Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнениеAndoniooo, на 26 May 2016 - 13:57, каза:

Не, че нещо, ама ЦСКА, ако трябва сама да си изплаща задълженията няма да и стигнат и 10 века. Просто казвам. Темата мисля, че е за националния отбор, а не кой от Левски и ЦСКА е по-зле!

Андонио, точно тук е грешката! В дълговете на ЦСКА няма ЦСКА и Левски, а има отражение на едно болно общество, в което живеем и амбициите на определени кръгове. ЦСКА умишлено е воден към фалит и държавата и БФС са покривали това. Но те не са покривали клубът, защото клубът на практика е хората, които го управляват. Същото беше на път да се случи и с Левски, като дълговете само към държавата бяха около 4-5 млн. лева (за справка на ЦСКА са 11 млн.).
Е, пич, Левски изплува, построи сектор, за който не е дал нито стотинка, в замяна на обществени поръчки, но до кога смяташ, че ще издържи схемата?
И точно тук е проблемът - вместо да се лае по Стоичков, по ЦСКА, по Левски, трябва всеки да си направи сметка какво се случва около него. Всички знаем старата максима разделяй и владей! Е, пич - Ганчев/Божков, ЦСКА/Левски, Гунди/Стоичков...., докато ги има тези простотии и те излизат извън рамките на нормалното, до тогава тази държава няма да е в ред! А докато БФС се управлява от откровени боклуци, клубният футбол ще затъва! А с клубен футбол в лайната, какъв национален отбор искате да имаме?!
0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеars_moriendi, на 26 May 2016 - 16:16, каза:

И точно тук е проблемът - вместо да се лае по Стоичков, по ЦСКА, по Левски, трябва всеки да си направи сметка какво се случва около него. Всички знаем старата максима разделяй и владей! Е, пич - Ганчев/Божков, ЦСКА/Левски, Гунди/Стоичков...., докато ги има тези простотии и те излизат извън рамките на нормалното, до тогава тази държава няма да е в ред! А докато БФС се управлява от откровени боклуци, клубният футбол ще затъва! А с клубен футбол в лайната, какъв национален отбор искате да имаме?!

Абсолютно споделям това мнение! За мен е неприемливо да дължиш пари на държавата и с държавни пари да покриеш/опростиш този дълг. Аз ако дължа и 1000 лв на хубавата ни държава, сигурно ще ме вкарат на "топло", да не говорим за милиони, ама щото съм никой!
На мен ми се иска отборите да се поддържат не от 1,2 или 3 личности, които "дават" пари, никой на тоя свят не дава ей така пари, ако не иска да вземе повече. И ест всичко тръгва надолу. Но пък в България, ако някой не даде пари, явно спорт не може да вирее: или по-точно не може да се издържат клубовете от публика, тв-права, маркетинк/реклама и т.н. бедна страна слаби възможности.
Все пак може да се даде нов курс за развитие на футбола, като не гоним някакви успехи на клубно ниво, а чисто и просто създадем схема за развитие на кадърни играчи. Ама то едното ще доведе до другото и успехи щем не щем, ще дойдат. Обаче при нас се мисли от днес за утре и за това сме на тоя хал.
Ще имаме може би добър национален отбор, когато повечето млади момчета играят по родните терени, старите муцуни се махнат(управление/треньори) и спрат да се въртят, броя на чужденците намалее драстично. Отделно сякаш и самото мислени на играчите ни трябва да се промени, че днес имаш едни 2-3 к, ама утре нямаш нищо и си за сметта(ама това като цяло не се отнася само за спорта)

И да добавя за националите. За мен ми е все тая дали ще са 5-4-3ти от група с 5-6 отбора в някои квалификации, щом няма да се класират за съответния форум. Ако зависеше от мен, никой от момчетата, които са минали 3-4 цикъла, няма да попадне в състава повече. След като не може да идеш на толкова поредни първенства с едни и същи муцуни, явно няма да стане с тях. Ако щеш пускай момчета на по 19-20год, които няма също да успеят, но да се обиграят сред мъжете, да видят какво е. Никой няма да ги съди (така за мен би било правилно), но след 1-2 цикъла, вече може да са сработили достатъчно, че да направят нещо. А ние какво правим, караме си със "звездите" и берем срам наляво и надясно. А може би не трябва да сме максималисти и да приемем, че сме посредствена футболна нация, но миналото друго показва.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 26 May 2016 - 16:58

0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 26 May 2016 - 08:40, каза:

От кога не сте си пълнили стадиона? Ама не на юбилея, кога на мач? Кога беше последният голям мач на Левски, че да го напълните? Не помните, нали? Аз също!

Помня, помня- от есенния мач с Лудогорец---> http://gong.bg/bg-fo...udogorec-349494

На последния мач със същия отбор, в мач без никакво значение, също имаше около 15к.

A фенове на отбор, който от 1989г. не е пълнил на 100% националния стадион, да говорят за посещаемост, е от смешно по-смешно;)
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2013/bwy1464292273o.jpg
1

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеGötze19, на 26 May 2016 - 13:42, каза:

То ако е за въпрос и на юбилея им не напълниха Васил Левски, камо ли на техен мач.. а да не говорим за новият им сектор, че с това темпо на посещаемост ще го изплатят след 400 години, жалка работа

Като говорим за юбилеИ...
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1464293059u.png

Много сте малки, дребни и нищожни, за да се мерите с най-голямата институция в държавата, каквато е футболния клуб Левски ;)

Пак казвам, тая тема да не се засяга в този форум, ама явно комплексите на "винаги верните", които по традиция напускат стадиона около 70-ата минута- нямат край.

Мнението беше редактирано от _Robben_: 26 May 2016 - 23:10

1

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia

Преглед на мнение_Robben_, на 26 May 2016 - 23:05, каза:

Като говорим за юбилеИ...
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/cqs1464293059u.png

Много сте малки, дребни и нищожни, за да се мерите с най-голямата институция в държавата, каквато е футболния клуб Левски ;)

Пак казвам, тая тема да не се засяга в този форум, ама явно комплексите на "винаги верните", които по традиция напускат стадиона около 70-ата минута- нямат край.

:laughing: :laughing: :laughing: И с това мисля да сложим край наистина :)

Мнението беше редактирано от DerBomber13: 27 May 2016 - 01:09

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Баси,човек да не попита въпрос в тоя форум. :laughing:
Да е жив и здрав Ицо: по-малко да се обажда (и снима с тениски на Мадрид) и да пълни стадионите все по-често.
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Робен снимал Б сектор и стадиона бил пълен с Лудогорец.... :laughing:
Стадионът е 4 сектора, не един. След като сектор А го нямаше, в Г не е имало никой (50 човека с кренвирши) и В не беше пълен, то как е бил пълен стадиона, че не се сещам? То и аз, ако взема 5 човека от форума и седнем у нас в хола да гледаме мач на ЦСКА, ще сме напълнили дивана ми!
А сега за домашно си отвори някой вестник и провери средната посещаемост у нас за последните 2-3 сезона. След това си отвори някоя друга медия и виж кой отбор е най-гледаният в България по телевизията, има си рейтинги. И след като си напишеш домашното се върни тук и ми обяснявай точно на мен за институции!
А сега още нещо, което (ако си болен левскар, а явно си) вероятно не асимилираш - Левски го чака това, което се случва с ЦСКА! Просто с тези собственици, които има клубът в момента, нищо добро не го чака, защото те не са там, за да правят футбол, нито са там, за да си вадят от парите за отбора! Те са там, за да могат да си подсигурят едни Х-хиляди гласа. В момента, в който г-н Борисов не управлява България и "държавните" спонсори на Левски се одръпнат по примера на ВТБ, стремглаво отбора се засилва на там, накъдето се беше запътил точно по време на юбилея. Да, пич, слушай внимателно и чети между редовете, те ясните сигнали са там - не сте дали пари за сектора, дължите на НАП, взимате на всеки трансферен прозорец по 7-8 нови, а нямате ПРИХОДИ! И докато насилените спонсори (както беше Титан с ЦСКА) покриват дупките е ОК, но когато се оттеглят, ще се радвам да се видим на по кафе, за да ми обясниш отново за институциите!
Не се заяждам, напротив - важното, от това, което написах по-горе е, че с подобни управници и двата гранда НЯМАТ бъдеще! Това са хора, които не желаят да дават, а не желаят и да градят! И вместо феновете на двата отбора да са по-задружни отвсякога (защото се въртят на един и същи кур, просто Левски са с 4-5 години назад), те си мерят пишките, че не бил дошъл Меси или Марадона, с хореографии и всякакви други небивалици, които на практика са еднодневки и утре никой няма да помни!
3

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Защо трябва да си говедо или чорбар за да не харесваш футболист от другия отбор? Аз Стойчков не го харесвам не съм го гледал на световното когато е вкарвал защото ме е нямало на този свят, гледал съм мачове на Барселона на запис и не съм много впечатлен от него и ако това е най-добрия ни футболист за всички времена то сме много зле от към футболни качества и нищо добро не ни чака, колкото до това дали е ''кюрд'' или не факт е ,че е роден в Харманлийско село и много се спекулира ,че има цигански/турски жилки в кръвта това за мен е достатъчно на го наричам този тъпунгер кюрд.
1

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеGeorgi, на 31 May 2016 - 15:58, каза:

Защо трябва да си говедо или чорбар за да не харесваш футболист от другия отбор? Аз Стойчков не го харесвам не съм го гледал на световното когато е вкарвал защото ме е нямало на този свят, гледал съм мачове на Барселона на запис и не съм много впечатлен от него и ако това е най-добрия ни футболист за всички времена то сме много зле от към футболни качества и нищо добро не ни чака, колкото до това дали е ''кюрд'' или не факт е ,че е роден в Харманлийско село и много се спекулира ,че има цигански/турски жилки в кръвта това за мен е достатъчно на го наричам този тъпунгер кюрд.

По принцип се спекулира, че Георги Аспарухов е бил евтин доносник в Държавна Сигурност и е карал пил, когато катастрофира на Витиня, но човек сам решава на какво да вярва и там е разликата между говеда, чорбари и нормални хора. Интересно ми е ако СтоЙчков не е достатъчно добър по твоите критерии, Гонзо ли е еталонът за футболен корифей? Прав е ars_moriendi относно тъпунгерите в българския футбол. Аз лично ще отида още по-далеч и ще кажа, че държавата ни е на такова дередже поради същите причини. И е много тъжно, че един млад човек на България може с толкова лека ръка да плюе по хора, които са дали много повече за тази държава, отколкото той някога би имал шанса да даде. Но все пак всеки с мнението си. :)

P.S. Като не си гледал Стоичков на живо, то мисля, че имаш предостатъчно примери от съвремието си какви точно сме откъм футболни качества и какво точно ни чака.
5

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Аз нямам нищо против някой да не харесва Стоичков или каквото му е на сърце. Разликата идва от това, че едно е да не харесваш някого като футболист, съвсем друго е да му сложиш абсолютно нелепият епитет кюрд! Стоичков има общо с кюрдите, колкото аз с китайците! Това е нелепо, тъпо и смешно! И всеки, който си позволи да нарече този човек по този начин, не е с нищо по-различен от всеки, който припява "Гунди е шофъор, але, але"!
Тъпият човек е тъп човек и трябва да се третира като тъп човек! Според мен трябва да се прави IQ тест и на подобни хора да им се режат каламбаците, за да не се възпроизвеждат и да ни отърват от тъпите си наследници, които ще трябва да си играят и с нашите деца! А за едно дете, колкото първите седем години са важни, толкова и обкръжението, ама като то е от тъпунгери, какви са перспективите то да открие лек за рака?
Аз няма да убеждавам никого чие гардже е по-рошаво - червеното или синъото! Но да наричаш Стоичков кюрд е плод на някакво душевно заболяване, злоба, нисък интелект и т.н., както да се радваш на жертвите от Хейзъл, на самолета, паднал до Мюнхен, на атентатите в Брюксел или на кончината на Гунди! Цесекар съм, но Гунди и Котков са били измежду най-големите футболисти в България за времето си и при всички положения този ден е траурен за целият български спорт!
4

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес

А сега да видим кой факт е фактическия факт? Което твърдиш ти или каквото Арс относно тъпунгерите (аз го бях написал олигофрени преди време). И какво ще се случи, ако основния ти довод за кюрда-тъпунгер е пълна лъжа и той се окаже роден в Пловдив. А жилките му са от едно село Ясно или Дълго Поле беше, но и двете са на около 20 км от Пловдив.
А пък примерно съм гледал на запис Герд Мюлер, Кройф, Пеле, Еузебио.....ами не съм впечатлен. Друго си е видиш Меси и Роналдо как я барат.
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Ами да, това е най-добрият ни футболист за всички времена, или поне най-успелият. Отделно и най-известният българин. Дори и да има цигански/турски жилки, да му викаш кюрд показва само някакво невежество - викай му циганин или турчин тогава.

Като си гледал записи отпреди 25 години, нормално да не си впечатлен, то футболът тогава беше съвсем друг.След 20-ина години сигурно Меси и Роналдо също ще изглеждат смешни. Но си малък явно и няма как да имаш поглед върху подобни неща.
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Петев: играчите ми искат да спечелят купата в Япония :slap:

Дяков: трябва да покажем характер и да спечелим Кирин къп :slap:

Бившето недоразумение в Байерн Такаши Усами даже вкара за 7:2 :laughing:

Заслужиха си по една линия в дискотеките да си я ролнат заедно с чалга ескортите :rofl:

Мнението беше редактирано от moonweaver: 03 June 2016 - 16:11

0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Или ние сме много зле или японците са твърде силни.Мисля,че е първото,но каквото и да си говорим нашите са аутсайдери в групата с Франция,Холандия и Швеция.Дано ни пощадят
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Япония има добър отбор, но не са някое страшилище все пак, че да ни бият толкова много. Нашите пак са отишли на екскурзия и резултатът е налице - култовото за левскарите 7-2 :tooth:
0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема