Руиз го размаза по всички показатели.
Бокс / Кик Бокс
Публикувано: 04 June 2019 - 07:22
Тоя мач си беше нагласен отвсякъде според мен
Публикувано: 05 June 2019 - 11:24
Kahn, на 04 June 2019 - 07:22, каза:
Тоя мач си беше нагласен отвсякъде според мен
Оууу, дай обосновка защо Джошуа би легнал, ама преди да кажеш за пари се замисли колко е изкарал той от бокс, колко от тази среща и колко му предстоеше да изкара, ако беше победил. След това се замисли каква е сумата, срещу която евентуално би се навил и ще стигнеш до извода, че говориш абсолютни глупости!
Публикувано: 23 February 2020 - 15:34
Фюри тотално отвя прехваления Уайлдър. Буквално го отказа. Голям характер се оказа този цигански крал.
Публикувано: 24 February 2020 - 16:08
Уайлдър изглеждаше като, че дори Пулев може да го победи :mellow:
Публикувано: 24 February 2020 - 19:43
Georgi, на 24 February 2020 - 16:08, каза:
Уайлдър изглеждаше като, че дори Пулев може да го победи :mellow:
Този нокдаун в ухото го свали с 50% според мен. Определено имаше проблем с тъпанчето и от там с баланса. Мачът приключи още там. Евала за сърцето, което показа и остана да се бие докато отборът му не хвърли кърпата...
La Bestia Negra, на 23 February 2020 - 15:34, каза:
Фюри тотално отвя прехваления Уайлдър. Буквално го отказа. Голям характер се оказа този цигански крал.
Фюри очевидно беше по-подготвения боксьор, но да се нарича Уайлдър "прехвален" не е правилно. Човек с 42 победи в бокса...
Публикувано: 24 February 2020 - 21:46
Беше казал, че може да бие Майк Тайсън в прайм годините му. :D Вярно е, че има много победи, но и противниците му не са били кой знае какво. Реално погледнато, Фюри е единственият стойностен боксьор срещу когото се е изправял.
Публикувано: 25 February 2020 - 11:28
La Bestia Negra, на 24 February 2020 - 21:46, каза:
Беше казал, че може да бие Майк Тайсън в прайм годините му. :D Вярно е, че има много победи, но и противниците му не са били кой знае какво. Реално погледнато, Фюри е единственият стойностен боксьор срещу когото се е изправял.
Шампион се става не само с умения, а и с голямо самочувствие. Нищо лошо не виждам Уайлдър да си вярва и да говори по този начин. Той и Фюри е говорил сумати тъпотии, това е част от спорта. Цялата храна и преувеличени изказвания са за реклама, рейтинг и пари. На края на мачовете никой не си е позволил подобни думи. Това е все едно да кажеш, че победните голове на Меси или Кристиано срещу Леганес и Рекреативо или Леви срещу Кьолн и Падерборн не се броят, защото не са срещу сериозни противници. :D Никога не може да си сигурен дали няма да се откриеш за сегунда и няма да те треснат накриво и да те свалят за нула време особено в тази категория, в която всички са 100+ кг.
Публикувано: 25 February 2020 - 13:23
Имам респект към Уайлдър, заради това, през което е преминал преди години, и определено е един от най-добрите в тежка категория в момента, но не мисля, че е от класата на Фюри. По всичко се очертава да има и трети мач между двамата, там ще се разбере.
Публикувано: 25 February 2020 - 17:07
Ще видим, да. Според мен там ще си проличи най-добре дали има някакво чувство за тактика при него или го кара само на мускул. Видя се при AJ и Руиз, че с правилната тактика няма непобедими.
Фюри никога не съм го харесвал, но е в безпогрешна форма, безапелационно е най-добрият в категорията в момента.
А това, което се случва с Пулев в момента - да се смееш ли, да плачеш ли! :punish:
Фюри никога не съм го харесвал, но е в безпогрешна форма, безапелационно е най-добрият в категорията в момента.
А това, което се случва с Пулев в момента - да се смееш ли, да плачеш ли! :punish:
Публикувано: 25 February 2020 - 22:45
Нашият боксьор не го виждам срещу нито един от тримата - Уайлдър, Фюри и Джошуа. На приказки е голям, но е по-вероятно да гледаме повторение на мача с Кличко. Те ще го бият, той ще им се плези.
Публикувано: 26 February 2020 - 16:36
И аз не го виждам. За мен Тервел е по-добър боксьор от Кубрат, но много късно тръгна в профи бокса и е друга категория.
Публикувано: 04 March 2020 - 12:00
Е, вече е факт мача между Пулев и Джошката - 20-ти юни. Да го видим дали има сили за нещо голямо Кубрат, щото това ще му е последния шанс.
Публикувано: 11 December 2020 - 19:56
Кубратчо няма да издържи и 5 рунда тоя дебел селяк.