Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е активен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 03-November 12
Не беше толкова лош треньор Хайнкес, но наистина се очакваха повече успехи. Миналият сезон беше особено разочароващ накрая. Така че е нормално да има промяна от другия. Да му благодарим за всичко, което е направил за Байерн и да си пожелаем без издънки в Бундеслигата до края на сезона.

Колкото до това, че обявиха толкова рано новия треньор, според мен това беше направено, за да не го отмъкне някой друг отбор.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!

Преглед на мнениеMario_Basler, на 17 January 2013 - 00:38, каза:

Колко по цивилизовано? Подсигуряват му заплата, която ще му оправи не само старините, но и старините на внуците на внуците. Личния му приятел Ули му даде шанс да покаже това, което не е успял преди 20 години.........е видяхме го. Колко по цивилизовано? Да му направят един дудук сигурно? След фиаското миналата година не само, че трябваше да подаде оставка, а не трябваше и да се появява на Зебенер с години. Какво толкова го защитавате тоя дъртак? Сигурен съм, че Гуардиола ако запише такива срамни мачове като с борусиите тука ще хвърляте огън и жупел с месеци.

Погрешка натиснах бутона с плюс:)))))))
Само че разликата е че ти се молеше Байерн да се провали само и само Хайнкес да напусне преждевременно и не спряхте повечето в този форум да ръсите помия срещу него година и половина. Чудя се на себе си какво още правя тук.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеGoshenko, на 17 January 2013 - 01:16, каза:

Само че разликата е че ти се молеше Байерн да се провали само и само Хайнкес да напусне преждевременно и не спряхте повечето в този форум да ръсите помия срещу него година и половина. Чудя се на себе си какво още правя тук.

Хубаво е да има различни мнения :) Ако Гуардиола се провали, едва ли няма да му се сипе същата помия :) В един миг си на върха, в другия си в помията.
0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеGoshenko, на 17 January 2013 - 01:16, каза:

Гошенко,не е добре да проявяваш егоизъм искайки всички да мислим еднакво.Аз не съм съгласен с много неща,но това не значи,че искам да си бия шута някъде...Няма нищо лошо в това един човек да мисли различно от друг,напротив по-добре е така.Това не би трябвало да пречи...
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

1

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
[quote name='Goshenko' timestamp='1358376467' post='65679']

0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Там е разликата, аз казвам, че не харесвам нещо, а вие се опитвате да ме накарате да го заобичам. Хайнкес не го харесвам от както гледам футбол, било в Тенерифе, било в РЕал, било в ЛЕверкузен, било в Гладбах - за мен той е слаб и надценен треньор. Аз щях да бъда първия човек, който щеше да се извини на всички, ако беше донесъм ушата......но не би, не ми(ни) донесе нищо освен много надежди гарнирани с много много срам. Аз обаче не влиза във всяка тема и не питам, ало любовниците на Хайнкес защо не кажете нещо след провала? Минутата в която този червендалест дядка се разкара от Байерн ще е един от най-щастливите ми мигове в живота ми свързан с Байерн. А относно Клинсман (вече не помня в коя тема се намеси и неговото име), дори и в силен или добър негов мач тука се влизаше и се пишеше Клинсам вън и раус, дори след победите над Спортинг. Тука дедо е повече пазен дори и след срамните загуби от бевебе, гладбах, леверкузен. Писнало ми е да се занимавам с тоя човек, да си ходи жив и здрав, да се радва на старините си, но повече треньор на Байерн не искам да го виждам. Аз такава болка и разочарование като 2012 не съм изпитвал никога през живота си, това колкото и да съм добродушен не мога да му го простя. Аз не налагам на никой да не го харесва него, така че не ми налагайте и вие да го обиквам. НЕ харесвам много негови качества и предходния сезон не ме обори в нито едно мое твърдение за него.....

п.п. разбирам, че тука с много хора говорим на различен футболен език, вината си е изцяло моя, че се опитвам да ви отворя очите, явно това е по-трудно отколкото да си седя мирен и само да чета
2

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Предполагам, че си изгледал един куп мачове точно на Тенерифе, или пък на Атлетик, или на Гладбах преди 30 г., че да знаеш какво си харесвал у него и какво - не.
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Не знам за Тенерифе, но гледах Реал при Хайнкес - 12 място в Примера! Реал Мадрид и 12 място?
След това гледах Шалке, гледах Гладбах, гледах Леверкузен.... Само в Леверкузен видях положителни неща, но всичките преди НГ!
Помня, че разбития Байерн при Йонкер го би с колко в мач за пряка позиция?
Дойде в Байерн, всичко беше ОК до НГ! А след това?
1

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Сега проверих - 1998 Реал са си завършили 4-ти с 11 т. разлика след шампиона Барселона. Не знам кога са били 12-ти в класирането.
0

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
Утре шели да обявяват нова спонсорска сделка очаквайте http://vbox7.com/play:e186a362de избираме между Фалкао или Неймар у атака. :laughing:
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеmoonweaver, на 16 January 2013 - 20:58, каза:

Въодушевен съм какво ще стане догодина, но при всички случаи най-важното сега е да се случи това, което каза Кале Румениге - и играчите, и ръководството, и целият клуб да изпратят Хайнкес по най-добрия възможен начин - с титли.

Поздрави на всички фенове!

+1
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Всъщност завършиха трети. Бяха 12-ти някъде по НГ, още тогава щяха да го изхвърлят. Предната година бяха шампиони... Завършиха на 11 точки след Барселона, заради преките двубои бяха преди четвъртия Реал Сосиедад, иначе имаха по-лоша голова разлика.

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Все пак вкарва отбори като Тенерифе и Билбао в евротурнирите и мисля, че достигат доста далеч. Гладбах за около 20-25 годишен период си бяха едно нищо, но последните им силни изяви в Европа са именно от времето, в което Хайнкес дебютира като треньор при тях. За Шалке наистина нямам спомен какво са играли, но Леверкузен си бяха много добри под негово ръководство и после дойде при нас. Все пак винаги е трудно да си треньор на малки и нискобюджетни отбори, каквито бяха всички германски отбори до много скоро, а и Тенерифе и Билбао си бяха сред испанските аутсайдери по онова време, но Юп ги вдигна на крака. На малко треньори им се случва да водят богати отбори още в началото на кариерата им, а и да не говорим, че германските специалисти по принцип не са търсени от други европейски шампионати, така че Хайнкес е едно от успешните изключения.
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, пак казвам, че говоря за това, което см гледал. Ако трябва да съм честен - Хайнкес се справя до този момент по-добре от това, което очаквах.
3

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема