Голям симпатяга е нашия тренер има и приятно интелигентно излъчване,а като чета и интервютата му явно наистина си е такъв.
Пожелавам му велики успехи с отбора :bayerndrum: :bayerndrum: :bayerndrum:
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 26 January 2012 - 12:14
Юп Хайнкес :-"В борбата за титлата трябва да уважаваме Шалке и Борусия Мьонхенгладбах, които играят много добър футбол. Действащият шампион Борусия Дортмунд е сред най-големите ни конкуренти."
Напълно си прав шефе,уважавай съперниците си,за да те уважават и те
Напълно си прав шефе,уважавай съперниците си,за да те уважават и те
Мнението беше редактирано от Росен: 26 January 2012 - 12:41
Публикувано: 23 February 2012 - 01:48
Йозеф, тази година не те съветвам да ходиш на Слънчев бряг през лятотос наборите...
Айде направи добро за всички и се махни сам, знам че досега само са те гонили , но поне за края на кариерата запази достойнство.
Айде направи добро за всички и се махни сам, знам че досега само са те гонили , но поне за края на кариерата запази достойнство.
Публикувано: 23 February 2012 - 01:51
Бъди МъЖ и си подай оставката и се извини на феновете кажи хвана ме старческата критическа и признай ули ме принуди да не искам трансфери и му стискарам ръката и викам евала бастун.
Публикувано: 23 February 2012 - 07:16
Предлагам тази тема да се запази чиста от обиди, защото човекът е чудесен играч и впоследствие треньор, даже добър треньор, но не и за днешния футбол. Законодателите в днешно време са млади и нагли хора които при 4:1 за своя отбор викат и ръкомахат по тъча, а не наблюдават учудено как шайка анонимници им разкатават отбора пред цяла Европа. Но НЕ ТОЙ е виновен, че е изправен срещу споменатите по-горе през 2012 година като треньор на единствения стойностен в Европа немски отбор.
Заб: Това по никакъв начин не означава че ми е симпатичен. Просто са ме учили да уважавам възрастните хора.
Заб: Това по никакъв начин не означава че ми е симпатичен. Просто са ме учили да уважавам възрастните хора.
Мнението беше редактирано от Stu4ko: 23 February 2012 - 07:17
Публикувано: 23 February 2012 - 11:20
Публикувано: 23 February 2012 - 11:24
Толкова клепаш с мигли не съм го виждал отдавна,толкова безпомощен....винаги има кого да сложат,просто явно юздите са изпуснати!
Публикувано: 23 February 2012 - 12:10
Хайнкес припомни как под негово ръководство в края на 80-те години на миналия век Байерн се разправи с
Публикувано: 24 February 2012 - 06:34
Много хубав мач, гледал съм го, но сега не е 1987-ма и категорично духът на отбора е много далеч от тогавашния.
Публикувано: 04 March 2012 - 23:56
Публикувано: 05 March 2012 - 10:29
Трябваше да се извинявам на Хайнкес и ще го направя - извинявам се, че не го плю през цялото време, защото се оказа доста по-некадърен, отколкото предполагах!!! Мислих си, че поне Бундеслигата ще си я вземе... Ебати недоразумението!!! Надявам се с подранилото си изказване (все пак сезонът не е завършил) да предизвикам съдбата и ако може да обърна нещата, но се съмнявам.... За останалите - КАЗАХМЕ Л
Публикувано: 05 March 2012 - 12:47
ДеДо, че не става това е ясно аз защо псувам Ули само защото той е виновен. :laughing:
Публикувано: 05 March 2012 - 12:48
Мнението беше редактирано от Bavareza: 05 March 2012 - 12:49