Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Още по-лошо,защото всички знаем,че загърбихме домашните купи,за да спечелим Лигата и пак не успяхме.Лично на мен не ми дреме за германските титли,но този провал в Лигата.....аз ако бях на хайнкес напусках сам,ей така от поне малко неудобство,че погребах мечтите на милионите фенове на Байерн.Сега не ми говорете,че само бездушните напускат потъналия кораб и останал ,за да вдигнем 5-та на Уембли.По същия начин ако следващия сезон вземем,че направим дубъл в Германия отново ще кажа,че хайнкес трябва да се измете от Байерн по най-бързия начин.Прошка ще има само при победа на Уембли.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Отново следваш логиката, за която споменах в предния пост. Хайнкес трябва да спечели догодина, за да "измие срама" от Челси, а в същото време Гаал трябва да го благославяме заради дубъла първия сезон и безславно загубен финал от
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Пичове, тая година дори Лузърите спечелиха купа:slap:
1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Гошенко,не сравнявай двата финала.Отборът на Моуриньо беше много труден за побеждаване тогава,заслужаваха си победата,а тогава Байерн играеше до последно за трите купи.Говореше се за требъл.

Мнението беше редактирано от Росен: 03 June 2012 - 22:54

2

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Добре де, само Хайнкес ли е виновен?

Я се огледайте! Хайнкес ли да вкара положенията на Гомез, Хайнкес ли да бие дузпата на Робен, Хайнкес ли да пази Дрогба, Хайнкес ли да излезе като мъж и да бие дузпите.

Не е виновен само Хайнкес за тази загуба. Виновен е целия отбор, включително и той. Аз продължавам да мисля, че е по-добре да се заложи на треньор като Замер например.

6

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Е от 2013 Хайнкес ще е вън от отбора.Дано направи страхотен втори сезон и покаже,че бъркаме.
А аз ще се надявам след него да дойде Лъов.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Йогито ще остане за световното 2014! След това може и да дойде :)
0

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
[quote name='Goshenko' timestamp='1338749360' post='52473']
Отново следваш логиката, за която споменах в предния пост. Хайнкес трябва да спечели догодина, за да "измие срама" от Челси, а в същото време Гаал трябва да го благославяме заради дубъла първия сезон и безславно загубен финал от

Мнението беше редактирано от markony_70: 04 June 2012 - 02:43

1

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Като знам Ули какъв е, Хайнкес може да си остане и след 2013... :tooth:
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Никой не ми отговори на въпроса.
Доволен/доволни /ли си/ли сте от изминалия сезон под ръководството на хайнкес?
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, хвала за доблестта ти да излезеш и да защитаваш нещо, в което вярваш! Другите, които ни/ме наричат разбирач/и нещо не бълват вече тук. Но това, в което се опитваш да ни убедиш, е несериозно! Прав си, няма как да сравняваме тренъор, който печели дубъл и губи финал в ШЛ с такъв, който не печели нищо!

6

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеmarkony_70, на 04 June 2012 - 00:43, каза:

Аз също не обвинявам Хайнкес за конкретния мач,но продължавам да твърдя,че в този отбор няма надграждане от миналата година като цялостен облик и цялостната му работа през сезона,а ужким за това бе нает Хайнкес и дискретно бе натяквано,че финал на Алианса не е преоритет на отбора.

ОК, да с това мога да се съглася, защото имаше развитие на отбора, но имаше доста неща, които останаха нерешени. За финала - Ди Матео се опита да скалъпи някаква тактика и да затваря десния ни фланг чрез Бертран, освен това Ашли Коул се издъни няколко пъти при положения на Мюлер.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Отново безуспешен опит да направя множествено цитиране, затова ще пиша персонално към съответните съфорумци:

РОСЕН - Да, от играта на отбора в Европа съм доволен, но не и от резултата накрая, естествено. Във футбола има хиляди примери за това даден отбор да играе страхотен футбол и накрая да загуби. Гредата на Швайнщайгер не може да прави цялостна оценка на сезона, в който смачкахме всички отбори в Европа и изиграхме точно един слаб мач - гостуването на Базел. Помниш ли друг подобен сезон последните 15-на години, щото аз не? За Бундеслигата въобще няма да говоря, вече го обясних ясно, само допълвам, че загубите от Гладбах бяха очевидно планирани и съответно няма какво да ревем и за тези мачове.
На другият ти въпрос - Да, виждал съм и по-слаби финалисти от Челси. Финалът Порто-Монако от 2003 приличаше на мач на средняци от френското или португалското п-во. Поне те нямаха изключителни играчи като Чех, Дрогба и Торес.

МАРКОН
3

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, демагогията ти ме плаши! Никой не говори за омраза, тук говорим за резултати и НАТЯКВАНЕ! Това натякване, което не спря през цялата пролет как аз и още шепа хора трябвало да се извиняваме.... На кого?
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Съгласен съм напълно с Гошенко, особено това с любимците. Всеки си има мнение, но кофтито е, когато се опитваш да налагаш мнението си като единствено миродавно и да се изказваш в стил последна инстанция.
Аз бях казъл и в други теми, казвам го и сега, цялостната работа на Хайнкес е положителна и бих допълнил горния коментар с това, че защитата се заздрави чуствително и заслугата не е само на Нойер, а на Юп и екипа му, освен това психоклимата в отбора е много по добър от при холандеца, който успя да се изпокара с всички и изгони играчи с лидерски качества като един Ван Бомел, който щеше да е изключително полезен на финала с Челси!
Пожелавам успех на Юп догодина и нека следващия треньор да няма нищо общо с Клинсман и Ван Гаал!
Аз съм за Замер или Торстен Финк!
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема