Пак се изхвърляш като такова на пясък - неподготвен, но с претенции. Както и да е, вече ти свикнах.
Вратар: Нойер
Ляв бек - Алаба
Десен бек - Ернандес
Центр защитници - Зюле и Павар
Халфове - Кимих и Тиаго
Пред тях трима - Коутиньо в центъра и по крилата Гнабри и Коман
Нападател - Левандовски
Смятам да приключа всякаква дискусия с теб, Арс Мориенди Андонио и прочие анимационни герои. Все едно говоря с мушкато.
Часът на стратега (схеми и тактика)
Публикувано: 20 August 2019 - 11:19
В момента, в който пуснеш левия ни бек отдясно и самия отбор на Байерн ще те изгони от съблекалнята. Самия момент, в който имайки най-добрият десен бек в Европа за миналия сезон го извадиш от там и го метнеш в центъра, ръководството на Байерн и феновете му ще те изхвърлят от отбора. Въобще виждал ли си някога ляв бек да играе като десен? Не десен като ляв, а обратното? Вероятно се е случвало, ама е било много за малко.
Публикувано: 20 August 2019 - 11:42
Ще го кажа за последен път и приключвам.
1.Байерн има добри играчи, които могат да бъдат сериозна сила в Европа, ако бъдат използвани правилно.
2. До този настоящ момент братята Ковач не са ме убедили с нищо, че заслужават да са треньори в Байерн. Хасан Салихамиджич опропасти трансферите на Сане и Родри в Байерн с апатичното си и на моменти нетактично поведение. Той също не ме е убедил с нищо.
3. Ули няма да го коментирам. Той е дал много на Байерн, този ноември се оттегля и аз съм доволен от този факт. Промяната в клуба започва лека-полека.
4. Този Байерн НЕ МИ харесва. Както и не се харесва на немалко фенове, гледащи отбора от 70те и 80те години на миналия век.
Арс Мориенди, ако беше толкова голям специалист, нямаше да е драскач във форум на Байерн и да рита на малки вратички с набедените звезди Божинов и Благой Георгиев, а щеше да е голямо име като играч или треньор в някое качествено първенство.
1.Байерн има добри играчи, които могат да бъдат сериозна сила в Европа, ако бъдат използвани правилно.
2. До този настоящ момент братята Ковач не са ме убедили с нищо, че заслужават да са треньори в Байерн. Хасан Салихамиджич опропасти трансферите на Сане и Родри в Байерн с апатичното си и на моменти нетактично поведение. Той също не ме е убедил с нищо.
3. Ули няма да го коментирам. Той е дал много на Байерн, този ноември се оттегля и аз съм доволен от този факт. Промяната в клуба започва лека-полека.
4. Този Байерн НЕ МИ харесва. Както и не се харесва на немалко фенове, гледащи отбора от 70те и 80те години на миналия век.
Арс Мориенди, ако беше толкова голям специалист, нямаше да е драскач във форум на Байерн и да рита на малки вратички с набедените звезди Божинов и Благой Георгиев, а щеше да е голямо име като играч или треньор в някое качествено първенство.
Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 August 2019 - 11:43
Публикувано: 20 August 2019 - 11:57
Кажи зе левия бек вдясно, че ми стана интересно...
Публикувано: 20 August 2019 - 12:11
Не знам защо си мислите , че след като Ули няма да е президент , то думата му няма да тежи . Все пак си остава в Борда на Директорите . Докато Ули и Кале са в отбора под каквато и да е форма , то най-малкото всички ще се вслушват в думите им .
Относно Ернандес - сериозно ли някой мисли , че най-скъпия играч в историята на Байерн ( и един от най-скъпо платените ) ще стои на пейката ... И вместо него ще играе Павар . И аз не съм впечатлен от това което съм гледал от Ернандес на поста централен защитник ... но все има някаква причина за него да се дадат 80 млн. . Най-малкото сега Алаба не може да си позволи да я кара по инерция , защото има реален конкурент за мястото му . Същото е с Павар и Кимих .
Относно схемата - смятам че Байерн ще е най-силен в следния вид
Нойер - Алаба , Зюле , Ернандес ( Павар ) , Кимих - Алкантара ( Мартинес , Кюзанс ) Горецка ( Толисо , Санчес ) - Перишич , Коутиньо ( Мюлер ) , Гнабри ( Коман ) - Левандовски
При условие че останем с тези играчи . За съжаление не виждам как Дейвис и Арп ще получат игрови минути в първия отбор . Особено Дейвис , предвид привличането на Перишич и Коутиньо .
Относно Ернандес - сериозно ли някой мисли , че най-скъпия играч в историята на Байерн ( и един от най-скъпо платените ) ще стои на пейката ... И вместо него ще играе Павар . И аз не съм впечатлен от това което съм гледал от Ернандес на поста централен защитник ... но все има някаква причина за него да се дадат 80 млн. . Най-малкото сега Алаба не може да си позволи да я кара по инерция , защото има реален конкурент за мястото му . Същото е с Павар и Кимих .
Относно схемата - смятам че Байерн ще е най-силен в следния вид
Нойер - Алаба , Зюле , Ернандес ( Павар ) , Кимих - Алкантара ( Мартинес , Кюзанс ) Горецка ( Толисо , Санчес ) - Перишич , Коутиньо ( Мюлер ) , Гнабри ( Коман ) - Левандовски
При условие че останем с тези играчи . За съжаление не виждам как Дейвис и Арп ще получат игрови минути в първия отбор . Особено Дейвис , предвид привличането на Перишич и Коутиньо .
Публикувано: 20 August 2019 - 12:17
Conan, на 20 August 2019 - 12:11, каза:
Особено Дейвис , предвид привличането на Перишич и Коутиньо .
Мда, кофти ми е за Дейвис. Трябваше да се залага на него, вместо да се взема Перишич според мен. Но предполагам, че са преценили, че след като дубълът тоя сезон е в Трета лига, ще му е полезно да поиграе и на това ниво, преди да е част от първия отбор за постоянно.
Публикувано: 20 August 2019 - 12:21
Санта, не мисля, че при взимането на Перишич е бил предвиден Коутинъо в уравнението, Смятам, че бразилеца изпадна няколко дни след това, когато Барселона възобновиха интереса към Неймар. Иначе и мен ме е яд, защото с тези качества и с тази физика, няма как да не стане добър футболист, стига да се научи кога точно какво трябва да прави. Бих се радвал да го пратим под наем, Леверкузен ми идва на идея, защото там тренъора е холандец, а те работят отлично с младите. За мен няма резон това момче да търка пейката в Байерн!
Публикувано: 20 August 2019 - 12:22
Мненията на Мирча Кришан не са ми интересни - той върти, суче и все за краставицата говори. Уважавам и с удоволствие чета мненията на хората от форума, с които се познавам лично. Изключение тук прави Муун.
Публикувано: 20 August 2019 - 12:39
Публикувано: 20 August 2019 - 14:28
Аз нещо не виждам вариант, при който Алаба и Кимих да са резерви. Не виждам и вариант Ернандез да е централен защитник при положение, че е 1.82. Дори Рамос, който не блести с най-ярко намеси в защита, е поне 1.85.
Публикувано: 20 August 2019 - 15:09
Серхио Рамос е 184 см., Отаменди 183 см., Умтити 182 см., Тиаго Силва 183 см., Маркинъос 183 см., Кимпембе 183 см.... Фабио Канаваро беше 175 см., Пуйол 178 см.!
Публикувано: 20 August 2019 - 15:17
Публикувано: 20 August 2019 - 15:19
Цитат
Всички тия бледнеят пред Барези...176 см,Неста беше По-висок
Барези е играл преди 30 години. Тия, дето ги изброиха по-горе, са или 30+ или нищо особено. Сега е рисковано. По-сигурно е някой по-снажен като Зюле или Павар.
Всеки малко по-грамотен футболно човек знае, че добрият ляв/десен бек може да играе и на двата фланга. Питай Моуриньо.
Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 August 2019 - 15:21
Публикувано: 20 August 2019 - 15:22
La Bestia Negra, на 20 August 2019 - 15:19, каза:
Барези е играл преди 30 години. Тия, дето ги изброиха по-горе, са или 30+ или нищо особено. Сега е рисковано. По-сигурно е някой по-снажен като Зюле или Павар.
Всеки малко по-грамотен футболно човек знае, че добрият ляв/десен бек може да играе и на двата фланга. Питай Моуриньо.
Значи Рафиня е бил най-добрият ляв/десен бек! :D
Публикувано: 20 August 2019 - 15:25
Сега му звъня да ми разкаже... Нарочно те попитах, защото историята помни мнооооого редки такива случаи (аз лично се сещам за един, може би два, а гледам футбол от 30 години). По принцип не се прави (всяко правило има изключение) и си има причини за това. И няма нищо общо с десен бек, който да играе като ляв, защото има разлика като цяло между левичарите и десничарите във футбола по отношение на слабия крак.
Говориш наизуст отново...
Говориш наизуст отново...