Дания,
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 11 September 2013 - 13:53
Сега прегледах групите - имаме реални шансове да се преборим само с два от вторите т.е. групата на Холандия (засега е Унгария) и групата на Швейцария (засега е
Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 11 September 2013 - 13:53
Публикувано: 11 September 2013 - 14:23
Всичко това е добре ,но според мен е доста по-вероятно да вземем 1 или 2 точки , отколкото 6 от оставащите мачове.
Публикувано: 11 September 2013 - 14:33
Аз просто искам, да играем добре за да победим. Нека нашите вземат 6 точки, останалото е Божа работа.
Публикувано: 11 September 2013 - 15:22
Аз мисля, че ще вземем 4, въпросът е Дания колко ще вземе и дали ще ми се получи схемата за Норвегия...
Публикувано: 12 September 2013 - 03:39
Капитанът: Срещу Армения и Чехия трябва да вземем 6 точки, играта не е толкова важна
Много сметкаджии се събрахте...ако играят така както играха срещу
Много сметкаджии се събрахте...ако играят така както играха срещу
Публикувано: 12 September 2013 - 11:19
Не виждам за каква изненада може да става въпрос. Арменците са си приличен отбор , това ,което правим ние е изненада на този етап.
Публикувано: 05 October 2013 - 17:29
Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.
Публикувано: 05 October 2013 - 18:30
Чехия или Дания нямат голям шанс за баража, по простата причина, че ако попаднат на 2-ро място, почти 100% ще бъдат най-слабия втори.
Публикувано: 05 October 2013 - 19:27
Georgi, на 05 October 2013 - 17:29, каза:
Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.
Ние не сме кой знае какъв отбор, ама срещу Дания заслужавахме победата в Копенхаген, където някакво дърво си поведе топката с ръка, после се пльосна на тревата като талпа и съдията веднага свири дузпа. После арменците ги изклатиха брутално, накрая Дания би Армения като гост с дузпа. Не съм гледал мача, но след дузпата срещу нас се съмнявам и в редовността на тази. Викам италианците да не правят цигании и да играят сериозно срещу Дания и червеният динамит ще гризне дървото.
За Чехия пък няма какво да говорим. Първо, нямат победа срещу друг отбор освен Армения и Малта, и второ, имат една камара загуби. Освен това са на 4 точки назад и не виждам как ще се доберат до второто място след 2 мача, а и да са втори, ще са най-слабият втори отбор много след останалите.
Доесега не съм видял причина, поради която Чехия или Дания да заслужават повече баражите от нас.
Публикувано: 11 October 2013 - 18:10
Georgi, на 05 October 2013 - 17:29, каза:
<br>Не разбирам как има хора който още си вярват ,че сме кой знае какъв отбор, абсолютен късмет до момента единствените ни победи са срещу отбори като Армения и Малта, на баража ще попаднат Чехия или Дания.<br>
Мнението беше редактирано от ivo: 11 October 2013 - 18:30
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 11 October 2013 - 19:59
Колко по-спокойно ми бе, без да гледам нашите футболни национали :confused:
Сами са си виновни, като играха като баби първото полувреме, а второто изпуснаха поне 3 страхотни положения в самото начало. Естествено с 9 човека, не е хава. Нищо ново под слънцето. Отново ще мине голям форум без българско участие.
Сами са си виновни, като играха като баби първото полувреме, а второто изпуснаха поне 3 страхотни положения в самото начало. Естествено с 9 човека, не е хава. Нищо ново под слънцето. Отново ще мине голям форум без българско участие.
Публикувано: 11 October 2013 - 20:32
Ужасен мач, такова стечение на обстоятелствата няма. Жалко за провалените квалификации, но прогресът е очевиден, така че има от какво да се гордеем. Гледам по различните сайтове пак се псува наляво надясно, аз честно казано не бих обвинил никого за загубата. Нямаме и нападател да вкара онези положения.
Дано Пенев остане, толкова кадърен човек трудно ще остане незабелязан.
Дано Пенев остане, толкова кадърен човек трудно ще остане незабелязан.
Публикувано: 14 October 2013 - 11:24
Нищо в този живот не е случайно... За мен загубата е плод на лошо избрана тактика от тренъорското ръководство. Предоставихме шансове на Армения да изнесат играта, а те не могат да вържат 3 паса подред. Трябваше да започнем по-агресивно, както играхме през втората част с 10 човека.
Хубавото е, че нашите показаха характер, че Пенев реагира адекватно на хода на двубоя.
Бях гледал Армения у дома, играят много слабо. Трябваше да ги притискаме, започват да е изнервят, да се ритат. Срамно е срещу този отбор ние да сме с червените картони, които бяха абсолютно заслужени... Все още се надявам - хикс на Швейцария - Словения и победа за Норвегия срещу
Хубавото е, че нашите показаха характер, че Пенев реагира адекватно на хода на двубоя.
Бях гледал Армения у дома, играят много слабо. Трябваше да ги притискаме, започват да е изнервят, да се ритат. Срамно е срещу този отбор ние да сме с червените картони, които бяха абсолютно заслужени... Все още се надявам - хикс на Швейцария - Словения и победа за Норвегия срещу