Олигофрения до шия. Тоя ще го бият сериозните отбори като за добър ден.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 27 April 2021 - 13:05
А аз си мислех, че само в България били грозните игрички и корупцията. Уви, ръководството на Байерн ме убеди, че има доста да се учим. Няма какво да очакваме, когато начело е престъпник. В момента Ули подозрително много ми прилича на Боби Михайлов. Той коли, той беси, той винаги е прав, любимците му трябва да играят. Наистина много жалко за Флик, грозно беше с цялата медийна кампания срещу него. Един от ръководството не излезе да го защити в цялата сага. За босненския "ром"(да сме политкоректни) се изредиха всичките и Ули, и Хайнер. На Хьонес не му беше достатъчно и реши да забърка и сагата с договора на Боатенг(който Флик искаше в отбора). Най-изумен съм обаче от мълчанието на Кан, който беше мъжкар, но явно са му свили перките. Излиза, че Румениге е единствения адекватен, ама той си тръгва, тъй че... Ако Флик толкова искаше да напусне, първо нямаше да подпише договор за 3 години(това издава по-дългосрочни планове), освен това щеше да каже по-рано какви са му намеренията. Нямаше как да уволнят треньора спечелил 6 трофея и затова решиха да го "напуснат по взаимно съгласие". Честно казано никога не съм бил толкова разочарован от отбора. Не мога да простя грозния начин, по който се отнесоха с един от най-успешните треньори. Не мога да простя и вътрешните игрички, които ни изяждат отбора отвътре. FC Hollywood не е случаен прякор...
Публикувано: 27 April 2021 - 14:53
Обаче колко бързо се променят нещата. Сезон 19-20 започна кошмарно, бяхме го отписали още в началото, а по едно време дори не се знаеше дали ще се доиграе. Но завърши приказно. Сезон 20-21 започна приказно, очакванията бяха за Седмата, а Левандовски беше на път да подобри рекорда на Герд, просто бяхме в облаците. Но завърши кошмарно. Последните две години бяха откачена въртележка.
"Всичко отминава. И това ще мине."
"Всичко отминава. И това ще мине."
Публикувано: 27 April 2021 - 16:51
:laughing:
Прикачен(и) файл(ове)
-
20210427_165106.jpg (183.73К)
Брой изтегляния: 23
Мнението беше редактирано от Боби: 27 April 2021 - 16:52
Публикувано: 27 April 2021 - 18:16
Детска му работа.
Важното е ,че на този етап сърцето му бие за Байерн.
Важното е ,че на този етап сърцето му бие за Байерн.
Публикувано: 27 April 2021 - 18:31
Бастиан Fußballgott Швайнщайгер : Добър избор. Добре дошъл, отново в Бавария, Юлиан!
Публикувано: 27 April 2021 - 18:36
Не е достатъчно само сърцето ти да бие за Байерн. Но му пожелавам повече успехи и от тези на Ханзи!
Иначе резилът ни е голям.
То и моето сърце бие за Байерн, ама не ставам за треньор на този отбор :laughing:
Иначе резилът ни е голям.
То и моето сърце бие за Байерн, ама не ставам за треньор на този отбор :laughing:
Публикувано: 27 April 2021 - 19:03
Ще видим какво ще се получи. Вярно е,че загубата на Флик е огромна,но да не нападаме Нагелсман,той не е виновен за нищо.
Кратуните са за...
Кратуните са за...
Публикувано: 27 April 2021 - 19:13
Гнабри и Зюле са играли за Нагелсман. Вероятно са се допитали и до тях за мнение.
А,и Дайо Упамекано ще си дойде под ръка с треньора. Демек Люка Ернандес трябва да е още по-свирепо копеленце :laughing:
А,и Дайо Упамекано ще си дойде под ръка с треньора. Демек Люка Ернандес трябва да е още по-свирепо копеленце :laughing:
Публикувано: 27 April 2021 - 19:15
Ханзи явно му идва в повече клубната обстановка. Ясно е, че той е настоявал да се махне и Байерн както винаги не правят спънки! Нагелсман...противоречив ми е, надявам се да не играем 3/5/2, но съм доволен-за мен е важно, треньора на любимия ми отбор да е германец.
Дано постигне дори не в един сезон, успехът на Флик от първия му сезон. Да си признаем, втория сезон си беше ала Ковач(всеки втори мач почвахме с 0:2).
Като цяло и аз предпочитах Ханзи да остане, но я си признайте, колко от вас в това число и аз искаха Ханзи за заместник на Ковач? Че чета мнения, Нагелсман нямал опит, случайник и тн! Е той дори на 33 има повече опит от Флик като старши тренъор! Дано успее, дано вземем правилните нови играчи и машината да заработи на пълни обороти!
И едно пооследно желание, Нагел...битте, не пускай Сане отдясно!!!! Битте!!!
Дано постигне дори не в един сезон, успехът на Флик от първия му сезон. Да си признаем, втория сезон си беше ала Ковач(всеки втори мач почвахме с 0:2).
Като цяло и аз предпочитах Ханзи да остане, но я си признайте, колко от вас в това число и аз искаха Ханзи за заместник на Ковач? Че чета мнения, Нагелсман нямал опит, случайник и тн! Е той дори на 33 има повече опит от Флик като старши тренъор! Дано успее, дано вземем правилните нови играчи и машината да заработи на пълни обороти!
И едно пооследно желание, Нагел...битте, не пускай Сане отдясно!!!! Битте!!!
Публикувано: 27 April 2021 - 19:40
Ти гледай как Сане може да залепне на пейката,ако продължава така. Нагелсман е голям дивак и това ми харесва,придава си дивотията,в добрия смисъл,и на играчите.
Публикувано: 27 April 2021 - 19:40
Нагелсман има повече опит като старши треньор на най-високо ниво от Флик реално. Пое Хофенхайм когато се бореха да не изпаднат и ги класира 2 пъти в топ 4. След него не са били май и в топ 10. Значи успехите са се дължали на него основно. В Лайпциг игра 1/2 финал в ШЛ и сега ще завърши втори. Повече с тях не може да постигне. Разочароващи са 0-5 от Юнайтед и безличното отпадане от този слаб Ливърпул, но липсата на качествен нападател доста го ограничаваше този сезон.
Публикувано: 27 April 2021 - 19:51
Да,загуби с голям резултат,но след това ги изтряска и ги изхвърли от турнира. За мачовете с Ливърпул-Лайпциг си изпуснаха положенията,а англичаните се възползваха от всички индивидуални грешки на Лайпциг.
С нетърпение чакам новия сезон.
С нетърпение чакам новия сезон.
Публикувано: 27 April 2021 - 20:00
Все се надявах , че може да се стигне до позитивен край на сагата . Но след като прочетох , че целия Борд е зад колегата си Хасан , то за Флик е по-добре да работи някъде където ще реализира идеите си на спокойствие . В този ред на мисли , съчувствам на Нагелсман , защото идва в Байерн в най-неподходящия момент , защото никой няма да го остави да си наложи идеите при това ръководство . Поне е свикнал да работи с домъкнати от всички краища на света анонимници . Това последното в кръга на шегата .
Публикувано: 27 April 2021 - 20:58
Обаче и символиката е интересна. В Страстната седмица се разделихме с Ханзи, предаден от своите, за да назначим 33-годишния Нагелсман.
Юлиан е седмият ни треньор за последните шест години(броя и Саньол като временен), което не говори добре. Най-важното за него ще е да запази задружния дух, който Флик внесе. Нойер е на 35, Левандовски скоро навършва 33. Мюлер вече каза, че не мисли да се пенсионира в Байерн. Коман също намекна, че иска разнообразие. Сане тепърва трябва да доказва мястото си в отбора. Кимих, Горецка, Гнабри искат да "оформят ера", както се изразиха. Което означава, че ако не спечелим ШЛ още през следващия сезон, ще има въргал. Защото те няма да чакат още седем години, докато намерим нов "месия". Не знам как ще успее да накара тарторите да го уважават - горе-долу са му набори, даже Нойер е по-голям. Всички ще го сравняват с Флик - играчи, журналисти, фенове. Топ треньор е, но при така стеклите се обстоятелства не му давам големи шансове за успех.
Е, аз не очаквах и требъл от Ханзи още в първия му сезон.. И пандемия не очаквах. Догодина може да направим нов требъл, а може и да ни нападнат извънземни. За шефовете второто ще е празник, защото ще имат ново оправдание да не харчат пари. А и май при нас няма значение дали си успешен или не - накрая ти бият шута. Никой не е по-голям от Бащицата. Освен ако не си договориш голяма неустойка(Гуардиола). Тогава си капитан.
Както и да е, пожелавам успех на Нагелсман! Дано ни донесе много щастливи моменти, както направи неговия предшественик! :)
Юлиан е седмият ни треньор за последните шест години(броя и Саньол като временен), което не говори добре. Най-важното за него ще е да запази задружния дух, който Флик внесе. Нойер е на 35, Левандовски скоро навършва 33. Мюлер вече каза, че не мисли да се пенсионира в Байерн. Коман също намекна, че иска разнообразие. Сане тепърва трябва да доказва мястото си в отбора. Кимих, Горецка, Гнабри искат да "оформят ера", както се изразиха. Което означава, че ако не спечелим ШЛ още през следващия сезон, ще има въргал. Защото те няма да чакат още седем години, докато намерим нов "месия". Не знам как ще успее да накара тарторите да го уважават - горе-долу са му набори, даже Нойер е по-голям. Всички ще го сравняват с Флик - играчи, журналисти, фенове. Топ треньор е, но при така стеклите се обстоятелства не му давам големи шансове за успех.
Е, аз не очаквах и требъл от Ханзи още в първия му сезон.. И пандемия не очаквах. Догодина може да направим нов требъл, а може и да ни нападнат извънземни. За шефовете второто ще е празник, защото ще имат ново оправдание да не харчат пари. А и май при нас няма значение дали си успешен или не - накрая ти бият шута. Никой не е по-голям от Бащицата. Освен ако не си договориш голяма неустойка(Гуардиола). Тогава си капитан.
Както и да е, пожелавам успех на Нагелсман! Дано ни донесе много щастливи моменти, както направи неговия предшественик! :)
Мнението беше редактирано от Lozanov: 27 April 2021 - 20:58