Ся... Аз си пийнах, ама, Лозанов - никаква отказия, никаква кратка почивка. Няма да е първи път в който клуба действа различно от представите на феновете. И да продължа клишето, че на 100 про няма да е и последния. Та, защо никаква почивка- седя тук и чакам обявяването на новата лига. До преди малко - нъц. Вероятно като свършат Реал след малко. Там идва войната и нашият клуб явно е от страната на добрите. Вие представяте ли си? На фона на проблемите вътре в клуба между треньор и спортен директор, Байерн вероятно е знаел какво се случва. Може би са неглижирали проблема. Де да знам. Това не е от вчера бе майка му аз да таковам. Всеки треньор, вероятно им е казвал - аре бе, маалко повече власт ми дайте за тия трансфери. Да, съгласен, Секступъл. Шапки долу - их, факин, либе дих, Ханзи, ама играл си в клуба. Миналият век, ама си играл. Познаваш структурата. Тази война за власт трудно ще се спечели.
И въпреки всичко, Байерн не е готов на тази крачка. Днешното изявление го доказва. Няма да те пуснем лесно Ханзи.
Нямам обяснение за тази ми готовност да защитя клуба на всяка цена. С това, че не сме подписали документа за Супер-лигата, доколкото е реален, защото още няма нищо потвърдено , се гордея още повече с Байерн. И преди малко чета, че Ханзи се е свързал с адвоката си преди 6 скапани седмици, за да информира и него, за да се съветва правово.
И? Пийнал,кво да направя? Ядосах му се. От години от Байерн очаквам всичко. От новия Дон не очаквах да ме цака на пресконференциите, а да звъни на Сал. Може и да не е вярно. Ама по тази логика нищо може да не е вярно. И друго, ами ако е изморен? Ня доста пресконференции намекна за семейството му, че сега е нон стоп на работа и т.н.Маншафта му дава друго. Де да знам бе да му любя родителите...
Силно се надявам разума да надделе и Флик да остане а Салихамиджич да изчезне. Лелеее, какво се случи с Хасан? Обичах много този играч. Игра финали в Европа. Помогна ушатата да се прибере в Мюнхен след декади. Култувата реплика преди реванша с Реал през 2002-ра - "Онези от Мадрид само като ни чуят името и се насират". Асистенцията към Макай за историята. Тук някой писа, като играч бил шушумига. Не е така, сори.
Разкъсан пост, ама...
Къде сте баварци и баварки? Елате да си говорим.Да се утешим, да се поскараме :)Ама не, като Конан да напише ми той искаш Хаверц и Вернер. Челси мое го кефи, ама ние Абрам няяме. Тва не е сериозен довод. 150 милки са си 150 милки. Ако нямаше корона и Меси щяхме да му дадем, а на бас
Едит:Още нещо... Ами филма на Амазон? Дали и там няма възел?
Мнението беше редактирано от Боби: 19 April 2021 - 00:07