Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Ако има грешка на ръководството,то е освобождаването на Ван Гаал.Ако има грешка на Ван Гаал,то е освобождаването на Демикелис.Мисля че това го казва и Мориенди в друг пост.
Какъв Хайнкес,какъв Хидинг?

3

Потребителят е неактивен   iceman 

• Новак
  • Пип
Нещо прочетох че Марк Хюз е един от фаворитите за треньор........Ако това стане - ужас. Ще сме като Волсбург с Макларън. Колкото и да мисля че Хайкенс е лошо решение, предпочитам го пред Хюз.
0

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Хюз е ужасен вариант.Общо взето, все черни алтернативи виждам.Тайничко се надявах Ули да завърти нещо с ГФС-то, да ни дадат Льов, но очевидно няма да е.Спряга се Магат, но за мен това е по-скоро спекулации, ръководството не е чак толкова изкуфяло.Хайнкес обаче ми се струва заплашително реална възможност.Никак не искам това да става, защото при него, в добрия случай ще си взимаме местни купи и салатиери с песен, а навън ще сме брашнян чувал...За Бенитес въобще не ми се говори, въпреки, че той може би ще даде най-неотрицателни резултати в Европа, спрямо спряганите немски специалисти.Тук се говори за Хидинк и това ми изглежда най-разумно.Какво ще стане обаче...Дано все пак се вземат добри решения иполека-лека заприличаме на европейска сила.Все още ми се струва, че в далечен план бъдещето за Байерн е светло и предстоят силни години.
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Ван Гаал ни даде визия, но това не е визията на Байерн. Поне от както съм фен на Байерн съм свикнал да виждам други неща. може би философията на Ван Гаал не се връзва с Байерн.
-2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеVladimirFCBM, на 17 March 2011 - 20:09, каза:

Хюз е ужасен вариант.Общо взето, все черни алтернативи виждам.Тайничко се надявах Ули да завърти нещо с ГФС-то, да ни дадат Льов, но очевидно няма да е.Спряга се Магат, но за мен това е по-скоро спекулации, ръководството не е чак толкова изкуфяло.Хайнкес обаче ми се струва заплашително реална възможност.Никак не искам това да става, защото при него, в добрия случай ще си взимаме местни купи и салатиери с песен, а навън ще сме брашнян чувал...За Бенитес въобще не ми се говори, въпреки, че той може би ще даде най-неотрицателни резултати в Европа, спрямо спряганите немски специалисти.Тук се говори за Хидинк и това ми изглежда най-разумно.Какво ще стане обаче...Дано все пак се вземат добри решения иполека-лека заприличаме на европейска сила.Все още ми се струва, че в далечен план бъдещето за Байерн е светло и предстоят силни години.

Манго няма как да е.ТОй доста пъти се изказа "ласкаво" за Байерн и доста пъти ги унижи,като отмъщение,че беше позорно изгонен.Ако го върнат тоя ТЪПегьоз ще се върнем не нови 10 години,ами 20 във футболно отношение.
0

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Съгласен съм на 100%Ще вземем с него някоя Бундеслига (то и това не би било сигурно) а навън - само унижения.
0

Потребителят е неактивен   Giovane Elber №9 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вБургас
  • любим играч:Giovane Elber №9

Преглед на мнениеBavareza, на 17 March 2011 - 20:55, каза:

Ван Гаал ни даде визия, но това не е визията на Байерн. Поне от както съм фен на Байерн съм свикнал да виждам други неща. може би философията на Ван Гаал не се връзва с Байерн.

Твойта филозофия несе връзва с Фен клуба които си избрал.Мен неми хареса филозофията ти,явно на др.не му харесва.Ти като специялист предложи визията ЛВГ дая разбере да примени в отбора може ще станем шампиони на планетата.Не къртите мивки.ЛВГ си беше истинското лице за Байерн.Казах нема да гледам отбора до края,а несе знае и догодина дали ше гледам.Влезнал съм в траур,фен съм,но не значи че треба да седна и да гледам как се излагат и да си развалям дните и даси губа времето,а времето е пари.

Да живее Ф.Ц Байерн.....
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Какво лице, Барса номер 2. Аз фен на Байерн, не на Барселона!
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Да престанем със старчетата в Байерн.Да сложим един път край на треньорите от 90-те години,които си живеят с техните разбирания за футбола.Аз искам Венгер или Анчелоти,но това няма как да стане,така че ако нашите мислят да идва Хайнкес,то тогава аз 100 пъти предпочитам Торстен Финк.
3

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Ако дойде Венгер, няма да стане разбира се, да забравим съвсем за успехи. Ще си играем "красивия" футбол с цъкане и владеене на топката и това ще ни е. Ще има да чакаме за шампионската лига.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Аз също предпочитам Финк! Казах - Базел имат визия, от което си личи до колко работи тренъора правилно... Леверкузен също имат, но..........нека ги погледаме до края на първенството. Колко точки ще имат срещу преките конкуренти за местата в Бундеслигата? Как изглеждаха срещу сериозен отбор като Виляреал, който е от тяхната черга? Никой не казва, че с този отбор Хайнкес трябва да мачка, но с оглед футболистите, с които разполага, 2-то място в Бундеслигата не е невероятно изпълнение. Да не припомням, че и миналия сезон беше битката за титлата, а накрая видяха ШЛ през крив макарон....
Нека задържи второто място и тогава да го съдим...
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Не е виновен Хайнкес, че аспирините са исторически и психически обременени като вечно вторите лузари... За един сезон неможе да се очакват чудеса, който и да дойде в Байер разлика голяма няма да има.
Респект към Торстен Финк, но не мисля че е опция, ръководтството биха заложили по скоро на Замер.
0

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
Аз чух някакъв слух, че Румениге имал нещо конфликт със Замер, не знам колко е вярно ...
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Струва ми се, че сега стигаме дъното, но ако идва Хайнкес, значи нищо не сме видели. Не искам Ван Гал да остава, но според мен Хайнкес е крачка назад.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Защо не направите специална тема, в която да сипете помия срещу Хайнкес и да пишете само в нея? Омръзна ми да отварям най-различни теми и да чета само боклук по негов адрес. Така както мога аз да съм търпим към всички, които не понасям в днешният Байерн, така и всички потребители могат да бъдат малко по-тактични спрямо Юп Хайнкес, а и много други бивши и настоящи функционери на отбора.
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема