Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеБоби, на 05 July 2019 - 21:52, каза:

Чета Конан и...

Ми ние читав играч нямаме!

Направо и Лудогорец ще ни спукат от бой. Последните години поизостанахме от топ отборите, но някои хора изпадат в крайности. Сега и Левандовски ще подписва, мизерията е пълна, но поне ще мачкаме отборите от втората половина на таблицата. Така се става шампион в Германия! :brdschal: :bayernfan:
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Аз не помня кога за последно Байерн е имал толкова малко играчи преди началото на лятната подготовка , ако и Ренато бъде продаден това са само 16 играчи , не виждам как ще бъдат купени още 4 както казва Ковач.
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Както и да го гледаме, следащия сезон ще сме с прекалено къс състав. В момента имаме 17 играчи, а ни трябват поне 20. От тея 17 обаче имаме един Боатенг, на когото не му се играе за Байерн, и Ренато, при когото май е същото. Ако ги махнем тях двамата, тва значи, че ще трябва да вземем 5-ма играчи, което няма как да се случи. Така че двата варианта са или все пак да вземем още някви играчи и да закърпим положението с 20 човека, но с демотивирани Боатенг и Ренато, или да ги махнем и да си останем със 17-18 от септември нататък. И в двата случая другия сезон ще сме с по-малко от 20 души състав. Плюсът на това е, че дори и резервите ще получат шанс и никой не би трябвало да се оплаква от липса на игрово време, но при само 2-3 по-сериозни контузии ще се видим в чудо, а знаем нас контузиите колко ни подминават...
2

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Сезонът се очертава да е катастрофа още преди да е започнал. :laughing:
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Аз, лично като фен, съм склонен да отпиша един сезон при положение, че се даде шанс на 4-5 момчета от школата да покажат какво могат. Не е като да няма кандидати на всякакви позиции. Да се види аджеба ще го бъде ли нещо от там или не, след милионите изсипани за Кампуса.

Но, ако бях играч на Байерн, щях да реагирам точно като Кимих, Ману косвено, Лева, Рибери и т.н.

Така че, какво искаме ние, какво наистина трябва да се случи и какво всъщност ще се случи ще видим до края на август. А до тогава море и почивка, да му мислят тея с милионте, ние не сме от тях.

P.S. Ако има някой с милиони от форума, пич си! :laughing:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Още един преходен сезон ще ни е трети пореден такъв. :laughing:
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Няма такъв филм да започваме сезона без още 3-4-5 попълнения, защото ако наистина я направим тази глупост, то другият сезон ситуацията ще е същата, пак ще сме с малко играчи, пак ще трябва да взимаме на килограм и пак никой няма да иска да дойде. Не трябваше и този сезон да се стига дотук, но понеже сме много умни решихме миналото лято да се тежкареем с 0 ойро дадени за трансфери.
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
La Bestia пепел ти на устата..
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеDatty, на 05 July 2019 - 20:12, каза:

Отборът има рекордно нисък брой играчи в момента, а ти си готов да махнеш трима ТВЪРДИ титуляри като Кимих, Тиаго и Левандовски. Че и Коман отгоре. За да запълним дупките, ще трябва да се купува на килограм...за което ти си твърдо против. Е как да стане?! :surprise:

Щом това са ТВЪРДИТЕ , незаменими титуляри , нищо добро не чака Байерн . Нито един от тях не е фундаментален играч ... Както бяха Робери , Лам , Швайни и какъвто е Нойер ( все още ) . Какво означава че съм готов да махам някой . Кой съм аз , че да го правя . Но докато опеделени играчи се обгрижват от ръководството , без значение дали тези играчи могат да правят разлика във важни мачове , то ще страда целия отбор . Ако сложиш Павар на десния бек , а Кимих на мястото на Алкантара , отбора няма да стане по-слаб . И защо ще трябва да се купува на килограм ? Просто трябва да се реагира адекватно на пазара . И да се гледа какво даден играч може да даде на отбора . Веднага ти давам пример , какво можеше да се направи тази година :
Не се купува Ернандес . Продават се Алкантара , Левандовски , Коман , Ренато и Боатенг .
На тяхно място - Рабио , Зане , Икарди , един измежду Пиатек от Милан , Милик от Наполи или Шик от Рома . В зависимост от парите от продажбите можеше да се пробва привличането на Бернардески или Киеза . Ако не стане - взима се едно крило да конкурира Гнабри ( примерно Малколм от Барса или Евертон Соареш от Гремио . И двамата са с цена около 40 млн евро ) . Взима се и Хенрикс да ротира двата бека . Хумелс остава . Съвсем спокойно можеше да се пробват Азар , Гризман и Пулишич .
Сложи си ръка на сърцето и ми кажи , че един Байерн :
Нойер - Алаба , Павар ( Кимих ) , Зюле , Хумелс - Зане , Горецка ( Кимих ) , Рабио , Пулишич ( Гнабри , Бернардески , Киеза ) - Икарди , Пиатек ( Мюлер , Милик ) е по-слаб от това което имаме в момента .
-1

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Тази селекция и на мениджъра няма да стане, за фифата не знам, но е много нереалистична. Байерн в момента изглежда няма да успее да привлече резервата на Сити Сане, ти си мислиш, че Азар щеше да дойде в Германия? Ако имаш предвид брат му, той е средняк и не е на нивото на Байерн. Пулишич е искал твърдо да играе в Англия, нямаше и Дортмунд да го пуснат в съперника за титлата. За Киеза, Евертон и Малкъм може да се поспори, но предполагам Салихамиджич не е стигнал до тях още.

За Левандовски и Тиаго не разбирам хейта, по-добри от тях на пазара няма. Икарди може само да чисти обувките на Левандовски, да не говорим за другите изброени. Рабио няма профила на Тиаго и не би бил полезен като испанеца.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Левандовски - пред него са само Румениге и Бомбардира!Не виждам защо да не е фундаментален играч.

Кимих и той се е запътил натам с тези асистенции в дивашки размер.Все си мисля,че тая топка дето Алисон я ритна при Кимих не минаваше.

Тиаго става шампион шест пъти подред.Странното е, че при ментора си,Гуардиола,не беше неизменен титуляр, но след напускането му, стана.Този играч и той е фундаментален.

Мое мнение.
3

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеDatty, на 14 July 2019 - 12:46, каза:

Тази селекция и на мениджъра няма да стане, за фифата не знам, но е много нереалистична. Байерн в момента изглежда няма да успее да привлече резервата на Сити Сане, ти си мислиш, че Азар щеше да дойде в Германия? Ако имаш предвид брат му, той е средняк и не е на нивото на Байерн. Пулишич е искал твърдо да играе в Англия, нямаше и Дортмунд да го пуснат в съперника за титлата. За Киеза, Евертон и Малкъм може да се поспори, но предполагам Салихамиджич не е стигнал до тях още.

За Левандовски и Тиаго не разбирам хейта, по-добри от тях на пазара няма. Икарди може само да чисти обувките на Левандовски, да не говорим за другите изброени. Рабио няма профила на Тиаго и не би бил полезен като испанеца.

Байерн спечели требъл и игра 3 винала в ШЛ за 4 години ... Без Левандовски , Алкантара , Кимх и Коман . Но вместо Левандовски имаше поне двама нападатели , които сумарно бележеха повече отколкото поляка . Когато един играч няма комкуренция на поста си , не е добре нито за него , нито за отбора . Манджукич и Гомез може и да не са велики нападатели , но вдигнаха ушатата . Поляка няма един читав мач в ШЛ , когато отбора се нуждае от него . Не знам кой ще му лъска обувките , но в момента Икарди е по-скъп ... поне според Маркета . И бележи с по 1 гол на 5 мача по-малко от поляка , играейки в отбор поне 3 класи по-слаб от Байерн . Пиатек в серия А бележи толкова често , колкото Левандовски в Бундеслигата . Пак за по-слаби отбори .
Азар , Гризман и Пулишич . Не съм казал че ще ги вземем , а че можеше да се пробва . И кое в трансферите на Рабио , Зане , Икарди е нереалистично . Там всичко е въпрос на пари . Рабио ще е много по-полезен от Алкантара , защото е много по-комплексен играч . Че дори и Горецка е по-ефективен от испанеца през изминалия сезон . Шик и Милик играят успешно и по крилата , подобно на Манджукич в Юве . Малколм е на пазара за 40 млн . Евертон Соареш беше най-добрия бразилец на Копата . А трябваше да замести не кой да е , а Неймар . Клаузата му е 40 млн. Киеза ще бъде продаден на всеки който извади 80 млн. Интер ще продаде Икарди и за под 60 млн. , само и само да не го даде на Ювентус .

Преглед на мнениеБоби, на 14 July 2019 - 22:15, каза:

Левандовски - пред него са само Румениге и Бомбардира!Не виждам защо да не е фундаментален играч.

Кимих и той се е запътил натам с тези асистенции в дивашки размер.Все си мисля,че тая топка дето Алисон я ритна при Кимих не минаваше.

Тиаго става шампион шест пъти подред.Странното е, че при ментора си,Гуардиола,не беше неизменен титуляр, но след напускането му, стана.Този играч и той е фундаментален.

Мое мнение.

Всеки един добър нападател , ще бележи в Бундеслигата с Байерн не много по-малко от Левандовски . В ШЛ най-често бележи Меси , след него е Марио Гомез ... След като Левандовски не е играч който прави разликата във важни мачове , значи е просто един много добър нападател , който бележи много срещу средняци и слабаци . Байерн щеше да спечели същите трофеи и без него . Към момента поляка е повече излишен лукс , отколкото необходимост .
Кимих - същото положение . Асистенции срещу отбори които рядко минават центъра , половината от корнери . В ШЛ има 5 асистенции , а в елиминациите точно 1 . Излиза , че Байерн има десен бек , който по дефанзивни показатели въобще не впечатлява , а в сериозни мачове КПД-то му в офанзивен план рязко пада .
Алкантара е толкова фундаментален , че Барса го пуснаха да си ходи без да направят опит да го спрат , а Рела купиха Кроос , без дори да попитат за испанеца . Като се замисля - то досега никой не е проявил интерес към него . Байерн е много по-стабилен в центъра с Горецка и Мартинес ... Между другото - Рафиня стана 7 пъти шампион подред . ;)

Мнението беше редактирано от Conan: 15 July 2019 - 00:08

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Цитат

Кимих - същото положение . Асистенции срещу отбори които рядко минават центъра , половината от корнери . В ШЛ има 5 асистенции , а в елиминациите точно 1 . Излиза , че Байерн има десен бек , който по дефанзивни показатели въобще не впечатлява , а в сериозни мачове КПД-то му в офанзивен план рязко пада .

Много яко ви бърка тоя Кимих. :laughing: На Анфилд извади Мане от мача и не му даде да гъкне 90 мин. Не игра на реванша и грешките за Байерн дойдоха точно от неговата зона, където се подвизаваше Рафиня.

Предния сезон от трите ни гола срещу Реал два бяха негови.
2

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 15 July 2019 - 01:21, каза:

Много яко ви бърка тоя Кимих. :laughing: На Анфилд извади Мане от мача и не му даде да гъкне 90 мин. Не игра на реванша и грешките за Байерн дойдоха точно от неговата зона, където се подвизаваше Рафиня.

Предния сезон от трите ни гола срещу Реал два бяха негови.

Да не говорим, че ни е най-скъпият играч заедно с Ернандес и Тиаго и вторият най-скъп бек в света. Плюс, че в момента е менталният лидер на отбора ни. Просто каквито и грешки да е правил Кимих и каквито и пропуски да има, към него най-малко претенции можем да имаме. На тоя етап за мен той и Зюле (и Алаба може би) са единствените наши играчи, които всеки отбор би искал да има в редиците си.
3

Потребителят е неактивен   AnaGom 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 22-February 13

Преглед на мнениеConan, на 15 July 2019 - 00:03, каза:

Манджукич и Гомез може и да не са велики нападатели , но вдигнаха ушатата . Поляка няма един читав мач в ШЛ , когато отбора се нуждае от него .

А през същата тази требълна година, спомняш ли си с кой отбор игра полуфиналните си мачове поляка и как се представи?

P.S. - Риторичен въпрос, не ми отговаряй.
4

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема