Успех,където и да отидеш,каквото и да правиш!
Завинаги един от нас!
Ханс-Дийтер Флик
Публикувано: 17 April 2021 - 21:11
Pain
Нарочно изчаках два-три часа, за да не се хвърлям в псувни. НО, има едно огромно НО, това е третият от последните 4-5 контракта, които Ханзи не изпълнява докрай. Гениите, защото той е такъв в очите ми, са така. Не мелят брашно с никой!
Нарочно изчаках два-три часа, за да не се хвърлям в псувни. НО, има едно огромно НО, това е третият от последните 4-5 контракта, които Ханзи не изпълнява докрай. Гениите, защото той е такъв в очите ми, са така. Не мелят брашно с никой!
Мнението беше редактирано от Боби: 17 April 2021 - 21:15
Публикувано: 17 April 2021 - 21:12
Преди малко му гледах интервюто след мача с Волфсбург по АRD... Личеше си , колко му е тежко , чак му се плачеше...И на мен ми се доплака. Умри бе мръсна свиньо колбасарска !!!
Публикувано: 17 April 2021 - 21:14
Поклон пред най-великият треньор в историята на футбола! :bayernshal: :bow:
Моля се да размисли и да остане!
Моля се да размисли и да остане!
Публикувано: 17 April 2021 - 21:17
Аз се надявам, че тарторите на отбора ще се застъпят за Флик пред Румениге и Кан. Дано постъпят мъжки .
Публикувано: 17 April 2021 - 21:52
Разберете,че в Байерн все още коли и беси дебелата,червена свиня.
Публикувано: 17 April 2021 - 22:30
Да е жив и здрав. Някой ден пак ще стане треньор на Байерн.
Публикувано: 19 April 2021 - 01:07
Боби, на 17 April 2021 - 21:11, каза:
НО, има едно огромно НО, това е третият от последните 4-5 контракта, които Ханзи не изпълнява докрай. Гениите, защото той е такъв в очите ми, са така. Не мелят брашно с никой!
Не мелят брашно, защото обикновено не им дават свободата да разгърнат гения си. Очевидно нашите не оцениха, че имаме гений на скамейката и не пожелаха да му дадат свобода. Но по-изнервящото лично за мен е гадният двоен стандарт от страна на ръководството. Значи на Гуардиола можеха да му се умилкват и да му правят свирки, още преди да е дошъл даже и без да се е доказал при нас, а Ханзи, който вече се беше доказал при нас, го оставиха с лека ръка да си тръгне... Колко тъп трябва да си като работодател, за да имаш най-висока световна класа служител, който иска да остане да работи при теб, но ти да го разкараш само защото е поискал малко повече права (и то не непосилни и незаслужени)...
Публикувано: 26 April 2021 - 16:16
Съдейки по слуховете Байерн ще го даде безплатно на германската футбола федерация и ще изпълни желанието му. Доста голям жест, ако питаш мен.
Публикувано: 26 April 2021 - 16:31
Седемте купи и множеството рекорди за последната година и половина, струва ми се, са далеч по-големи от този жест. Още повече, че някои хора в ръководството направиха всичко възможно, за да го прогонят.
Публикувано: 27 April 2021 - 12:43
Огромни благодарности на Флик, който превърна най-смелите ни мечти в реалност! Натрупа повече купи, отколкото загубени мачове, най-успешният ни треньор за краткото време, в което работи за клуба! За съжаление се сблъска с другата реалност - тази на чиновниците в клуба, на подмазвачите, некадърниците и интригантите. Пожелавам на Ханзи всичко най-хубаво оттук нататък и скорошно завръщане в клуба!
Публикувано: 27 April 2021 - 16:21
Ханзи Завинаги Един от Нас-РЕСПЕКТ за тоя Човек
Публикувано: 27 April 2021 - 18:01
ГФС и Ханзи Флик, вече са провели разговори... Ясно.Абе,оная работа е по-айляк. Даже трябваше още след Секступъл-а да напусне, като големец. Защото, ако днес или утре бяхме на полуфинал в ШЛ, а после евентуално финал, хаха, а после и купа, то Ханзи Флик щеше да си е треньор на Байерн и догодина. Така мисля де.
Малко ми е тъпо, че не се и опита да се бори заради отбора, ама...
Малко ми е тъпо, че не се и опита да се бори заради отбора, ама...
Мнението беше редактирано от Боби: 27 April 2021 - 18:02