Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Аз мисля, че един от най-големите проблеми, които имаме в последните години, е липсата на играчи, които да правят разликата в големите мачове. Робен и Рибери бяха такива, но те имаха нужда един от друг, а след 2013та почти никога не се засичаха на терена по време на пролетния полусезон. Видал беше полезен в големите битки, въпреки изпуснатата дузпа. Левандовски в Байерн никога не е бил играч, който да ти извади завързан мач. Навремето Мюлер беше такъв, но и той заби. Манджата беше всякакъв, но когато трябваше, вкарваше. Единствената ни надежда на този етап лежи в Коман и Гнабри. Кимих също може да е ключов в такива мачове, помним какво направи срещу Реал. Дори срещу Ливърпул на Анфилд беше брилянтен и изяде Садио Мане, но е защитник, не може да се очаква да бележи и решаващите голове всеки път.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 25 June 2019 - 17:04

0

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Четирима французи дали сме имали някога наведнъж?И все национали.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
4 не ... На два пъти имахме по 3 французи .
А от днес имаме новозеландски индиец :D
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Кимих: "За мен е важно да имам възможност да печеля Шампионска лига всяка година. Моята цел определено не е просто да вляза в групите или да ги прескоча....През изминалият сезон имахме върхове и падения. Спечелихме два трофея, което е добре. Но ние знаем, че цялата заслуга не е наша. Дортмунд ни помогнаха, а и имахме проблеми за Купата. Не мисля, че някой от нас може да бъде на 100% доволен от сезона, който имахме..."

Това е правилната настройка за отбор като Байерн, според мен. :rolleyes:
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 04 July 2019 - 18:40, каза:

Кимих: "За мен е важно да имам възможност да печеля Шампионска лига всяка година. Моята цел определено не е просто да вляза в групите или да ги прескоча....През изминалият сезон имахме върхове и падения. Спечелихме два трофея, което е добре. Но ние знаем, че цялата заслуга не е наша. Дортмунд ни помогнаха, а и имахме проблеми за Купата. Не мисля, че някой от нас може да бъде на 100% доволен от сезона, който имахме..."

Това е правилната настройка за отбор като Байерн, според мен. :rolleyes:

И не само че е правилната настройка, но и ме кефи колко е откровен. Сто броя казва това, което всички в отбора (или поне най-добрите ни играчи) си мислят, но не смеят да кажат в прав текст пред медиите. В едно друго интервю пък беше казал, че въобще не иска да си спомня Световното в Русия. Ако всичките ни играчи имаха неговия дух, щеше да е съвсем различно.
4

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Трябва да е титулярният капитан. Нищо против Нойер, Мюлер и Лева, но Кимих заслужава повече.
2

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Жалко, че само дух, мотивация и уста има, др качества ниво Волфсбург/Херта, което ест не е никак зле. Бъде ли върнат в средата, ще му лъснат още повече слабостите, от което ще допуснем и още повече голове. Нека иначе продължава да си ниже асистенции от флагчето на корнера и това да му е най-силния коз http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.gif
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Е, не е Матс Хумелс.. Ама се старае момчето.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 05 July 2019 - 01:51

1

• Напреднал
  • ПипПипПип
На мен повече ми прилича на : "Байерн не е достатъчно добър за да се бори за ШЛ , искам в при Пеп или в Барса" .
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеConan, на 05 July 2019 - 12:51, каза:

На мен повече ми прилича на : "Байерн не е достатъчно добър за да се бори за ШЛ , искам в при Пеп или в Барса" .

Нищо подобно, по-скоро "Вземете сглобете най-накрая читав отбор, че ми писна да ставаме за смях."
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Или по-скоро на "Не харесвам Кимих и се надявам да напусне Байерн". :laughing:
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
Къде съм казал , че не харесвам Кимих ... просто твърдя , че не му е мястото на десния бек , защото е слаб в дефанзивен план . Байерн вече има по-добър десен бек от Кимих ( Павар ) и Германия има по-добър десен бек от Кимих ( Клостерман ) . Ако някога реши да напусне Байерн , няма да правя трагедии , защото той не е от фундаменталните за отбора играчи . Точно обратното - липсата на конкуренция в Бундеслигата и малкото работа в дефанзивен план му помага да си "помпи" статистиките с асистенции . Подобно е положението и с Левандовски , който къса мреците на отборите от втората половина на таблицата , но в решаващи мачове липсва . Същото е положението с Алкантара който заради огромното притежание на топката от Байерн , може да си цъка точни пасове на 2-3 метра до безкрай . Може да добавим и Коман , който за 4 сезона не може да се напасне към отбора , както го стори Гнабри за 1 сезон . Не че Гнабри прелива от качества , но се вписа добре в отбора . И Горецка не е световна звезда , но това не му пречи да е по-полезен играч от Алкантара .
Отбор не се прави като купуваш играчи на килограм или даваш нереални суми за медийни звезди . Прави се като купуваш правилните играчи в подходящото време . Ако не можеш да ги създадеш сам . За съжаление от Мартинес насам в тази графа попадат само Зюле , Горецка и с някои уговорки Кимих . Имам добро предчувствие и за Павар .

Мнението беше редактирано от Conan: 05 July 2019 - 15:58

-5

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Отборът има рекордно нисък брой играчи в момента, а ти си готов да махнеш трима ТВЪРДИ титуляри като Кимих, Тиаго и Левандовски. Че и Коман отгоре. За да запълним дупките, ще трябва да се купува на килограм...за което ти си твърдо против. Е как да стане?! :surprise:
1

Потребителят е неактивен   bubo_92 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-November 10
  • живущ вБлагоевград
  • любим играч:Кан, Балак, Марио Гомез
Като чета коментарите на някои хора, който казват, че Кимих, Коман Левандовски и Тиаго са посредствени футболисти, при положие, че те + Алаба са ни най - добрите в отбора се чудя дали гледаме еднакви спортове и дали някой се е събличал по къси панталонки по физическо възпитание...
Трагедията е голяма!
2

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Чета Конан и...

Ми ние читав играч нямаме!
1