Още по-лошо,защото всички знаем,че загърбихме домашните купи,за да спечелим Лигата и пак не успяхме.Лично на мен не ми дреме за германските титли,но този провал в Лигата.....аз ако бях на хайнкес напусках сам,ей така от поне малко неудобство,че погребах мечтите на милионите фенове на Байерн.Сега не ми говорете,че само бездушните напускат потъналия кораб и останал ,за да вдигнем 5-та на Уембли.По същия начин ако следващия сезон вземем,че направим дубъл в Германия отново ще кажа,че хайнкес трябва да се измете от Байерн по най-бързия начин.Прошка ще има само при победа на Уембли.
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 03 June 2012 - 21:49
Отново следваш логиката, за която споменах в предния пост. Хайнкес трябва да спечели догодина, за да "измие срама" от Челси, а в същото време Гаал трябва да го благославяме заради дубъла първия сезон и безславно загубен финал от
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 03 June 2012 - 22:26
Пичове, тая година дори Лузърите спечелиха купа:slap:
Публикувано: 03 June 2012 - 22:52
Гошенко,не сравнявай двата финала.Отборът на Моуриньо беше много труден за побеждаване тогава,заслужаваха си победата,а тогава Байерн играеше до последно за трите купи.Говореше се за требъл.
Мнението беше редактирано от Росен: 03 June 2012 - 22:54
Публикувано: 04 June 2012 - 00:22
Добре де, само Хайнкес ли е виновен?
Я се огледайте! Хайнкес ли да вкара положенията на Гомез, Хайнкес ли да бие дузпата на Робен, Хайнкес ли да пази Дрогба, Хайнкес ли да излезе като мъж и да бие дузпите.
Не е виновен само Хайнкес за тази загуба. Виновен е целия отбор, включително и той. Аз продължавам да мисля, че е по-добре да се заложи на треньор като Замер например.
Я се огледайте! Хайнкес ли да вкара положенията на Гомез, Хайнкес ли да бие дузпата на Робен, Хайнкес ли да пази Дрогба, Хайнкес ли да излезе като мъж и да бие дузпите.
Не е виновен само Хайнкес за тази загуба. Виновен е целия отбор, включително и той. Аз продължавам да мисля, че е по-добре да се заложи на треньор като Замер например.
Публикувано: 04 June 2012 - 00:23
Е от 2013 Хайнкес ще е вън от отбора.Дано направи страхотен втори сезон и покаже,че бъркаме.
А аз ще се надявам след него да дойде Лъов.
А аз ще се надявам след него да дойде Лъов.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 04 June 2012 - 00:37
Йогито ще остане за световното 2014! След това може и да дойде :)
Публикувано: 04 June 2012 - 00:43
[quote name='Goshenko' timestamp='1338749360' post='52473']
Отново следваш логиката, за която споменах в предния пост. Хайнкес трябва да спечели догодина, за да "измие срама" от Челси, а в същото време Гаал трябва да го благославяме заради дубъла първия сезон и безславно загубен финал от
Мнението беше редактирано от markony_70: 04 June 2012 - 02:43
Публикувано: 04 June 2012 - 01:51
Като знам Ули какъв е, Хайнкес може да си остане и след 2013... :tooth:
Публикувано: 04 June 2012 - 08:56
Никой не ми отговори на въпроса.
Доволен/доволни /ли си/ли сте от изминалия сезон под ръководството на хайнкес?
Доволен/доволни /ли си/ли сте от изминалия сезон под ръководството на хайнкес?
Публикувано: 04 June 2012 - 09:52
Гошенко, хвала за доблестта ти да излезеш и да защитаваш нещо, в което вярваш! Другите, които ни/ме наричат разбирач/и нещо не бълват вече тук. Но това, в което се опитваш да ни убедиш, е несериозно! Прав си, няма как да сравняваме тренъор, който печели дубъл и губи финал в ШЛ с такъв, който не печели нищо!
Публикувано: 04 June 2012 - 10:19
markony_70, на 04 June 2012 - 00:43, каза:
Аз също не обвинявам Хайнкес за конкретния мач,но продължавам да твърдя,че в този отбор няма надграждане от миналата година като цялостен облик и цялостната му работа през сезона,а ужким за това бе нает Хайнкес и дискретно бе натяквано,че финал на Алианса не е преоритет на отбора.
ОК, да с това мога да се съглася, защото имаше развитие на отбора, но имаше доста неща, които останаха нерешени. За финала - Ди Матео се опита да скалъпи някаква тактика и да затваря десния ни фланг чрез Бертран, освен това Ашли Коул се издъни няколко пъти при положения на Мюлер.
Публикувано: 04 June 2012 - 12:58
Отново безуспешен опит да направя множествено цитиране, затова ще пиша персонално към съответните съфорумци:
РОСЕН - Да, от играта на отбора в Европа съм доволен, но не и от резултата накрая, естествено. Във футбола има хиляди примери за това даден отбор да играе страхотен футбол и накрая да загуби. Гредата на Швайнщайгер не може да прави цялостна оценка на сезона, в който смачкахме всички отбори в Европа и изиграхме точно един слаб мач - гостуването на Базел. Помниш ли друг подобен сезон последните 15-на години, щото аз не? За Бундеслигата въобще няма да говоря, вече го обясних ясно, само допълвам, че загубите от Гладбах бяха очевидно планирани и съответно няма какво да ревем и за тези мачове.
На другият ти въпрос - Да, виждал съм и по-слаби финалисти от Челси. Финалът Порто-Монако от 2003 приличаше на мач на средняци от френското или португалското п-во. Поне те нямаха изключителни играчи като Чех, Дрогба и Торес.
МАРКОН
РОСЕН - Да, от играта на отбора в Европа съм доволен, но не и от резултата накрая, естествено. Във футбола има хиляди примери за това даден отбор да играе страхотен футбол и накрая да загуби. Гредата на Швайнщайгер не може да прави цялостна оценка на сезона, в който смачкахме всички отбори в Европа и изиграхме точно един слаб мач - гостуването на Базел. Помниш ли друг подобен сезон последните 15-на години, щото аз не? За Бундеслигата въобще няма да говоря, вече го обясних ясно, само допълвам, че загубите от Гладбах бяха очевидно планирани и съответно няма какво да ревем и за тези мачове.
На другият ти въпрос - Да, виждал съм и по-слаби финалисти от Челси. Финалът Порто-Монако от 2003 приличаше на мач на средняци от френското или португалското п-во. Поне те нямаха изключителни играчи като Чех, Дрогба и Торес.
МАРКОН
Публикувано: 04 June 2012 - 13:33
Гошенко, демагогията ти ме плаши! Никой не говори за омраза, тук говорим за резултати и НАТЯКВАНЕ! Това натякване, което не спря през цялата пролет как аз и още шепа хора трябвало да се извиняваме.... На кого?
Публикувано: 04 June 2012 - 13:40
Съгласен съм напълно с Гошенко, особено това с любимците. Всеки си има мнение, но кофтито е, когато се опитваш да налагаш мнението си като единствено миродавно и да се изказваш в стил последна инстанция.
Аз бях казъл и в други теми, казвам го и сега, цялостната работа на Хайнкес е положителна и бих допълнил горния коментар с това, че защитата се заздрави чуствително и заслугата не е само на Нойер, а на Юп и екипа му, освен това психоклимата в отбора е много по добър от при холандеца, който успя да се изпокара с всички и изгони играчи с лидерски качества като един Ван Бомел, който щеше да е изключително полезен на финала с Челси!
Пожелавам успех на Юп догодина и нека следващия треньор да няма нищо общо с Клинсман и Ван Гаал!
Аз съм за Замер или Торстен Финк!
Аз бях казъл и в други теми, казвам го и сега, цялостната работа на Хайнкес е положителна и бих допълнил горния коментар с това, че защитата се заздрави чуствително и заслугата не е само на Нойер, а на Юп и екипа му, освен това психоклимата в отбора е много по добър от при холандеца, който успя да се изпокара с всички и изгони играчи с лидерски качества като един Ван Бомел, който щеше да е изключително полезен на финала с Челси!
Пожелавам успех на Юп догодина и нека следващия треньор да няма нищо общо с Клинсман и Ван Гаал!
Аз съм за Замер или Торстен Финк!