Като нищо можем да го лапнем, свободен агент ,а ние сме на тази вълна.
И е време малко да редуцираме негрите в отбора.
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 17 June 2021 - 19:41
Ще изяде едно(дву)годишното развитие на някой кадърен младок...
Публикувано: 17 June 2021 - 20:33
Само може да научи младите ни защитници един такъв трансфер,но не и да спре развитието им.Истински лидер е!
Публикувано: 17 June 2021 - 21:47
Ако само ще тренира съм напълно съгласен. Както и да е, не мисля, че изобщо на Брацигович му е в радара.
Публикувано: 12 August 2021 - 14:33
Бейл не е лоша опция. Не знам дали е оптималния вариант но няма да навреди със сигурност.
Публикувано: 08 July 2022 - 20:41
Йович във Фиорентина без трансферна сума(50% при следващ трансфер ще приберат Реал). Това, ако не е добра сделка, не знам кое е!
Във Франкфурт добре се справяше пича, има опит в БЛ, жалко че нашите не са го поискали, защото продадем ли Лева, пазарът не гъмжи от нападатели дето дори се доближават до половината голове на поляка!
Във Франкфурт добре се справяше пича, има опит в БЛ, жалко че нашите не са го поискали, защото продадем ли Лева, пазарът не гъмжи от нападатели дето дори се доближават до половината голове на поляка!
Публикувано: 11 July 2022 - 21:59
Andoniooo, на 08 July 2022 - 20:41, каза:
Йович във Фиорентина без трансферна сума(50% при следващ трансфер ще приберат Реал). Това, ако не е добра сделка, не знам кое е!
Според мен го изпуснахме, а щяхме да го вземем(явно) за без пари - за мен щеше да е топ трансфер по този начин. Може би нямаше да вкарва колкото поляка, но колко по-малко?
Дано поне вземем някой читав като Калайджич, защото усещам, че е време е да пуснем блудния син да си ходи, НО все пак - при нашите условия. Ние сме Байерн.
Публикувано: 13 July 2022 - 11:06
Йович беше пълен провал в Реал, тази "продажба" говори красноречиво. Преди година беше под наем в Айнтрахт и дори там беше резерва и много слаб. Какво щеше да прави в Байерн???
Публикувано: 14 July 2022 - 19:10
Datty, на 13 July 2022 - 11:06, каза:
Йович беше пълен провал в Реал, тази "продажба" говори красноречиво. Преди година беше под наем в Айнтрахт и дори там беше резерва и много слаб. Какво щеше да прави в Байерн???
Кажи ми кой по-добър от него ще вземем(буквално) за без пари ако Левандовски си тръгне? И колко примера има за играчи, които в Реал за нищо не са ставали - знаеш, че това не е топ критерий. И защо Реал го купиха първоначално - той не случайно се озова там. Да не говорим, че е на 24 и опита от провала в Реал може да му е само от полза. Мислиш ли, че би изпуснал друга такава възможност ако отиде в голям клуб? Момчето има много нереализиран потенциал, а си мисля, че точно Байерн умее да изцеди максимално от такива ситуации, защото много пари за нападател едва ли ще дадем.
Публикувано: 15 July 2022 - 10:17
Нямаме нужда от Йович,Мората,Вернер щом искаме ШЛ имаме нужда от от класен доказан голаджия.
Публикувано: 22 August 2023 - 00:02
Представям си халфова линия с трима гадняри Кимих-Горецка-Де Пол. :д