Нойер: „Ще бъде вълнуващ сезон“

Вратарят на Байерн Мюнхен – Мануел Нойер смята, че Борусия Дортмунд отново ще е най-големият конкурент за титлата в Германия.
Ману заяви пред kicker, че очаква с нетърпение новия сезон под ръководството на Карло Анчелоти.
Но, той предупреди баварците, които спечелиха Бундеслигата през последните четири години, че този път битката ще е още по-ожесточена.

Предстои ни интересна година“, заяви световният шампион. „Очаквам с нетърпение да видя новите идеи на Карло Анчелоти. Искаме да продължим да се развиваме“.

Байерн се раздели с Марио Гьотце и Себастиан Роде, които отидоха в Борусия Дортмунд, но подписаха с Матс Хумелс от същия клуб.

Борусия Дортмунд остават най-трудния ни противник. Ще бъде вълнуващ сезон“, добави Нойер. „Знам с какви качества се сдобиха при купуването на Марио, Себ и Андре Шурле“.


Нойер заяви също, че е останал тъжен от отказването на Бастиан Швайнщайгер от националния отбор, като според него той е бил ключът към спечелената Световна титла през 2014 г.


Но в същото време обяви категорично:

Няма да участвам в нито една публична дискусия относно изборът на капитан на Германия. Знам, че Йоаким Льов ще направи правилен избор от негова гледна точка“.

Източник: espnfc.com

Comments

comments