Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Фенове на Байерн припомнят думите на Хайнер от 20.04 тази година: "Разбираме, че един треньор би искал да има 30 играчи от световна класа, но имаме "корона". Трябва да преценяваме разходите си."

Шест дни по-късно чупим рекорда за най-скъп треньорски трансфер. И някои хора започват да мислят, че ги правят на маймуни. Мхм.
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Навсякъде пише че близките часове ще обявят името на Нагелсман като треньор на Байерн пожелавам му успех и много трофеи с Байерн и много тъпо стана с Флик всички си мислихме че намерихме треньор в дългосрочно време отбора играеше супер футбол супер резултатен не ни притесняваше това ако някой ще ни поведе знаехме че винаги ще вкараме повече от противника такова усещане до сега към никой друг треньор съм нямал.
0

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Доста резервиран съм относно този ход... Предполагам, че до една-две години ще е ясно дали ръководството ни са най-големите гении раждали се на тая планета, или най-големите глупаци някога дишали въздуха ѝ...
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Байерн назначава най-атрактивния млад немски треньор, след като сегашният иска да се маха, а реакциите са все едно Вили Вуцов е назначен. :laughing:

Всички сме разочаровани, че Флик си тръгва, ама някои тука сте като някаква негова секта.
-3

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Секта, не, но не знам кой от форума, от Германия и Света би одобрил този ход на ръководството. Да имаш перфектния треньор, спечелил всичко и превърнал отбора в машина и да го отсвириш с лека ръка. За това всеки фен иска треньора да остане и недоумява подхода на нашите шефове.
4

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Чупим тъпомера! Нямало пари за трансфери, а изведнъж изсипват 30 млн. за недоказан треньор, само и само за да се разделим с един от най-добрите ни треньори в историята, понеже така искал доказаният некадърник Брацо! Имам чувството че сънувам идиотски сън и искам да се събудя от него, но се оказва, че това е реалност! Реалността на Ули Хьонес & Со!
2

Потребителят е неактивен   dimigram 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вВарна
Не бързайте да освобождавате и назначавате, още няма нищо Официално ! ,а ако Флик наистина замине самия той е бил непреклонен да остава.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Аз съм от сектата на Байерн. :D
Това се опитвам да кажа - ядосва ме, че от ръководството едно говорят, а друго вършат. Четири месеца ни уверяваха, че всичко е наред, и Ханзи има договор до 2023г т.е. остава, и че "трябва да сме луди да го изпуснем", и т.н. Накрая се оказа, че поне от януари са хвърлили око на Нагелсман.

Хайнер казва, че не можем да си позволим да похарчим сериозни суми по време на пандемията. Накрая даваме 15-20 млн за нов треньор. С договор за 5 години и заплата от 8млн. на година = до 2026 ще дадем общо 55-60 млн. за Нагелсман. Плюс 42 млн. сега за Упамекано. През лятото напускат Алаба, Боатенг, Сар, Мартинез и Коста. За без пари. Камавинга от Рен няма да е под 40 млн. А имаме нужда от подобен футболист. Само за това лято ще отидем на 100+ млн, което си е сериозна сума. При всички положения Флик не е искал 100+ млн за трансфери, както ни внушават. Идеята ми е, че думите на шефовете нямат връзка с действията им. Съвсем наскоро Ули отвратително подля вода на Ханзи с изказвания за Боатенг и Нюбел. Всичко е било замислено отдавна. Да разкараме Флик, защото ни е неудобен. Феновете ще ги забаламосаме с оправдания за пандемия и криза. Единствено Румениге беше контра, но не успя. Да де, но Флик не се остави да го сготвят. Затова сега напуска като герой, а ръководството отнася негативите.

Обясняват ни, че Байерн "принадлежи на феновете". Над 70 000 от тези фенове подписаха петиция "про-Ханзи". Над 90% от феновете, убеден съм, искаха той да остане. Подкрепата към него в социалните мрежи беше категорична Критиките към Салихамиджич бяха буквално убийствени (стигна дотам да премахне коментарите под последната снимка със семейството си в инстаграм). Накрая ръководството не взе мерки. По този начин ни казват: "Ок, купувайте продукти от феншопа, плащайте членски внос, плащайте тв и интернет да ни гледате, плащайте билети и пълнете стадиона, но не ни се бъркайте в управлението. Вие не сте толкова умни, че да решавате." Добре, умни са, доказали са го, никой не им го отнема това. Но поне да спрат да повтаряте, че Байерн бил "клуб на феновете". Лицемерие е. Това си е техен клуб и те си го ръководят, както намерят за добре. Ние сме просто зрители, от които генерират приход. (Което ме кара да мисля, че ръководството има скрит мотив да не подкрепи Суперлигата.)

Страхотно е, че назначаваме най-атрактивния млад германски треньор, но го правим за сметка на най-добрия такъв в момента. Няма как ръководството да знае дали Нагелсман ще оправдае риска. Това си е абсолютен хазарт, в който имаме повече за губене, отколкото за печелене. Освен ако не направи секступъл през следващата година. Всичко по-малко ще му се счита за провал. Както беше и с Гуардиола. Но явно ще го правим новия САФ. Да де, но съм чел биографията на Фъргюсън и знам, че е имал почти пълна свобода в трансферите. А при нас е различно, както твърдят и треньори като Магат, Ван Гаал и наскоро Ковач. Хайнер твърди обратното, но на него не му вярвам.

Мнението беше редактирано от Lozanov: 27 April 2021 - 00:47

1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
"Билд" съобщава,че трансферът на Нагелсман с Байерн е осъществен.
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Официално и от Байерн вече новия треньор е факт.
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Договорът е за 5 години.
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Дали ще ги изкара и петте години. :D След Отмар Хицфелд, само Пеп изкара най-много (3).

Мнението беше редактирано от djsmiley: 27 April 2021 - 12:04

0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Той е сбъднатата мечта на салама,така че може и да ги изкара.
Всъщност аз нямам нищо против Нагелсман, сигурен съм,че ще работи с цялата душа и сърце,и ще вложи всичко ,за да постигне успехи с Байерн.
0

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Нагелсман е идеален за треньор на Байерн, но ако подготвяме отбор за след 4-5 години. За съжаление за втори път пропускаме уникална възможност Байерн да застане и да се утвърди на европейския връх за поне няколко години. И ако след Хайнкес назначаването на Гуардиола изглеждаше като добър опит да се постигне това, то Нагелсман си е направо неособено смешна шега.
2

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Бедствие !!!

Няма да пиша нищо до края на вторият му сезон на " атрактивният треньор",както с катунара,после го подкарвам както аз си знам !
Аман от случайници и простотиите на Ули.....край няма колеги,мамата си ебало.И в старческият дом като отиде ,пак ще взима неадекватни решения и ще ни дърпа назад.Бесен съм.....
3

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема