Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Така де, левия. Моя грешка. Руди или Толисо няма ли да свършат по-добра работа от Фридл?

Мнението беше редактирано от Лозанов: 07 September 2017 - 08:34

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеЛозанов, на 06 September 2017 - 23:52, каза:

Така де, левия. Моя грешка. Руди или Толисо няма ли да свършат по-добра работа от Фридл?

Може и да свършат, но защо да не се даде шанс на момчето, след като си го е заслужил с представянето си от началото на сезона?
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Не съм аз човека, който може да отговори на въпроса ти. Но предполагам, защото Руди и Толисо са по-сигурни варианти от все още неопитния Фридл.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Но пък Фридл си специализира на тази позиция, докато Руди и Толисо са повече халфове/десни бекове.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
По-принцип съвременните бекове съм забелязал, че са по-универални т.е. могат и отляво и отдясно да действат. За Руди не знам, но за Толисо разбрах, че е започнал кариерата си именно като бек. Както и да е. В случая на мен ми е все тая кой ще играе там, важното е да се справи. Разбира се, липсата на Алаба определено ще се усети и в играта на Рибери.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеЛозанов, на 24 August 2017 - 22:47, каза:

Със смесени чувства останах това лято. Все още съм на мнение, че нещата, върху които трябва да се акцентира, са(както казах и преди няколко месеца):

...

4. Налагане на качествени юноши.

...

Това не е нещо, което става толкова бързо, но аз съм готов да чакам, ако това ни донесе следващите Лам, Швайнщайгер, Кроос, Мюлер, Алаба и т.н.

Интересно, това за ДЮШ и налагането на юноши няколко пъти го казваш вече, а сега, когато се отваря възможност да се пуска в игра такъв, ти предпочиташ на тази позиция да играят играчи, които нямат опит на нея. Не разбирам как очакваш тогава да стане това налагане на качествени юноши.
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Трудна работа е това с юношите в отбори като Байерн днешно време. Феновете искат успехи веднага и всяка година и трябва да е някой уникален талант, че да успее да се наложи. А и като си пръснал десетки милиони за разни играчи, някак не върви да ги оставяш резерви. Типичният пример са дискутираните Толисо и Фридъл. Не ми се вижда много вероятно Фридъл да играе вместо Толисо, дори и да заслужава шанс.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Толисо е започнал кариерата си като десен бек, но може да играе и като ляв. Аз смятам, че той може да се справи на мястото на Алаба. Руди също. Да, твърдо съм за налагането на юноши, но момчето е на 19 години и тепърва има да се развива и да получава шансове за игра. Предстоят ни важни сблъсъци с ПСЖ, а използването на Фридл като титуляр в тях крие големи рискове. Особено, ако се борим за първото място в групата. Да, в Бундеслигата, при липсата на каквато и да е стойностна конкуренция, преспокойно можем да го използваме. Та на този етап не е фатално решението Марко Фридл да играе като ляв бек и би ми било интересно да го видя в акция срещу Хофенхайм. Иначе аз виждам много варианти за успешното налагане на млади играчи - в ролята им на смени, или като титуляри в срещи с по-скромни тимове, отдаване за година-две под наем(като Филип и Тони Кроос). Просто не трябва да се прибързва. Всичко трябва да се случва постепенно. Пак повтарям - когато инвестираш в школата си, трябва да си търпелив. Иначе се задава едно много талантливо баварско поколение, което е най-големия успех на ръководството ни през последните години(заедно с назначаването на Хайнкес).

Мнението беше редактирано от Лозанов: 07 September 2017 - 18:56

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Използвахме Йозко като централен защитник срещу Юве и Дортмунд и то преди 2 и половина години. Ако си го можеш си го можеш. ('Щото един друг от неможене го пратихме в Суонзи :laughing: ) Ако всички са здрави за ПСЖ, Фридл едва ли ще получи шанс тогава, така че да играе сега срещу Хофе, не виждам нищо лошо. Ако пък се задълбочат проблемите и се наложи да разчитаме на него отново, ще има ценен опит, който е натрупал сега.
Аз съм твърдо ЗА той да играе тези дни.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Да ти кажа честно, представянето на Кимих срещу Ювентус не го помня с добро. Все пак, след негови грешки паднаха и двата гола в Торино. Но на него му беше простено, защото никога преди това не бе играл като централен защитник. Ще се радвам да гледам Фридл срещу Хофе, определено. Нека да изчакаме да свърши мача в събота и тогава ще можем да коментираме представянето му. :) Но за тежките мачове, няма да си кривя душата, ще имаме нужда от по-опитни състезатели.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 07 September 2017 - 23:41

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Ефенберг за Левандовски:
"Байерн трябва да са дистанцирани от този играч. Той атакува колегите си, които според него, очевидно нямат качеството да спечелят това, което той иска: Шампионската лига"
Хубава работа върши Левата. Взехме го за без пари, така че още с първия си гол е на плюс при нас. За съжаление, явно напрежението не му влияе особено добре и си ги приказва каквито си ги иска. Прав е, че сме малко пасивни на пазара и е разбираемо да е разочарован, но с тези вербални критики, чрез които си служи в своите интервюта, не са правилния подход. Единственото, което успява с това е да подронва авторитета на клуба и ръководството. Има нещо сериозно гнило в отбора в последната половин година и това не са само слабите резултати в мачовете. Левата мрънкаше сума ти време за голмайсторския приз, обвиняваше останалите, че едва ли не не са му спечелили прииза, Мюлер прави стойки, че не играе, Хьонес дава съмнителни изявления в медиите, Лам отказа да стане директор, Клозе отказа, Кан отказа, сложиха Салихамиджич, който уж за седмица се интегрирал по-бързо от Замер, но същевременно единственото нещо, което е направил засега (поне по мой спомен) е да забрани на Карло да пуши на новата база. :confused:
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
В същото време :ph34r:

Цитат

Жесток гей скандал разтърси европейския футбол. В центъра му е бившия ас на Барселона Джонатан дос Сантос, който наскоро скъса с годеницата си - атрактивната Марта Кариедо.

Според мексиканското издание "Тв Нотас" причината е шокираща. Девойката е разкрила, че любимият й има интимна връзка с колегите си Тиаго Алкантара, който в момента играе в Байерн Мюнхен и Матео Мусакио, който е част от Милан.

Все пак Дос Сантос не излиза с двамата едновременно. Той е във връзка с Алкантара, докато са съотборници в Барселона, а с Мусакио е бил заедно по време престоя им във Виляреал. Очаква се реакцията на засегнатите. Възможно е да става въпрос и за отмъщение на обидената годеница.

0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 10 September 2017 - 14:31, каза:

Ефенберг за Левандовски:
"Байерн трябва да са дистанцирани от този играч. Той атакува колегите си, които според него, очевидно нямат качеството да спечелят това, което той иска: Шампионската лига"
Хубава работа върши Левата. Взехме го за без пари, така че още с първия си гол е на плюс при нас. За съжаление, явно напрежението не му влияе особено добре и си ги приказва каквито си ги иска. Прав е, че сме малко пасивни на пазара и е разбираемо да е разочарован, но с тези вербални критики, чрез които си служи в своите интервюта, не са правилния подход. Единственото, което успява с това е да подронва авторитета на клуба и ръководството. Има нещо сериозно гнило в отбора в последната половин година и това не са само слабите резултати в мачовете. Левата мрънкаше сума ти време за голмайсторския приз, обвиняваше останалите, че едва ли не не са му спечелили прииза, Мюлер прави стойки, че не играе, Хьонес дава съмнителни изявления в медиите, Лам отказа да стане директор, Клозе отказа, Кан отказа, сложиха Салихамиджич, който уж за седмица се интегрирал по-бързо от Замер, но същевременно единственото нещо, което е направил засега (поне по мой спомен) е да забрани на Карло да пуши на новата база. :confused:

Забенер,имаме проблем!
Не съм бил чак толкова изкуфял...
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Ефе се опитва да вкара напрежение в отбора (защото не му е за първи път да се изказва по този начин) като е толкова отворен да вземе един пост в Байерн и да оправи нещата, в Барса вкарват същото напрежение с Меси. Байерн има Хамес,Тиаго,Томас,Видал,Хави,Толисо,Хумелс,Боа,Алаба,Руди,Ману какво повече би искал Робърт? Кой друг топ отбор има толкова класни играчи в момента?
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Какво печели Ефенберг като вкара напрежение в отбора?
Аз тук не обвинявам Левандовски,много от нас са на същото мнение като него.Не купихме заместник на Лам,не купихме крило/а,въпре че е ужасно наложително.Рибери и Робен си изпяха песента,изобщо не съм на мнение,че Брандт ще ни реши проблемите в нападение,Коман е римейк на Коста-безмозъчен бързак.Друг е въпросът,че Левандовски не спира да мърмори и все нещо му е криво,дано не познавам,но си проси трансфер през задния двор.Ако ще продължава да мрънка и да се скътава,о по-добре да се маха.Левандовски не е Байерн,но дали проблемът не е другаде...
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема