Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Дания,
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Сега прегледах групите - имаме реални шансове да се преборим само с два от вторите т.е. групата на Холандия (засега е Унгария) и групата на Швейцария (засега е

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 11 September 2013 - 13:53

0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Всичко това е добре ,но според мен е доста по-вероятно да вземем 1 или 2 точки , отколкото 6 от оставащите мачове.
3

Потребителят е неактивен   MCMXIII 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-February 12
  • живущ вСофия
  • любим играч:Лам/Швайнщайгер/Мюлер
Аз просто искам, да играем добре за да победим. Нека нашите вземат 6 точки, останалото е Божа работа.
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Аз мисля, че ще вземем 4, въпросът е Дания колко ще вземе и дали ще ми се получи схемата за Норвегия...
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Капитанът: Срещу Армения и Чехия трябва да вземем 6 точки, играта не е толкова важна
Много сметкаджии се събрахте...ако играят така както играха срещу
0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Не виждам за каква изненада може да става въпрос. Арменците са си приличен отбор , това ,което правим ние е изненада на този етап.
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Чехия или Дания нямат голям шанс за баража, по простата причина, че ако попаднат на 2-ро място, почти 100% ще бъдат най-слабия втори.
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеGeorgi, на 05 October 2013 - 17:29, каза:

Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.

Ние не сме кой знае какъв отбор, ама срещу Дания заслужавахме победата в Копенхаген, където някакво дърво си поведе топката с ръка, после се пльосна на тревата като талпа и съдията веднага свири дузпа. После арменците ги изклатиха брутално, накрая Дания би Армения като гост с дузпа. Не съм гледал мача, но след дузпата срещу нас се съмнявам и в редовността на тази. Викам италианците да не правят цигании и да играят сериозно срещу Дания и червеният динамит ще гризне дървото.

За Чехия пък няма какво да говорим. Първо, нямат победа срещу друг отбор освен Армения и Малта, и второ, имат една камара загуби. Освен това са на 4 точки назад и не виждам как ще се доберат до второто място след 2 мача, а и да са втори, ще са най-слабият втори отбор много след останалите.

Доесега не съм видял причина, поради която Чехия или Дания да заслужават повече баражите от нас.
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеGeorgi, на 05 October 2013 - 17:29, каза:

<br>Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.<br>
В сравнение с умрелия отбор който бяхме допреди година и нещо,и с оглед на футболистите с които разполагаме съм предоволен от играта на нашите .Дано стигнем до баражите.

Мнението беше редактирано от ivo: 11 October 2013 - 18:30

1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Колко по-спокойно ми бе, без да гледам нашите футболни национали :confused:
Сами са си виновни, като играха като баби първото полувреме, а второто изпуснаха поне 3 страхотни положения в самото начало. Естествено с 9 човека, не е хава. Нищо ново под слънцето. Отново ще мине голям форум без българско участие.
1

Потребителят е неактивен   Neuer 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-May 11
  • живущ вПловдив
  • любим играч:SCHWEINSTEIGER 7/31
Ако Кипър бие
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Ужасен мач, такова стечение на обстоятелствата няма. Жалко за провалените квалификации, но прогресът е очевиден, така че има от какво да се гордеем. Гледам по различните сайтове пак се псува наляво надясно, аз честно казано не бих обвинил никого за загубата. Нямаме и нападател да вкара онези положения.

Дано Пенев остане, толкова кадърен човек трудно ще остане незабелязан.
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Нищо в този живот не е случайно... За мен загубата е плод на лошо избрана тактика от тренъорското ръководство. Предоставихме шансове на Армения да изнесат играта, а те не могат да вържат 3 паса подред. Трябваше да започнем по-агресивно, както играхме през втората част с 10 човека.
Хубавото е, че нашите показаха характер, че Пенев реагира адекватно на хода на двубоя.
Бях гледал Армения у дома, играят много слабо. Трябваше да ги притискаме, започват да е изнервят, да се ритат. Срамно е срещу този отбор ние да сме с червените картони, които бяха абсолютно заслужени... Все още се надявам - хикс на Швейцария - Словения и победа за Норвегия срещу
0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема