Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen

Преглед на мнениеdimi_fcb, на 18 April 2021 - 15:37, каза:

Румениге ВИНАГИ е бил умният ръководител,но винаги отнова чудовище с вурстовете е надделявало при споровете през годините и се е налагал в крайна сметка.
През януари 22г.след стъпването в длъжност ще е интересно какъв курс ще поеме Кан.
Само той според мен може да донесе новото и модерно мислене в ръководтството на Байерн.
Ако обаче и той клекне пред Ули....тежко ни и горко за много дълги години напред ,относно трансферната политика на клуба!

Дими...Кан мълчи като путка..без извинение..Къде е тоя Хайнер,Дето бях Повече от убеден,че ще е пионка на УЛИ?Къде е??
3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15

Преглед на мнениеNacho, на 18 April 2021 - 15:49, каза:

Става интересно. Ако декларираното от клуба е вярно, то какво цели Флик с това прибързано изказване? Да натрие носа на Брацо? Съмнявам се.

Аз се сещам за три варианта:

1 - Блъф. Използва интереса от ГФС, за да упражни натиск върху ръководството и да получи това, което иска. Малко вероятно.

2 - Иска да остане в Байерн, но не иска да прави компромиси с методите си на работа. Това ще рече, че иска по-голяма оперативна самостоятелност при оформянето на селекцията и стартовата единайсеторка. Предполагам, в това се изразява доверието, за което той говори. Чрез "прибързаното изказване" може би иска да разбере дали ще получи това доверие или клуба ще предпочете да се раздели с него, запазвайки досегашния си традиционен модел на функциониране.

3 - Твърдо иска да напусне и най-вероятно е взел решението си много преди тази седмица. Това е най-лошата опция, защото в такъв случай ще е почти невъзможно да го убедим да размисли.

Относно Кан. Все още няма позицията, за да бъде толкова гласовит, колкото Ули и Кале. След 01.01.2022 ще настъпи и неговото време. Сега Румениге трябва да оправи бъркотията, която сами си създадохме.

Мнението беше редактирано от Lozanov: 18 April 2021 - 17:49

0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
I can feel it, coming in the air tonight...
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Фил Колинс ли бе,баце Боби?
ФИЛМ прайм от Нищото....па не знам друго...ДАГОЕ@...Все пак съм от Враца
1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Баш той :)

Сега чакаме. Утре има ли пресконференция? Ще е интересно бах мааму.

Брацо също трябва да се изцепи нещо, разбира се. Може би ще иска да терминира договора на Зюле :laughing:

Edit : Излезе инфо за "историята от автобуса". Салихамиджич нещо говорил за Ковид ситуацията и Ханзи, цитирам, му ИЗКРЕЩЯЛ "Млъкни, по дяволите"

Мнението беше редактирано от Боби: 18 April 2021 - 18:16

1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
От отбора излезнали с обръщение: "ФК Байерн не одобрява едностранната комуникация от страна на Ханзи Флик ."
Абе идиоти... човека ви спечели шест купи, вие за човек не го броите. После приказвал... Пълни шматки! Ули схемаджията до кога ще му сърбаме попарата?
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеkatzi, на 18 April 2021 - 16:37, каза:

Дими...Кан мълчи като путка..без извинение..Къде е тоя Хайнер,Дето бях Повече от убеден,че ще е пионка на УЛИ?Къде е??

Де да знам,нали официално през януари-22 встъпва в длъжност.В момента май не е никакъв в клуба,макар да ходи на почти всеки мач
Може в момента да не е 100% в час с проблема.А Адидаса и аз 2 пъти съм го чул да се изказва всичко на всичко.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Адидаса няма думата,само заема поста. Направиха със салама врътката ,да не бие на очи,че бивш затворник е начело на Байерн,но всъщност той си командва все още.

Мнението беше редактирано от Росен: 18 April 2021 - 20:26

1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Аз ще бъда честен, както винаги. Не мисля, че Хьонес има вече тази власт,за която тук се говори. Приказките за, това, че освен той, никой друг в борда не е pro-Салихамиджич са ми достатъчни на този етап.
0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • живущ вМонтана

Преглед на мнениеdimi_fcb, на 18 April 2021 - 20:08, каза:

Де да знам,нали официално през януари-22 встъпва в длъжност.В момента май не е никакъв в клуба,макар да ходи на почти всеки мач
Може в момента да не е 100% в час с проблема.А Адидаса и аз 2 пъти съм го чул да се изказва всичко на всичко.

Да бе, в клуба е ама не знае кво се случва...
Кан уж беше мъжкар... И аз не мога да повярвам на неговото мълчание.
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеKahn, на 18 April 2021 - 20:40, каза:

Да бе, в клуба е ама не знае кво се случва...
Кан уж беше мъжкар... И аз не мога да повярвам на неговото мълчание.

Е какъв е в клуба като още се изявява като коментатор?Кан встъпва в длъжност през януари 2022 на мястото на Румениге
1

Потребителят е неактивен   stooianng 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 09-January 16
  • живущ вLINDAU
  • любим играч:Филип Лам
Много ми хареса мнението,че Салихамиджич бил нещо като алтер его на Хьонес,
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеstooianng, на 18 April 2021 - 21:30, каза:

Много ми хареса мнението,че Салихамиджич бил нещо като алтер его на Хьонес,

Да, това е мнение, което се споделя от доста фенове, съдейки по коментарите в интернет. Логично е. Ули е на страната на Брацо, вкара го в борда на директорите, подкрепи го в решенията му за Боатенг и Нюбел(индиректно удряйки по Флик), защитава го от критики, а пък Брацо му връща с изказвания тип "Ули винаги е прав."
https://www.archyde....bvb-attack/amp/

Не съм си позволил да кажа нещо лошо или обидно за Ули Хьонес. Той е легенда. Колос. Сигурен съм, че и Хасан Салихамиджич притежава качества, които се ценят от всички в клуба. Да, той доведе страхотни играчи за малко пари. Но треньора е този, който дава искрата и прави от тези играчи отбор. При Ковач всички си мислехме, че потенциала ни е посредствен. Но Ханзи дойде и доказа, че потенциала ни всъщност е от световна класа. Няма как случаен човек да спечели шест купи за една година. Флик е победител. Като обикновен фен искам да печелим, а Флик знае как да го направи. Дайте му каквото иска, оставете го да работи на спокойствие, и накрая всички ще сме щастливи.

Не знам за останалите, но аз се уморих от тия драми. Доскоро беше толкова хубаво - финали, купи, рекорди. Ще си взема кратка почивка от фенството(то и сезона свършва) и ще си гледам живота. Поне за европейското нямаме никакви очаквания. :)
2

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Ся... Аз си пийнах, ама, Лозанов - никаква отказия, никаква кратка почивка. Няма да е първи път в който клуба действа различно от представите на феновете. И да продължа клишето, че на 100 про няма да е и последния. Та, защо никаква почивка- седя тук и чакам обявяването на новата лига. До преди малко - нъц. Вероятно като свършат Реал след малко. Там идва войната и нашият клуб явно е от страната на добрите. Вие представяте ли си? На фона на проблемите вътре в клуба между треньор и спортен директор, Байерн вероятно е знаел какво се случва. Може би са неглижирали проблема. Де да знам. Това не е от вчера бе майка му аз да таковам. Всеки треньор, вероятно им е казвал - аре бе, маалко повече власт ми дайте за тия трансфери. Да, съгласен, Секступъл. Шапки долу - их, факин, либе дих, Ханзи, ама играл си в клуба. Миналият век, ама си играл. Познаваш структурата. Тази война за власт трудно ще се спечели.
И въпреки всичко, Байерн не е готов на тази крачка. Днешното изявление го доказва. Няма да те пуснем лесно Ханзи.

Нямам обяснение за тази ми готовност да защитя клуба на всяка цена. С това, че не сме подписали документа за Супер-лигата, доколкото е реален, защото още няма нищо потвърдено , се гордея още повече с Байерн. И преди малко чета, че Ханзи се е свързал с адвоката си преди 6 скапани седмици, за да информира и него, за да се съветва правово.

И? Пийнал,кво да направя? Ядосах му се. От години от Байерн очаквам всичко. От новия Дон не очаквах да ме цака на пресконференциите, а да звъни на Сал. Може и да не е вярно. Ама по тази логика нищо може да не е вярно. И друго, ами ако е изморен? Ня доста пресконференции намекна за семейството му, че сега е нон стоп на работа и т.н.Маншафта му дава друго. Де да знам бе да му любя родителите...

Силно се надявам разума да надделе и Флик да остане а Салихамиджич да изчезне. Лелеее, какво се случи с Хасан? Обичах много този играч. Игра финали в Европа. Помогна ушатата да се прибере в Мюнхен след декади. Култувата реплика преди реванша с Реал през 2002-ра - "Онези от Мадрид само като ни чуят името и се насират". Асистенцията към Макай за историята. Тук някой писа, като играч бил шушумига. Не е така, сори.

Разкъсан пост, ама...

Къде сте баварци и баварки? Елате да си говорим.Да се утешим, да се поскараме :)Ама не, като Конан да напише ми той искаш Хаверц и Вернер. Челси мое го кефи, ама ние Абрам няяме. Тва не е сериозен довод. 150 милки са си 150 милки. Ако нямаше корона и Меси щяхме да му дадем, а на бас

Едит:Още нещо... Ами филма на Амазон? Дали и там няма възел?

Мнението беше редактирано от Боби: 19 April 2021 - 00:07

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ами наздраве! За другото - ще следим пресата, и това е. Все още никой от замесените персонажи не е излязъл да обясни какво точно става.

Тъжно за футбола. Суперлигата вече е факт. Ние сме против. Да, в такъв момент няма как да не се почувствам горд като фен на Байерн. Консервативния модел на Ули има своите минуси, но и своите плюсове.

П.П: Според слухове, столицата или центърът на новата Суперлига ще бъде "Сантяго Бернабеу".

П.П 2: Испански медии твърдят, че има вероятност всички замесени в суперлигата да бъдат незабавно отстранени от европейските клубни турнири. Това включва и полуфиналистите в ШЛ, което ще означава автоматична купа за ПСЖ. Цирк!

Мнението беше редактирано от Lozanov: 19 April 2021 - 02:27

0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема