариерата си със спечелването на световната купа и 2-3 световни титли в Руполдинг.
Публикувано: 09 December 2011 - 18:48
Tito, на 09 December 2011 - 17:51, каза:
Хубава победа направи, но бягането и не беше на топ ниво, а все пак всяка секунда за утре е важна, в момента Домрачова и Макарайнен са по-бързи. Дано спечели преследването и увеличи преднината си за световната купа.
Абе ако Макарайнен и Домрачова стреляха чисто щеше да е друго положението. За какво и е да се напряга като знае, че ще спечели?! Тя на втората обиколка всички ги съсипа, а първата и третата си ги мина като на парад, без въобще да се напряга. Мен ме изненада слябото бягане на Хенкел и ненормалното такова на Домрачова, която между другото ненавиждам!
Публикувано: 09 December 2011 - 18:58
TOKATA, на 09 December 2011 - 18:48, каза:
Абе ако Макарайнен и Домрачова стреляха чисто щеше да е друго положението. За какво и е да се напряга като знае, че ще спечели?! Тя на втората обиколка всички ги съсипа, а първата и третата си ги мина като на парад, без въобще да се напряга. Мен ме изненада слябото бягане на Хенкел и ненормалното такова на Домрачова, която между другото ненавиждам!
Ако утре не спечели в преследването и е на няколко секунди от първата ще разбереш защо!
Публикувано: 09 December 2011 - 19:08
Tito, на 09 December 2011 - 18:58, каза:
Ако утре не спечели в преследването и е на няколко секунди от първата ще разбереш защо!
То е ясно, че ще и е адски трудно, защото аз помня сегурно 1-2 състезания с 4 стрелби, в което Лена е направила под 2 грешки. Важното е да се запази в тройката, другото е без значение!