SERVUS ULI http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/2553446a3d747b6677bayernfan.gif http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/610046a13f549c673wmflasche.gif
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 16 November 2019 - 13:57
Публикувано: 17 November 2019 - 17:27
Пожелавам му на Ули дълги и спокойни , "пенсионерски" години . Да се радва на внуци и правнуци , както и на победите на Байерн . Хубаво ще е да не се меси повече във взимането на решения относно развитието на клуба , но това едва ли ще се случи .
П.П - относно новия треньор . Както писах по-рано , шанса Моуриньо да поемем Байерн е почти нулев , Противниците му тук във форума могат да са спокойни - поне до края на годината остава Флик , което на практика означава , че Моуриньо не е вариант .
П.П - относно новия треньор . Както писах по-рано , шанса Моуриньо да поемем Байерн е почти нулев , Противниците му тук във форума могат да са спокойни - поне до края на годината остава Флик , което на практика означава , че Моуриньо не е вариант .
Публикувано: 17 November 2019 - 18:34
Ули сдаде поста, но остава в борда на директорите. Относно бъдещия треньор на отбора, новия ни президент Хайнер казва : "Бордът на директорите ще се опита да намери най-добрия човек за този пост." Май, май някои хора още не са си казали последната дума.
Публикувано: 17 November 2019 - 18:58
Ами и аз това казвам ... Хьонес просто няма да е толкова "под светлината на прожекторите" . Ако някой си мисли , че влиянието му при взимане на решения ще намалее , много греши .
Относно треньора ... "най добрия човек за този пост" води Ливърпул . И поне аз не виждам причина да се маха оттам . Ако успеем да привлечем Сане и Хаверц идното лято , то ще остане само да се оглеждаме за заместници на Нойер и Левандовски . И пак ще имаме отбор в който няма да се налага да се правят промени през следващите 5-6 години . И който ще си печели домашните трофеи по подразбиране . Тоест целта пред новия треньор ще е ушатата . Моуриньо може да я спечели с Байерн , но причините поради които той няма да дойде не са спортно-технически . А освен него и Клоп , към момента никой друг не ме кара да мисля , че би успял .
Относно треньора ... "най добрия човек за този пост" води Ливърпул . И поне аз не виждам причина да се маха оттам . Ако успеем да привлечем Сане и Хаверц идното лято , то ще остане само да се оглеждаме за заместници на Нойер и Левандовски . И пак ще имаме отбор в който няма да се налага да се правят промени през следващите 5-6 години . И който ще си печели домашните трофеи по подразбиране . Тоест целта пред новия треньор ще е ушатата . Моуриньо може да я спечели с Байерн , но причините поради които той няма да дойде не са спортно-технически . А освен него и Клоп , към момента никой друг не ме кара да мисля , че би успял .
Публикувано: 19 November 2019 - 23:02
Почетино е уволнен...
Сега Брацо ще припка да го урежда.Дето Ковач го би като мастия.
Сега Брацо ще припка да го урежда.Дето Ковач го би като мастия.
Мнението беше редактирано от Боби: 19 November 2019 - 23:03
Публикувано: 20 November 2019 - 10:48
По-важното е, че Тотнъм са взели Моуриньо, тоест последният няма как да дойде при нас. :thumbsup:
Публикувано: 20 November 2019 - 19:34
Билд: Байерн вече се срещна с Почетино
Май ще е Поч..за всеки случай е по-добьр вариант спрямо сетубалеца.
Май ще е Поч..за всеки случай е по-добьр вариант спрямо сетубалеца.
Публикувано: 20 November 2019 - 23:23
Което не го прави особено добър вариант (Почетино имам предвид).
Публикувано: 21 November 2019 - 07:24
Бедствие голямо ще е , ако тоя клоун дойде при нас!
Публикувано: 21 November 2019 - 15:50
По-голямо бедствие ще е да се върне каталунския ... Още берем "плодовете" от престоя му
Публикувано: 08 January 2020 - 18:12
https://m.youtube.co...h?v=24JSTNQ20Rw
"С кого би искал да си размениш живота за седмица?"
"С Илън Мъск".
Този отговор казва всичко.
"С кого би искал да си размениш живота за седмица?"
"С Илън Мъск".
Този отговор казва всичко.
Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 08 January 2020 - 18:25
Публикувано: 16 July 2020 - 15:56
Крайно време е , Брацо и Румениге да спрат с медийните изяви .