Байерн България: Кой трябва да си ходи? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой трябва да си ходи?

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеBavareza, на 20 May 2012 - 21:53, каза:

Робен и Гомес не трябва да си ходят, ако нямат адекватни заместници. За мен въпреки всичко холандеца е класа, на него дължим финала 2010 г!

Тоя аргумент, да ти кажа честно, вече губи сила за мен. Кво ме боли, че стигаме финали, като ги губим...

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 20 May 2012 - 22:14

1

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Е,как? Подобрихме рекорда за най-много изгубени финала в ШЛ...и това е нещо. :wall:
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеstavrev, на 20 May 2012 - 23:20, каза:

Е,как? Подобрихме рекорда за най-много изгубени финала в ШЛ...и това е нещо. :wall:

Доколкото знам го изравнихме. А другите му притежали са Юве и Бенфика.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Е поне не сме сами...на върха :wall:
0

Потребителят е неактивен   Bayern_Forever 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Бастиян Швайнщайгер
Гомез вече спокойно може да си ходи.. ама имам чувството че прави мн яки ка*али на ръководството... направо не мога да си обясня как бяха дадени толкова пари за такъв некадърник и на всичкото отгоре нямаме негов заместник :Х:Х:Х
1

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Разколебан съм относно това какво още може да даде Ариен Робен на клуба. Годините опит го превърнаха в предсказуем играч, играта на който не изненадва никого. Гомез е идеален нападател за Бундеслигата, според мен има какво да даде на отбора, искам да остане.
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Е не виждам място за колебание. Нека се състезават с Шакири за титулярното място. Само до преди една година резерва на този пост беше Алтинтоп, така че ако Робен остане ще имаме повече повече и по-добри опции за тези позиции. Едва ли Ули ще купи някой от неговата класа, по вероятно е да купи някой Алтинтоп за резерва, ако Робен напусне.
1

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Аз Робен в ролята на резерва не го виждам за повече от един полусезон. Не забравяйте какъв мрънкач е.
1

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen

Преглед на мнениеcarrot, на 27 May 2012 - 17:07, каза:

Аз Робен в ролята на резерва не го виждам за повече от един полусезон. Не забравяйте какъв мрънкач е.

Аз също..да изяде земята тогава Ариен...сега наистина има конкуренция..дано Шакири да се включи добре,определено има качества..Но да не забравяме,че БЛ все пак не е Швейцария..ще видим..
Никога не мога да <изгоня>Робен от Байерн!!!Просто ни е носил много много радост...От самия него зависи всичко............ :beer2:
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеcarrot, на 27 May 2012 - 15:49, каза:

Разколебан съм относно това какво още може да даде Ариен Робен на клуба. Годините опит го превърнаха в предсказуем играч, играта на който не изненадва никого. Гомез е идеален нападател за Бундеслигата, според мен има какво да даде на отбора, искам да остане.

Той хубаво е идеален нападател за Бундеслигата, ама мислех, че се целим в ШЛ... То ако става дума и Пизаро е идеален за Бундеслигата, така че можем да минем и без Гомез.

А що се отнася до Шакито и Робен... Ще ги видим колко ще се конкурират. Както от самите тях, това зависи не по-малко и от треньора. Ако Хайнкес няма смелост (както обикновено) да прави ротации дори и някой да е в слаба форма... А и както Робен ще се разписка веднага при евентуална почивка от няколко мача, не го виждам много да играе Шакири. А аз много, ама много ще се ядосам, ако с Шакири стане както с Петерсен, Соса, Усами и т.н., щото ако вторите имат потенциал, то първият е един от най-големите таланти в Европа в момента.

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 27 May 2012 - 20:01

1

Потребителят е неактивен   snapper 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
Тук някъде обаче забравяме Мюлер.Едва ли и тримата ще се борят за дясното крило.Смятам, че Шакири може да бъде изпробван отляво, та дори и зад нападателя.Важното е да има разнообразие, а то ще дойде и с един Томас в добра форма, в което не се и съмнявам.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Рибери, Робен, Мюлер, Кроос, Шакири. 5 футболиста, 3 места. Хайнес спокойно може да ги върти през мач. Хем няма да губят ритъм, хем няма да чувстват умора. Но тъй като темата е кой трябва да си ходи, то това определено е Гомез. Каквито и да са опциите зад нападателя, когато Гомез е на върха 80% от положенията се пропиляват. Въпреки, че преподписа, ако някой предложи пазарната му цена, която е 35 мил, Улито да не се чуди много, а да го дава. Гомез ако не бе в Байерн, щеше да гледа Маншафта само по телевизията.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ако може и като нападател да го ползваме ще е златен....нисък,бърз и техничен...ебаси комбинацията.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеstavrev, на 27 May 2012 - 20:36, каза:

Ако може и като нападател да го ползваме ще е златен....нисък,бърз и техничен...ебаси комбинацията.

Да не забравяме, че има убийствен завършващ удар. Тройка спатия писа на нашите национали:marto:

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 27 May 2012 - 20:42

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ама ние бихме Холандия нали... :laughing: благодаря ти робене...ти си нашия герой :laughing:
0

Споделете тази тема чрез:

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема