Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-July 13
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1406021928' post='95166']
След като се опитвате да превърнете темата в кой ще изръси по-голяма глупост и след като се имам за добър в глупостите, е редно и аз да си дам измишлъотините....
Вратар ще бъде Гъотце! След като някой по-горе каза, че задължително щя да бъде титуляр, а аз не виждам никъде негово сигурно място, то остава само да е на вратата... В защита ще играем с двама - Нойер и Мартинес! Абе, я да го нарисувам.....
-------------------------------Гъотце-----------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
----------------Нойер----------------Мартинес---------------------
--------------------------------Лам--------------------------------------
--------------Тиаго------------------------Швайни-------------------
--Робен----------------------Мюлер------------------Рибери-----
----------------------------Левандовски-----------------Бернат---

След като Пеп е решил, че Лам е дефанзивен халф си мисля, че там ще го пуска. Вие сте решили, че Швайни трябва да играе, аз пък Тиаго... Мюлер всички го искат на терена, Лева, Робен и Р
6

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Значи, изразите "Хави Мартинес" и "не става за" се изключват взаимно, ако става дума за дефанзивна позиция! Със сигурност помня как владееше на финала за купата с Дортмунд, въпреки странния състав и проблемите. Важното за мен е да играе, оттам насетне съм спокоен, ще се сърдя на Пеп само ако не го пуска.
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 22 July 2014 - 19:19

1

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Бате, как постави Аугсбург и Падерборн на едно ниво обаче :whistle:
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Е, сега... :blush: :whistle:
0

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Дано Робен си задържи формата от Световното.Явно недоволства, когато понякога остава резерва за сметка на Мюлер, така че според мен и 2-мата трябва да почват титуляри.Един до друг в халфовата линия, не Мюлер като фалшива "9"-тка.Макар, че и като такъв се представя добре ( как иначе, все пак това е Мюлер ), силната му игра е в халфовата линия, а там Мюлер и Робен заедно могат да са неудържими.

Гьотце не знам как така няколко човека тука казват,че има титулярно място.За мен сигурните титуляри са - Нойер,Лам,Алаба,Рибери, както и Мюлер и Робен заедно както казах по-горе.А и Гьотце миналия сезон не мисля,че оправда на 100% огромния си потенциал.Така, както бе в Дортмунд.То даже и на Световното стана така, нали видяхте как Льов почна шампионата с него и постепенно го изкара от титлярите.Мисля си Златния Гол го спаси от критики.

Шакири забелязвам,че има доста хора , които нямат против да се продаде, което за мен обаче не е така.
1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Този гол на Гьотце го оневинява за абсолютно всички слаби мачове и издънки в кариерата му! Беше ли се стигнало до дузпи, не ги виждах германците с този бесен късмет на аржентина...
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Месля, че това изчерпва дискусийте за това с колко човека ще играем в защита...

[size="4"]"Тактическите варианти в защита са следните: можем да играем с четирима, но и с трима бранители.
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Чак пък да нямаме играчи за четирима защитници - в средата Боатенг/Данте/Мартинез - не е като да не спечелихме ШЛ с тези (а нали Бадщубер пък е най-добрият централен защитник, с когото е работил). От ляво и от дясно е ясно.
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер

Цитат

точно в момента

Точно в момента, колко от тях тренират с отбора?

Мнението беше редактирано от TakingLives: 25 July 2014 - 00:20

1

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Аз попринцип тая схема с 3-ма в защита изобщо не ми допадаше.Само Конте я използваше, ама като ги гледах излиза,че играят с 5 защитника, а крилата им се губят.Обаче не знам какво ми стана напоследък, тази система ми стана любопитна, особено и като знам какви играчи имаме.

Ей го неска Луис ван Гаал дето разбиха ЛА Галакси със схема 3-5-2, вика че ще я използва защото имали много халфове.Та ние нямаме ли много халфове ?Ако сме с 3-ма отзад нали в средата отива 1 повече.Ще имаме възможност за повече контрол и по-малко грешки.

То така или иначе когато се атакува ( което е през повечето време ) отзад остават само централните защитници, всичко друго е напред.
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Т.е. затова играхме така в контролата с Дуисбург, така ли трябва да се разбира това? Ако е така, съм съгласен, аз под "момента" си мислех, че Гуардиола има предвид играчите, с които ще играем тази година. То ако става дума, точно в момента и двама нямаме....
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Точно в момента Пеп има на разположение Холгер Бадщубер като централен защитник! Почти всеки в този форум си драпа нещо, което си е наумил, дават се оценки без никакво основание, пишат се откровени небивалици.
Пеп не е схематичен, както беше Юп. Пеп е по-близо до Ван Гаал! Не робува на имена и схеми, напротив. Байерн никога не е изглеждал по-разнообразно откъм тактически варианти. Но тук ме подлъгвате! Ето, бил казал, че ще играем с трима - прерових целия нет и не намерих подобно изказване. Някой каза, че бил казал, че ще използва Бернат като крило - това също не го намерих!
Помня, че още миналият сезон той каза как се нуждае от още една опция на левия бек и предполагам, че Бернат е тя. Като гледам Роде къде играе в момента си мисля, че той ще е алтернатива на Рафиня на десния бек. Централни бранители ще са Холгер, Боа, Данте и Хави, като сигурен титуляр на този етап ми изглежда само испанеца. Лам, Швайни и Тиаго ще са халфовата ни линия. Ако някой си въобразява, че Алкантара няма да играе в този Байерн е за сериозен доктор и май не е гледал мачовете ни през миналият сезон. За мен Робери и Лева ще мачкат в атака, което означава, че Томас и Марио ще чакат своите шансове, а Шакири ще има все по-малко такива!
Нека си говорим истината - Шакири е прекрасен футболист, но за 2 години в Байерн изобщо не е показал и 30% от необходимото, за да бъде титуляр за вбъдеще. Ако някой от вас се чувства спокоен за отказването на Франк и Ариен (един ден ще стане) с алтернатива като Шакири си е негов плюс. За мен косовара никога няма да е титуляр за Байерн, да не говорим, че си мисля как е твърде вроятно да бъде продаден още това лято!
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Според мен има само един начин Байерн да вдигне ШЛ този сезон.
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Според мен пък не си прав! Как ще разберем? А ако Мартинес (примерно) се контузи?
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема