Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
До колкото си спомням, целта беше Ф
5

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
[quote name='1900' timestamp='1338806511' post='52514']

0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Гошенко,да разбирам ли,че ще бъдеш доволен от всеки един сезон при хайнкес ако отборът на моменти играе добре,класира се за зона Шампионска лига,без да играе баражи,но в крайна сметка не спечели нищо?
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
1900, няма какво да коментирам! Най-смешния тренъор в света спечели за 3 години повече, отколкото Хайнкес за 800!

Баварец, лесно е да наследиш готов отбор, нали? Хайнкес сам ли изгради този? Започна сезона с 3-ма нови и то, защото Робен беше контузен. Целия гръбнак му е завещан от Ван Гаал!
3

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Просто няма смисъл.
4

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

3

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнение1900, на 04 June 2012 - 14:40, каза:

За едни виновник за провала е Хайнкес, за други, като мен- футболистите, за трети Ули- че не е купил Фалкао...

А за четвърти - всеки има своята вина, защото футболът е колективен спорт, което значи, че всеки носи отговорност и за успехите, и за загубите.

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 04 June 2012 - 14:59

1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Росене, сега е мой ред да кажа, че не получавам отговор на въпроса виждали ли сте толкова силен Байерн в цялата европейска кампания за последните около 15 г.?
Естествено, че ще бъда доволен винаги, когато Байерн побеждава силни отбори и естествено, че ще бъда тъжен след всеки подобен мач като с Челси, Ман Ю, Порто или Ц.Звезда от миналото.
Арс, сега пък демагог ме изкара...ако на това викаш готов отбор, наследен от Гаал, защо холандецът изгуби 1/8 финал от много по-слабият

Мнението беше редактирано от Goshenko: 04 June 2012 - 16:44

1

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеGoshenko, на 04 June 2012 - 15:12, каза:

Росене, сега е мой ред да кажа, че не получавам отговор на въпроса виждали ли сте толкова силен Байерн в цялата европейска кампания за последните много около 15 г.?

Да,1999/2000,2000/2001 и може би дори 2001/2002.Друг стил,но пак топ отбор в Европа.
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Оффффф, вече ми омръзва, просто си повтаряме едно и също. Никой не казва, че цялата вина е на Хайнкес. Но Бавареца да речем ни обяснява как Хайнкес бил се справил с "психоклимата" в отбора, нали? Как по-точно стана това? Когато Рибери и Робен се сбиха или когато половината отбор се уплаши да бие дузпи?

5

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
[quote name='Goshenko' timestamp='1338811965' post='52526']
Росене, сега е мой ред да кажа, че не получавам отговор на въпроса виждали ли сте толкова силен Байерн в цялата европейска кампания за последните много около 15 г.?
Естествено, че ще бъда доволен винаги, когато Байерн побеждава силни отбори и естествено, че ще бъда тъжен след всеки подобен мач като с Челси, Ман Ю, Порто или Ц.Звезда от миналото.
Арс, сега пък демагог ме изкара...ако на това викаш готов отбор, наследен от Гаал, защо холандецът изгуби 1/8 финал от много по-слабият
2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Надявам се това да ми е последното мнение по дискусията...В първия си сезон Ван Гаал едва излезе от групите на ШЛ, но важното е че излезе-факт. Победата срещу Фиорентина е последното нещо, с което един фен на Байерн би трябвало да се гордее. Елиминирането на Ман ю след победа и загуба беше сладко, но в никакъв случай категорично. Поставям реторичен въпрос (не се чувствайте длъжни да търсите отговор) - Защо аджеба
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена

Преглед на мнениеGoshenko, на 04 June 2012 - 15:12, каза:

Росене, сега е мой ред да кажа, че не получавам отговор на въпроса виждали ли сте толкова силен Байерн в цялата европейска кампания за последните около 15 г.?

Да,Байерн на Хицфелд за мен ще си остане най-добрият,най-прагматичният и умен отбор,който аз съм гледал.Дори сега двата отбора ако има как да играят съм абсолютно сигурен,че този на Ефе и Кан ще пречука този на милионерите.
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

3

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
..няма причина за спорове,пичове---Фактите са квито ги каза Ники/1900/...Присъединявам се към Арс за тежестта на тази загуба,но за мен е на 1 място-по гадна от 1999,а Дания си беше сензация отвсякъде..Боли ме за невероятния шанс,Боли ме за Собствения ни дом,за това този загубен финал за мен е Най-голямата загуба на Байерн,така го чувствам..Всеки 1 от Вас е прав сам по-себе си,но за мен Главни виновници за загубата са футболистите---Дано да имаме повече радостни мигове догодина/съмнявам се,щото знам как играем след СП и ЕП/но казвам ДАНО,и дано тази загуба послужи като катализатор за бундестима...още 1 калъфка-няма да преживея... :beer2:
3

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема