„Байерн“ дава начало на ново интерактивно шоу за феновете

Феновете на Байерн по цял свят вече могат да се насладят на мачовете на Алианц Арена още по-интензивно с новата опция FC Bayern Matchday Show, която става част от домакинските мачове на отбора в Бундеслигата. Интерактивното шоу, което ще бъде безплатно за гледане и ще се предава на живо от стадиона, започва да се излъчва за първи път по FCB.tv за домакинския мач с Вердер (Бремен) (шоуто се провежда единствено на немски език).

Какво можем да видим?

  • Преди мача: Анализираме двата стартови състава на отборите, възможните формации и потенциални тактики. Минутите преди първия съдийски сигнал ще преминат с видеоклипове, статистики и факти, както и с думите на госта в студиото – Хави Мартинез.
  • Мачът: Всички действия може да проследите с нашето уеб радио.
  • Интерактивно: Възгледите и мненията за мача на нашите играчи и фенове, дадени в социалните мрежи (Twitter, Facebook, Instagram и т. н.), са ключова част от шоуто.

Обобщения на полувремето, следвани от пълен анализ на мача след последния съдийски сигнал. Абонатите на FCB.tv могат да изгледат и видеоматериал от мача.

Кога започва?

Прякото предаване започва 30 минути преди началото на домакинските мачове на Байерн в Бундеслигата и завършва около 15 минути след последния съдийски сигнал.

Как да гледам?

Чрез fcbayern.de, FCB.tv и официалните апликации на Байерн за мобилни устройства.

FC Bayern Matchday Show се излъчва с любезното съдействие на парньорите на баварците от HypoVereinsbank.

Източник: fcbayern.de

Comments

comments