Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Арс, както ти самият каза Шакири, Вайзер (дори не го знам), Данте и Писаро ще заиграят от новия сезон. До сега нападателите ни ако не греша бяха Гомез, Петерсен и Олич. Не виждам кое му е демагогското на това.
Десния бек Рафиня игра цяла есен, ако не греша...в момента Лам си е по-добре отдясно, а Алаба се утвеърждава на левия бек, но...съзирам конкуренция от другия младок Контенто, което ще е най-доброто, което можем да искаме - 2 юноши на клуба да се конкурират за една позиция!
Никога не съм отричал хубавите неща, които е направил Ван Гаал, но извинявай, това самият Хайнкес го е подчертавал, с което още повече ми се издига в очите като професионалист и етична личност.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Демагогското е, че разглеждаш само една от трите линия! Първо вратаря ни е с класи над всички след Кан, което автоматично означава и повече сигурност в защита. Забелязал ли си, че няма отбор в Европа, който да играе повече с вратаря от Байерн? Ето как този човек най-малкото участва в разиграването на топката.
Защитата - когато Ван Гаал дойде нямаше уж десен бек, а той си премести Лам. Първата грешка на Хайнкес я написах още миналото лято - Филип не трябва да се връща от вляво! С оглед на контузените и наказаните Хайнкес се принуди да пусне Алаба (нещо, което Ван Гаал направи преди век) на бека и сглоби защитата! Но сглоби защитата в центъра покрай човека, който Ван Гаал взе като неориентиран юношка.
Полузащита - Хайнкес наследи готова халфова линия, 4/5 от която, Ван Гаал си изгради сам. Като изключим Рибери - Швайни беше преместен на нова позиция, Густаво и Робен бяха закупени, а Мюлер беше наложен пак като новобранец.
Нападение - Ван Гаал не харесваше нито един от нападателите в Байерн! Тони беше на 32 и си е катър, Марио си е катър, Олич е тичач, а Клозе беше разкъсван от контузии.

На базата на какво на Ван Гаал му е била по-добра селекцията? Че му взеха един Робен и два бека за по-малко от 10 млн. евро двамата?
7

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Тогава няма смисъл да спориш с мен, защото не съм обиждал никого във форума, откакто съм се регистрирал преди 4.5 години и не дължа извинение на когото и да било тук. За последен път пиша - никога не съм изисквал никой да се извинява на Хайнкес. Единственото, което съм искал е да има търпимост към треньора (независимо как се казва) и останалите потребители, защото каруцарските епитети по адрес на Юп развалят обстановката във форума.

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Хахаха, не понасям статистиката, това си ми е лично наблюдение! Всъщност малко силно се изказах - откакто аз я следя по-сериозно не помня втория да е минавал 72 точки! Горе-долу 20 години...
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеars_moriendi, на 05 June 2012 - 14:54, каза:

Демагогското е, че разглеждаш само една от трите линия! Първо вратаря ни е с класи над всички след Кан, което автоматично означава и повече сигурност в защита. Забелязал ли си, че няма отбор в Европа, който да играе повече с вратаря от Байерн? Ето как този човек най-малкото участва в разиграването на топката.
Защитата - когато Ван Гаал дойде нямаше уж десен бек, а той си премести Лам. Първата грешка на Хайнкес я написах още миналото лято - Филип не трябва да се връща от вляво! С оглед на контузените и наказаните Хайнкес се принуди да пусне Алаба (нещо, което Ван Гаал направи преди век) на бека и сглоби защитата! Но сглоби защитата в центъра покрай човека, който Ван Гаал взе като неориентиран юношка.
Полузащита - Хайнкес наследи готова халфова линия, 4/5 от която, Ван Гаал си изгради сам. Като изключим Рибери - Швайни беше преместен на нова позиция, Густаво и Робен бяха закупени, а Мюлер беше наложен пак като новобранец.
Нападение - Ван Гаал не харесваше нито един от нападателите в Байерн! Тони беше на 32 и си е катър, Марио си е катър, Олич е тичач, а Клозе беше разкъсван от контузии.

Аз писах още тогава, че това ще е най-голямата грешка :)

Относно Алаба, самият ЛВГ каза, че Давид е ляв бек, но още не го е осъзнал....и това във времето когато го пускаше халф, защото самият Алаба искал там да играе....просто за каква ОГРОМНА разлика говорим в треньорите.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ами Стоичков ако му е било писано да бъде защитник? :surprise:
нали лвг там го слагал понякога :laughing:
0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеstavrev, на 05 June 2012 - 16:04, каза:

Ами Стоичков ако му е било писано да бъде защитник? :surprise:
нали лвг там го слагал понякога :laughing:

Само дето ******** не е бил на 19 години, нали? :friends:

Айде от мен да мине, ето нещо положително за дедо:

https://fbcdn-sphoto...279586830_n.jpg
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеGoshenko, на 05 June 2012 - 10:34, каза:

Дими,това е много полезно като сведение, защото аз поне не съм видял нищо по ТВ-та, а и коментаторите говорят на китайски...ето защо за мен форумът е много полезен, защото и аз научих тук, че Мюлер е поискал смяна. Попаднах и на един цитат на английски, където Юп потвърди контузията на Томас. Явно това е част от тактиката на английските селяци - да ритат до дупка, нашите да стискат зъби колкото може, но в края на мача ги изкарват наложително и отборът рухва по една или друга причина. Така постъпиха и манафите с Матеус през 99-та, пък ние после си разпъваме на кръст треньорите, било Генерала, било Гаал или Хайнкес. Нека да сложим край на агресивните атаки срещу Юп, защото нищо чудно и през 82 г. да е имало подобно изстъпление на Астън Вила срещу някой от нашите. Дими, имаш ли подобни спомени и оттогава? :)

Този мач с Астън Вила и последвалото веднага след това световно първенство в
6

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Точно затова се моля да стане чудо догодина и Хайнкес да вземе най-накрая този КЕШ, който все му бяга с Байерн. Наистина съдбата му отне твърде много. Знам, че ще е много трудно, защото както виждам и Челси, и другите силни отбори пазаруват яко футболисти, а Ули както винаги спи...не може ли поне веднъж да остави на треньора сам да си реши кой играч му трябва и да не спазва идиотските си правила, че който е над 30 год. може да получи само 1 г. договор?! По тази тъпа причина се разделихме с Миро Клозе и оставихме Дърварио безалтернативен в атака.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеMario_Basler, на 05 June 2012 - 15:53, каза:

Аз писах още тогава, че това ще е най-голямата грешка :)

Относно Алаба, самият ЛВГ каза, че Давид е ляв бек, но още не го е осъзнал....и това във времето когато го пускаше халф, защото самият Алаба искал там да играе....просто за каква ОГРОМНА разлика говорим в треньорите.

0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
Лам не е поливалентен, просто си трае и играе. Той и като ляв бек не е идеално зле, защото влиза и отправя удари като гола срещу Туржия на миналото европейско, така обаче се губи прекрасното му центриране отдясно и невероятните му пробиви стил асистенцията на дървото за втория гол срещу Реал.
2

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
[quote name='Goshenko' timestamp='1338921098' post='52665']

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
[quote name='Администратор' timestamp='1338923652' post='52671']
Бреме винаги си беше в ляво....мани не ми се говори за такива като него че сегашните"германци"не заслужават и с....а да им направят на такива като него,Матеус и поколението от 90-те.
Ули си е ясен от край време-С ТР
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Едно към едно мнението ми се препокрива с Мориенди. Помня много добре настояването на Ван Гаал за купуването на Фалкао, ако Ули го беше взел все още щяхме да си честитим Петата Шампионска Лига.. Ако беше Ван Гаал начело на отбора вече щяхме да се радваме на нов талантлив играч наложен в титулярите в лицето на Емре Чан. Такаши Усами щеше да е собственост на Байерн и да бъде преотстъпен някаде да се развива, нямаше и да е играл 90 минути за цял сезон. Талантлив 22годишен защитник купен за 12милиона като Брено нямаше да е без една игрова минута и да го шитнем в Лацио за никакви пари като в замяна вземем защитник пълен анонимник гонещ 30така. Да ми сравнявате треньор като Ван Гаал дал толкова таланти на световният футбол, дал и треньорски гении като Моуриньо на футбола с Хайнкес е леко неуместно?? Другите отбори си наложиха млади и амбициозни треньори и вече забравиха за това, ние пак останахме назад с разни тактици трета възраст, нямам думи..

Мнението беше редактирано от Dependent: 05 June 2012 - 23:22

6

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
WE WANT RAFA! WE WANT RAFA! WE WANT RAFA!
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема