Скъпи „Реал“, „Байерн“ все още не е заинтересован

65 млн. евро не са достатъчни, Флорентино.

Реал Мадрид не си взимат поука от отказите на Байерн Мюнхен през това лято. Те отправиха оферта за Дейвид Алаба на няколко пъти през трансферния прозорец и всеки път им беше отказано. Какво е още един опит между приятели, нали?

След като оферти вариращи около 50 млн. евро бяха получени по-рано през лятото, Реал Мадрид сега увеличават сумата до 65 млн. В същия момент Байерн са във фаза „не сме заинтересовани“. Вестник AS обяви, че предложението на испанците е било отказано, но добавят, че белите са добавили и Пепе към сделката. Други източници твърдят, че Байерн са сложили цена от 80 млн. евро за австриеца. Като цяло това са доста нереално звучащи слухове.

Ако цената на Алаба е 80 млн. евро, което е доста голяма хапка като се има предвид, че му остават пет години от договора, замяна за 33 годишен централен защитник с една година оставаща от контракта и 65 млн. евро звучи неадекватно. Ако се има предвид сегашната трансферна политика на повечето отбори съвсем скоро се очаква Реал да увеличат офертата и Байерн ще се наложи отново да казва „Не!“.

Точно по начина, по който баварците отказват офертите на мадридчани през последните 12 месеца.

Източник: bavarianfootballworks.com

Comments

comments