Иди и му кажи, че заради тая незначителна купичка на Германия не си заслужава да е разочарован. Може и да му стане по-добре!
(6.) Йозуа Кимих
Публикувано: 20 May 2018 - 18:20
Казах му, а той ми вика, че не му е гадно купата, а за Хайнкес и за слабата игра, която основни играчи с претенции демонстрираха през целия сезон. :confused:
Публикувано: 20 May 2018 - 18:34
Може и да му сипвам често на Кимих , но момчето си е мъжкар отвсякъде . И най-вече има правилна самооценка ... цитирам по памет - " отзад правим едни и същи грешки цял сезон" .
Публикувано: 21 May 2018 - 00:04
Самият факт, че титла, финал и полуфинал в ШЛ е "разочароващ" сезон показва, че за повечето футболисти Бундеслигата не е дразнител и не е голям успех. Поне за мен и за това хора като Боатенг и Левандовски се ослушват за трансфер - нямат същата мотивация мач за мач и търсят ново предизвикателство.
В крайна сметка Байерн няма какво да направи, нито прибира парите от ТВ права на останалите като Реал и Барса навремето, нито им прави трансферите тип Ярмоленко. В Германия има среда за развитие на отборите, но те не се възползват.
В крайна сметка Байерн няма какво да направи, нито прибира парите от ТВ права на останалите като Реал и Барса навремето, нито им прави трансферите тип Ярмоленко. В Германия има среда за развитие на отборите, но те не се възползват.
Публикувано: 21 May 2018 - 08:59
По скоро + , защото човека си е много прав, за мен също сезона е провален и то заради детински грешки, но както казах и преди това, а и Румениге наскоро - жалко за Хайнкес..
Публикувано: 21 May 2018 - 10:07
Първият сезон ми беше съмнителен, особено с опитите на Пеп да го налага като централен защитник, но този сезон като дръпнем чертата беше перфектен за него, направо си заспа на бека. Единственото позитивно нещо за Байерн този сезон беше неговото израстване общо взето. Евала на малкия, показва манталитет, мислене и ценностна система надхвърлящ възраста му. Има силна психика и е мъжкарче, не трепна в ключовите мачове с Реал. Някак си успя да замести липсата на големият капитан. Другият сезон очаквам още по-силни игри от него.
Мнението беше редактирано от Dependent: 21 May 2018 - 10:07
Публикувано: 21 May 2018 - 11:06
Добре , Кимих е повече от достоен заместник на Лам.Остава да намерим на Швайни , ,Рибери и Робен http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/thumbsup.gif
Публикувано: 21 May 2018 - 11:39
За мен Кимих е вторият най-добър десен бек в света в момента. И то като играе такъв от известно време и е още доста млад. Не мисля, че можем да имаме претенции към него.
Публикувано: 13 September 2018 - 20:55
Кимих е явление. И в гола го написах, и тук ще го повторя - универсален играч, който може да играе навсякъде. На всичкото отгоре е винаги готов да загърби егото и претенциите си в името на колектива и отбора. Такива трябва да са младите германските(а и не само) футболисти(а и не само). Лъч надежда за бъдещето е този пич.
Публикувано: 02 February 2019 - 00:49
https://www.youtube....h?v=2RhvJ_Ai2QA
Зюле добре са го "омаскарили" тука. :D
Зюле добре са го "омаскарили" тука. :D
Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 02 February 2019 - 00:50
Публикувано: 26 March 2019 - 21:38
Кимихът ще става татко, въпреки че е само на 24, тъкмо навършени. :mml: Живи и здрави да са и тримата, на него му правя евала, великан е! :bow:
Публикувано: 27 March 2019 - 11:13
Браво бе, с тоя график кога успя да смогне жена да намери, че о дете да направи!? Да му е живо и здраво!
Публикувано: 05 April 2019 - 12:55
Публикувано: 05 April 2019 - 17:04
Публикувано: 05 April 2019 - 18:47
Абсолютно. И като десен бек е супер, но като офанзивен халф би бил в пъти по-полезен.