Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеGeorgi, на 10 September 2017 - 15:41, каза:

Ефе се опитва да вкара напрежение в отбора (защото не му е за първи път да се изказва по този начин) като е толкова отворен да вземе един пост в Байерн и да оправи нещата, в Барса вкарват същото напрежение с Меси. Байерн има Хамес,Тиаго,Томас,Видал,Хави,Толисо,Хумелс,Боа,Алаба,Руди,Ману какво повече би искал Робърт? Кой друг топ отбор има толкова класни играчи в момента?

Имаме Най-добрият вратар,Най-добрите Централни защитници, Халфове и Нападение, аз не виждам кой бихме махнали че да дадем луди пари за някой си. Просто трябва правилна тактика да нямаме контузии и момчетата ще влезнат в форма,Този отбор разполага с всичко за да вдигне ШЛ.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Не бих казал,дайте да видим колко от нашите биха били безспорни титуляри в Реал.
Според мен това са Нойер,Хумелс,Левандовски.Рамос е бетон,крайните им защитници също,тройката халфове не се бута,тя е най-балансираната,Роналдо не се пипа

Нойер,Хумелс,Рамос,Карвахал,Маймуняка,Кроос,другия маймун,хърватина,гела,Левандовски,Асенсио
В нападението на ПСЖ и Барса може и ръка да не хванем.
И време да излезем вече от филма,че сме най-добрите,защото испанците ни разчекват 4-ри години подред,сега си мисля,че и франсетата ще се наредят до тях.

Мнението беше редактирано от Росен: 10 September 2017 - 21:47

0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Левандовски дойде при нас да печели Шампионска лига, а засега даже финал не е играл. Нормално е да се чувства разочарован. Иначе, според мен, най-добрите през последната година-две са:

Нойер

Карвахал Киелини Рамос Марсело

Каземиро
Иско Модрич

Меси Роналдо
Левандовски

Резерви: Облак, Буфон, Дани Алвеш, Боатенг, Хумелс, Алаба, Канте, Видал, Кроос, Коке, Неймар, Мбапе, Гризман, Суарез, Дибала и т.н.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 10 September 2017 - 19:22

0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеЛозанов, на 10 September 2017 - 19:18, каза:

Левандовски дойде при нас да печели Шампионска лига, а засега даже финал не е играл. Нормално е да се чувства разочарован. Иначе, според мен, най-добрите през последната година-две са:

Нойер

Карвахал Киелини Рамос Марсело

Каземиро
Иско Модрич

Меси Роналдо
Левандовски

Резерви: Облак, Буфон, Дани Алвеш, Боатенг, Хумелс, Алаба, Канте, Видал, Кроос, Коке, Неймар, Мбапе, Гризман, Суарез, Дибала и т.н.

Извинявай, ама това лекенце Каземиро е пълен ръгач и с друго не блести. Няма място и в третия отбор на Най-добрия отбор.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
И Густаво да играе в Реал ще свърши същата работа като Каземиро просто в голям отбор съдиите ще ги е страх да му дадат червен картон. не като при вълците във всеки втори мач изгонен.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
https://www.sportal....php?news=683488

Тигърът не си поплюва. :)

Иначе днес попаднах на доста интересни изявления. Отмар Хицфелд е казал следното: "Цялата врява около това, че Мюлер не е в титулярните 11, е нелогична. Само защото е германец. Ако Тиаго беше оставен на скамейката, никой нямаше да обели дума за това." В същото време Пол Брайтнер: "На Байерн му липсва хаоса и лудостта, които царяха около Гуардиола. Сега играчите започнаха да дават назад в развитието си. Сега всеки е невнимателен. Как мислиш да продължиш работата на Пеп в Байерн, когато той е най-доброто нещо, случвало се някога на клуба? Ще бъде фантастично, ако Гуардиола се завърне."

Мнението беше редактирано от Лозанов: 11 September 2017 - 00:10

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Отговора на Румениге:

"Твърденията му са разочароващи. Миналия сезон говореше и за липсата на помощ да спечели голмайсторския приз от страна съотборниците си. Тези изявления развалят репутацията на играча и съм сигурен, че идват от агента му, а не от самия Левандовски, вероятно в търсене на трансфер, но играчът има договор до 2021.

Който говори лошо за Байерн, играчите, треньора, ще има неприятности лично с мен. Аз съм ЗА демокрацията и свободата на словото, но в този случай, играчите трябва да да играят повече и да говорят по-малко. Не намирам за добри и оплакванията на Мюлер. Той трябва да се бори за мястото си, вместо да критикува треньора, няма играч с с гарантирано място в отбора.

Той (Левандовски) трябва да е разочарован от големите трансфери на ПСЖ. Да видим дали могат да спечелят нещо този сезон. Той не трябва да се тревожи за трансферния прозорец, имаме добър отбор и философията ни е доста успешна в Германия и извън нея. Ако Роберт мисли, че парите са ключът към успеха във футбола и лоялността не е нужна, жалко. Лоялността е в нашето ДНК и това е основен приоритет тук, както и за феновете
"

Сипал им е малко Руменигето. Харесва ми. Напоследък, след идването на Гуардиола, беше започнал да става мълчалив.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
От доста време не сме попадали в подобна ситуация с толкова много напрежение в атмосферата около клуба. Ако Левандовски не е доволен, прав му път, да си ходи в Реал Мадрид. Няма футболист, който да стои над Байерн. От друга страна, съм съгласен с критиките му към ръководството, но не мисля, че това е работа на футболиста. Ами ако всеки играч почне да се оплаква от нещо?

Мюлер също трябва да се кротне малко, защото с тези си представяния не заслужава да е титуляр. Или да си вдигне играта, или да се примири с качеството си на резерва. Ако не, прав му път и на него.

Добавка към изказването на Румениге: "А ако говорим за азиатското турне, Левандовски трябваше да е наясно, че неговият навярно мечтан клуб Реал Мадрид изкара 24 дни в жегата през лятото - двойно повече от нас." :D

Който публично критикува треньора, клуба или съотборниците си, ще получи веднага стрес.

Дано не чете този форум..

Мнението беше редактирано от Лозанов: 11 September 2017 - 11:24

0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
А кой на този етап в отбора показва нещо повече от Мюлер?Целият оттбор е мега посредствен досега. И грам идея няма за постройката на играта,всъщност има-топката достига до крилата и следва центриране.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Целия отбор със всичките си проблеми показва повече от Мюлер. Казвал съм го милион пъти и ще продължа да го кавам, когато Мюлер е в обичайната си форма е един от най-добрите офанзивни играчи в света. Само че от май месец 2016 това не е нашия Мюлер, а някаква пародия. Гьотце в най-лошите си мачове беше по-добър от сегашния Томас.
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Защо не е във форма?По-точно въпросът е към Анчелоти,нали той го тренира.Или виновникът е някой друг?
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Да питаме и Йоги Льов, може да има мнение по въпроса, след като и при него Мюлер не показва кой знае какво.
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Подготовката на един футболист не се прави в националния отбор,а от клубния му.Няма логика да не играеш добре в Байерн,а да си супер на национално ниво.Гуардиола беше виновен за всичко,а сега Анчелоти за нищо.Точно затова,когато даден отбор не върви се сменя треньора ,а не футболистите ,което не означава,че Анчелоти трябва да бъде уволнен на момента.Но е факт,че под негово ръководство отборът е дупка.

Мнението беше редактирано от Росен: 11 September 2017 - 14:12

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Дай предложение за треньор, който да ни довърши сезона или да е новия постоянен. Луис Енрике? Томас Тухел? Не, мерси!
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Пак казвам,че не съм за неговото уволнение,но е факт,че нещата не се получават.Отборът като цяло даде назад.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема