Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
На другите форуми приличаме, като се подиграваме на някакви глупости т.е. говоря за Нойер! На това клипче веднага мога да кача едно, по-скорощно, на което си вижда как Мануел си е заключил вратата за нашите дървета! Второ - Крафт за 90 минути е излезнал на 1 центриране, а на Кан единственото му по-слабо качество беше, че супер рядко излизаше на центрирания т.е. предпочиташе играта на голлинията, в която нямаше равен. Крафт излезе веднъж и пропусна още 3 пъти толкова, защото не е уверен. Спаси една дузпа (отлично спасяване) и нищо повече бел. р. това под гредата няма вратар, който да не го извади (стига да не е висок колкото мен), Диего уцели Крафт с топката...
Ако трябва да съм честен ми хареса как играе с крака т.е. ляв и десен, и се старае винаги да отиграва на човек (затова и няколко пъти я прати в тъч).
0

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Владо, съгласен съм с мнението ти, но само приблизително.Както и да го въртим Крафт със сигурност излезе повече от веднъж, бих казал 3-4 пъти.Спаси дузпата прекрасно, за онзи удар под гредата съм съгласен, че би трябвало всеки вратар да го извади, макар че стават къде по-смешни неща, а и удара не беше много отдалеч.На Диего ударът, макар и не толкова сложен също можеше да влезе.Да, прав си, игра доста добре с крака, особено като се имаше предвид, че постоянно му връщаха.Не си спомням обаче да е изкарвал топката в тъч.За последното мога и да греша, не се наемам, но като цяло обобщението е следното -Крафт изнесе един много силен мач - нищо повече, нищо по-малко.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Къде го видяхте този много силен мач? Крафт изнесе един приличен мач, каквито Бут изнася почти всеки мач. Колко дузпи е спасявал и вкарвал Бут, колко пъти ни е вадел, но почти не се пише за него. Сега Ренсинг номер две прави едно спасяване и става президент. Един път ръководството ще пожелае наистина да вдигне класата на отбора с топ играч, и твърдоглавия Ван Гаал, феновете на Арената и тн ще усерат работите.
5

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Съгласен за Крафт,той просто си свърши работата в мача!Рано е да се величае още....добро начало,но за нещо повече се иска време !
0

• ПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Ами аз какво казах де?Че е направил силен мач (не обикновен!), нищо повече, нищо по-малко...
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
[quote name='Dependent' timestamp='1295267059' post='9551']
Къде го видяхте този много силен мач? Крафт изнесе един приличен мач, каквито Бут изнася почти всеки мач. Колко дузпи е спасявал и вкарвал Бут, колко пъти ни е вадел, но почти не се пише за него. Сега Ренсинг номер две прави едно спасяване и става президент. Един път ръководството ще пожелае наистина да вдигне класата на отбора с топ играч, и твърдоглавия Ван Гаал, феновете на Арената и тн ще усерат работите.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан

Преглед на мнениеБоби, на 16 January 2011 - 21:56, каза:

трябва да се мърмори Владо
било срещу ръководство,било срещу трансфер,било срещу неосъществен трансфер,било срещу играч,турчуляк,юноша на Байерн
просто трябва да се мърмори и мрънка мощно,за да замясаме и на другите форуми...
а никой не се сети да каже,тва момче има топки,за да излиза така уверено при центрирания(нещо което Кан почти никога не правеше дори) и спаси мача вчера
не та не
Нойер та Нойер
аз пък искам Крафт да се докаже и да спестим милиони за трансфер
не че Нойер е слаб или не го харесвам
просто това е Байерн,един велик клуб дал не света велики играчи,защо да не създаде поредният такъв било то и на пост-вратар?

Аз съм го казал-Крафт ще се справи и ще бъде новият номер 1 на вратата на Байерн.Луис Густаво и той ще се наложи,но очаквам след някоя и друга грешка на Крафт целият форум да изригне срещу него.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
[quote name='Dependent' timestamp='1295267059' post='9551']
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Да ви кажа Кайзерът все още иска Нойер. Проблем? http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/marto.gif
0

• ПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Проблеми няма, просто Крафт е вратарят.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Едно е, че Крафт сега е вратар, съвсем друго е Кайзерът да иска нещо. Луи може да не е треньор утре на Байерн, а Кайзерът е вечно в Байерн, легендарен и безсмъртен. Аз лично нямам съмнение в това на чие мнение бих симпатизирал.
0

• ПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Аз знам, че боготворя Кайзера, той е мой идол и идеал!Знам също и, че харесвам Крафт.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
А кой харесваш повече? http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif
То и аз много харесвам Сара ама не бих я питал кой да пази на Байерн.http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/slap.gif
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
У Крафт нема никаква крафт.Първата му издънка,пълни гащите и е до там.
0

• ПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Добре де, дайте му шанс поне на човека, ние след такъв мач го изядохме, представям си иначе...
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема