Не беше толкова лош треньор Хайнкес, но наистина се очакваха повече успехи. Миналият сезон беше особено разочароващ накрая. Така че е нормално да има промяна от другия. Да му благодарим за всичко, което е направил за Байерн и да си пожелаем без издънки в Бундеслигата до края на сезона.
Колкото до това, че обявиха толкова рано новия треньор, според мен това беше направено, за да не го отмъкне някой друг отбор.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 17 January 2013 - 01:16
Mario_Basler, на 17 January 2013 - 00:38, каза:
Колко по цивилизовано? Подсигуряват му заплата, която ще му оправи не само старините, но и старините на внуците на внуците. Личния му приятел Ули му даде шанс да покаже това, което не е успял преди 20 години.........е видяхме го. Колко по цивилизовано? Да му направят един дудук сигурно? След фиаското миналата година не само, че трябваше да подаде оставка, а не трябваше и да се появява на Зебенер с години. Какво толкова го защитавате тоя дъртак? Сигурен съм, че Гуардиола ако запише такива срамни мачове като с борусиите тука ще хвърляте огън и жупел с месеци.
Погрешка натиснах бутона с плюс:)))))))
Само че разликата е че ти се молеше Байерн да се провали само и само Хайнкес да напусне преждевременно и не спряхте повечето в този форум да ръсите помия срещу него година и половина. Чудя се на себе си какво още правя тук.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 17 January 2013 - 01:25
Goshenko, на 17 January 2013 - 01:16, каза:
Само че разликата е че ти се молеше Байерн да се провали само и само Хайнкес да напусне преждевременно и не спряхте повечето в този форум да ръсите помия срещу него година и половина. Чудя се на себе си какво още правя тук.
Хубаво е да има различни мнения :) Ако Гуардиола се провали, едва ли няма да му се сипе същата помия :) В един миг си на върха, в другия си в помията.
Публикувано: 17 January 2013 - 01:32
Goshenko, на 17 January 2013 - 01:16, каза:
Гошенко,не е добре да проявяваш егоизъм искайки всички да мислим еднакво.Аз не съм съгласен с много неща,но това не значи,че искам да си бия шута някъде...Няма нищо лошо в това един човек да мисли различно от друг,напротив по-добре е така.Това не би трябвало да пречи...
Публикувано: 17 January 2013 - 01:57
[quote name='Goshenko' timestamp='1358376467' post='65679']
Публикувано: 17 January 2013 - 15:44
Там е разликата, аз казвам, че не харесвам нещо, а вие се опитвате да ме накарате да го заобичам. Хайнкес не го харесвам от както гледам футбол, било в Тенерифе, било в РЕал, било в ЛЕверкузен, било в Гладбах - за мен той е слаб и надценен треньор. Аз щях да бъда първия човек, който щеше да се извини на всички, ако беше донесъм ушата......но не би, не ми(ни) донесе нищо освен много надежди гарнирани с много много срам. Аз обаче не влиза във всяка тема и не питам, ало любовниците на Хайнкес защо не кажете нещо след провала? Минутата в която този червендалест дядка се разкара от Байерн ще е един от най-щастливите ми мигове в живота ми свързан с Байерн. А относно Клинсман (вече не помня в коя тема се намеси и неговото име), дори и в силен или добър негов мач тука се влизаше и се пишеше Клинсам вън и раус, дори след победите над Спортинг. Тука дедо е повече пазен дори и след срамните загуби от бевебе, гладбах, леверкузен. Писнало ми е да се занимавам с тоя човек, да си ходи жив и здрав, да се радва на старините си, но повече треньор на Байерн не искам да го виждам. Аз такава болка и разочарование като 2012 не съм изпитвал никога през живота си, това колкото и да съм добродушен не мога да му го простя. Аз не налагам на никой да не го харесва него, така че не ми налагайте и вие да го обиквам. НЕ харесвам много негови качества и предходния сезон не ме обори в нито едно мое твърдение за него.....
п.п. разбирам, че тука с много хора говорим на различен футболен език, вината си е изцяло моя, че се опитвам да ви отворя очите, явно това е по-трудно отколкото да си седя мирен и само да чета
п.п. разбирам, че тука с много хора говорим на различен футболен език, вината си е изцяло моя, че се опитвам да ви отворя очите, явно това е по-трудно отколкото да си седя мирен и само да чета
Публикувано: 17 January 2013 - 15:57
Предполагам, че си изгледал един куп мачове точно на Тенерифе, или пък на Атлетик, или на Гладбах преди 30 г., че да знаеш какво си харесвал у него и какво - не.
Публикувано: 17 January 2013 - 16:09
Не знам за Тенерифе, но гледах Реал при Хайнкес - 12 място в Примера! Реал Мадрид и 12 място?
След това гледах Шалке, гледах Гладбах, гледах Леверкузен.... Само в Леверкузен видях положителни неща, но всичките преди НГ!
Помня, че разбития Байерн при Йонкер го би с колко в мач за пряка позиция?
Дойде в Байерн, всичко беше ОК до НГ! А след това?
След това гледах Шалке, гледах Гладбах, гледах Леверкузен.... Само в Леверкузен видях положителни неща, но всичките преди НГ!
Помня, че разбития Байерн при Йонкер го би с колко в мач за пряка позиция?
Дойде в Байерн, всичко беше ОК до НГ! А след това?
Публикувано: 17 January 2013 - 16:30
Сега проверих - 1998 Реал са си завършили 4-ти с 11 т. разлика след шампиона Барселона. Не знам кога са били 12-ти в класирането.
Публикувано: 17 January 2013 - 16:33
Утре шели да обявяват нова спонсорска сделка очаквайте http://vbox7.com/play:e186a362de избираме между Фалкао или Неймар у атака. :laughing:
Публикувано: 17 January 2013 - 16:39
moonweaver, на 16 January 2013 - 20:58, каза:
Въодушевен съм какво ще стане догодина, но при всички случаи най-важното сега е да се случи това, което каза Кале Румениге - и играчите, и ръководството, и целият клуб да изпратят Хайнкес по най-добрия възможен начин - с титли.
Поздрави на всички фенове!
+1
Публикувано: 17 January 2013 - 16:45
Всъщност завършиха трети. Бяха 12-ти някъде по НГ, още тогава щяха да го изхвърлят. Предната година бяха шампиони... Завършиха на 11 точки след Барселона, заради преките двубои бяха преди четвъртия Реал Сосиедад, иначе имаха по-лоша голова разлика.
Публикувано: 17 January 2013 - 17:07
Все пак вкарва отбори като Тенерифе и Билбао в евротурнирите и мисля, че достигат доста далеч. Гладбах за около 20-25 годишен период си бяха едно нищо, но последните им силни изяви в Европа са именно от времето, в което Хайнкес дебютира като треньор при тях. За Шалке наистина нямам спомен какво са играли, но Леверкузен си бяха много добри под негово ръководство и после дойде при нас. Все пак винаги е трудно да си треньор на малки и нискобюджетни отбори, каквито бяха всички германски отбори до много скоро, а и Тенерифе и Билбао си бяха сред испанските аутсайдери по онова време, но Юп ги вдигна на крака. На малко треньори им се случва да водят богати отбори още в началото на кариерата им, а и да не говорим, че германските специалисти по принцип не са търсени от други европейски шампионати, така че Хайнкес е едно от успешните изключения.
Публикувано: 17 January 2013 - 17:17
Гошенко, пак казвам, че говоря за това, което см гледал. Ако трябва да съм честен - Хайнкес се справя до този момент по-добре от това, което очаквах.