Как се казва тая мома, бе? Нещо туитър, фейсбук, ала-бала :laughing:
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 30 September 2015 - 19:21
Направо номер и адрес да ти намеря? :laughing:
Публикувано: 30 September 2015 - 20:23
Алена Гербер, немска плеймейтка и модел.. :thank_you2: Ще черпите една дъвка ако се видим някой път :spiteful: :thumbsup:
Публикувано: 05 October 2015 - 17:09
Публикувано: 05 October 2015 - 18:52
При завръщането на Робери ще стане доста тясно за всички. Коща се представя феноменално и не мисля, че ще бъде изместен. Все си мисля, че Пеп ще търси някъде в средата място за Рибери. Робен спокойно ще измести Гьотце, а отпред Мюлер и Лева са непоклатими. Коман ми е чудно къде в тая касапница ще намери време за изяви, но Пеп сиг ще намери за всеки такова.
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 06 October 2015 - 09:05
Публикувано: 05 October 2015 - 19:52
Коща-Мюлер-Лева-Робен...отзад Тиаго и Видал/Алонсо и работата заспива. Проблема на Гьотце се казва Мюлер...
Публикувано: 05 October 2015 - 21:56
Мачове много,ще има време за всички да играят.Рибери едва ли ще може скоро да изиграе 90 пълни минути,Робен може отново да се контузи,така както всеки един от останалите.Какво по-хубаво от това да играеш с две различни единайсеторки в събота и сряда,и пак да цепим каските на останалите-Безценно...
Публикувано: 05 October 2015 - 22:35
Проблемът на Гьотце не е Мюлер, а липсата на самочувствие. Ако го оправи този проблем, Гуардиолката трябва да ги сменя двамата на полувреме :D
Публикувано: 06 October 2015 - 09:42
Кофти ще ми е, когато Коман седне на пейката за постоянно, защото сега тъкмо се е разиграл и е набрал инерция, а за един млад играч на неговите години е по-тежко да седне на пейката след редовни изяви, тъй като самочувствието му се разклаща по-лесно.
Публикувано: 06 October 2015 - 10:04
Коман е на 19 години. Пределно ясно му е било, че няма да играе всеки мач още преди да подпише. Пък в крайна сметка ако се окаже някое мрънкало и не му изнася е под наем. Но едва ли ще изпусне шанса да е в отбор като Байерн. :to_become_senile:
Публикувано: 06 October 2015 - 12:15
Клоп очевидно търси нов отбор. Дали това означава, че Байерн НЕ търси и (по-важното) няма да има нов треньор през лятото?! :rolleyes:
Публикувано: 06 October 2015 - 14:49
Големият Супер Марио Баслер винаги има какво интересно да каже:
[quote]Представете си, ако Фолксваген работеше сериозно и убедително като Байерн. Представете си, ако правителството ни даваше такава сигурност като Байерн.
Този Байерн е като мечтания секс с мечтаната жена - цели 34 пъти. Байерн е като реки от бира, които никога не свършват... Байерн е като година с 300 почивни дни, а останалите са свободни...
Фантастично е, че Германия стана световен шампион миналата година. Фантастично е, че най-добрият клубен отбор в света също е германски - Байерн Мюнхен.
Харесвам доминацията им. Обичам точността на Гуардиола на тъча и тази на Лам на терена. Възхищавам се на динамиката на Мюлер и Коста, на головия нюх на Левандовски.
Ако Пеп ме попита дали бих искал да ме пусне в неговия отбор, аз ще му отговоря, че искам само да гледам, защото в този случай това би било много по-хубаво.
Дали има решения да се спре доминацията на Байерн?
[quote]Представете си, ако Фолксваген работеше сериозно и убедително като Байерн. Представете си, ако правителството ни даваше такава сигурност като Байерн.
Този Байерн е като мечтания секс с мечтаната жена - цели 34 пъти. Байерн е като реки от бира, които никога не свършват... Байерн е като година с 300 почивни дни, а останалите са свободни...
Фантастично е, че Германия стана световен шампион миналата година. Фантастично е, че най-добрият клубен отбор в света също е германски - Байерн Мюнхен.
Харесвам доминацията им. Обичам точността на Гуардиола на тъча и тази на Лам на терена. Възхищавам се на динамиката на Мюлер и Коста, на головия нюх на Левандовски.
Ако Пеп ме попита дали бих искал да ме пусне в неговия отбор, аз ще му отговоря, че искам само да гледам, защото в този случай това би било много по-хубаво.
Дали има решения да се спре доминацията на Байерн?