Лаам призна за проблеми в играта, описа в детайли какви са те

Капитанът на Байерн Фипил Лаам призна, че вижда проблеми в играта напоследък. Той заяви пред „Кикер“ че макар да няма съмнение, че Байерн ще отстрани Бенфика, не може да отрече че в играта липсва прецизност. Това се видяло най-ясно в първия мач с португалския шампион. „Не можахме да подложим съперника под натиск в собствената му половина“, каза Лаам. Освен това, в последните мачове Байерн страдал от липсата на свежи идеи.

„Напоследък имаме проблеми в играта – когато притежаваме топката, ни липсва точност, правим много грешки в пасовете и вземаме неправилни решения. Много бързо трябва да подобрим това“, категоричен е Лаам.

32-годишният десен защитник обаче не смята, че Байерн е в криза или в лоша фаза: „В защита стоим добре, печелим мачовете си. Нивото е много високо. Все пак, трябва да подобрим ефективността си.“

Лаам не смята, че възможният требъл този сезон трябва да е единствен критерий за оценка на работата на Пеп Гуардиола. „Той свърши страхотна работа. Все още всичко е възможно“, смята Лаам.

Comments

comments