Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   Giovane Elber №9 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вБургас
  • любим играч:Giovane Elber №9
Той даже преди мача поздрави феновете на Байерн,отиде пред тях и пляскаше с рацете.според вас това нели означава нещо.
0

Потребителят е неактивен   Giovane Elber №9 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вБургас
  • любим играч:Giovane Elber №9

Нойер: Да премина в Юнайтед никога не е било вариант за ме

н

0

Потребителят е неактивен   kikk4o 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 11-November 10

Преглед на мнениеАдминистратор, на 01 May 2011 - 13:31, каза:

Просто да се молим да не предложат 30+ милиона че тогава всичко може да стане.Аз лично очаквах около полуфиналите в лигата да започнат какви ли не спекулаций и не съм изненадан.Не веднъж и дваж трансферите стават точно по този начин в края на сезона когато отборите са били съперници в даден турнир.Юнайтед са направили 3 оферти за нов вратар на мястото на отказващият се холандец и дано ръководството ни смотано ако се наложи не се стиска за пари колкото са необходими.

П.П. За съжаление един бивш национален шаран на Германия доста време игра в Англия и това най-малко би ме учудило и не е никакъв критерий според мен.
Мануел каза че иска да спечели Бундеслигата и тогава да мисли за други варианти.....да видим дали ще си удържи на думата!

Лично ме съмнява да предложат повече от 25 милиона,дори в техния форум не са много обнадеждени че новият им вратар ще е Мануел Нойер.А колкото до нас ми се струва,че ръководството на Шалке започва да ни изнудва,от друга страна Ули Хьонес се изказваше че трансфера е сигурен,което може би означава,че са водени преговори макар и не официално.Агента на Нойер заявил,че остава в Германия! :thumbsup:
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Така,сега да се изясним,че започвам малко да се дразня вече,а някой само това чака,та да се покаже колко е всезнаещ.Това предположение излезе от мен,и то на базата на нещата ,които се случиха след първия 1/2 финал за Лигата.Един трансфер докато не се завърши окончателно няма как да се каже,че е сигурен,без значение какво се тръби от местната или чуждата преса,така че всякакви развръзки са възможни.Когато казах тези неща ,а именно че има някакъв вариант Ману да отиде в юнайтед се базирах само на предположения и догадки,защото съгласете се,че тези от Шалке трябва да са големи малоумници,че евентуално да предпочетат по ниската оферта на Байерн през тази на юнайтед.За тях не е от значение къде ще играе Нойер след като няма да носи синята фланелка на кралскосините.Дори бих казал,че едно напускане на Мануел на Бундеслигата ще се хареса повече на ръководството на ''миньорите'' и на техните фенове,отколкото да остане-причините сами си ги разяснете.Друг е въпросът какво иска Нойер,но когато става въпрос за разлика от около 10 милиона,то аз съм сигурен,че той няма да има решаваща роля при избора му на нов отбор.Подчертавам,че това са само предположения и нищо повече.Аз също искам повече от всичко Ману да пристигне на Забенер и ще бъда много щастлив от това,но не зная на кого бъркам в ..... ,та да реагира по този начин.Нима това не е форум,където всеки може да искаже предположенията си или всички трябва да сме като стадо с овце,на където се обърне едната и другите след нея.

Дано този трансфер се осъществи и сега си мисля.че предпоставките бяха на лице още по време на вчерашния двубой.Забелязахте ли как реагираше Нойер на головете,които получи от юнайтед и кака го направи вчера?
2

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Хора, дишайте спокойно ще ви цитирам само няколко неща от последните 2 дни:

1.) След мача Мануел Нойер заяви следното: "Моята цел е трансфер в Германия";

2.) Малко преди това Кале Румениге заяви следното: "В момента две неща са факт. Първо, договорът на Мануел Нойер изтича през 2012-та и няма да бъде подновен. Второ, Нойер не желае да напуска Германия. Това са фактите, всичко останало са спекулации."

3.) Хорст Хелдт (мениджърът на Шалке) заяви вчера следното: "До момента единственото запитване, постъпило за Нойер е от Байерн и затова ние се занимаваме изключитлено с Байерн".

Нойер по-рано каза, че Манчестър не е вариант за него и това автоматично прави възможността за трансфер на Острова равна на нула. Ако ще Юнайтед или Сити или който и да било да предложат на Шалке 50 милиона, Нойер е твърд в решението си да не напуска Германия, а това означава, че има само един отбор в Бундеслигата, който може да си го позволи и да му предложи нещо повече от Шалке.

Единствената въпросителна по този трансфер я каза Хьонес преди няколко дни - дали ще стане това лято или догодина. Но с оглед факта, че Шалке все още имат големи дългове и фактът, че мнението на футболиста тежи много, вярвам че трансферът ще стане факт тази година, точно така, както се случи със трансфера на Йозил.
4

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Юнайтед си е абсолютен вариант за Нойер,макар и второстепенен.Могат да хвърлят повече пари от нас на Шалке,по-висока заплата за самия Нойер,не са пряка конкуренция за Шалке.Не се и съмнявайте,че ако Хъонес и Румениге се пазарят да свалят цената под 20 милиона примерно,Шалке може на сериозно да вземе на предвид интереса на Юнайтед(който очевидно е там) и да изпуснем поредния класен играч на пост на който ние се нуждаем от такава покупка.Нойер иска да играе в Германия,да спечели Бундеслигата,да играе редовно в ШЛ,това е ясно,но факторът Шалке може спокойно да ни изяде главата,ако трансфера не бъде чист,бърз,точен и напълно безкомпромисен.
-2

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
http://www.sportal.b...php?news=302008
Нойер:
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип

*
ПОПУЛЯРНО

Не знам какво трябва да се каже, че да сте спокойни. САФ каза, че Нойер отива в Байерн, Румениге каза че Нойер идва в Байерн, Хьонес каза, че има тенденции Мануел да акостира в Байерн, Нойер казва за не знам кой път че НЕ
10

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

1

Потребителят е неактивен   Bayern_Forever 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Бастиян Швайнщайгер
С това хвърляне по точно този фланг головете могат да стават буквално за 10 сек :laughing: (Ако ме разбирате..)
3

Потребителят е неактивен   Агент Буревестников 

• от Корпуса за бързо реагиране
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вПо света и у вас
  • любим играч:Оли Кан
След това хвърляне, освиркванията от трибуните спряха. Тишина! http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/tooth.gif
1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Бекенбауер:Аз бих платил и 50 милиона за Нойер,но от Байерн дават само 14....
http://www.bild.de/s...74158.bild.html
По-надолу следват само простотиите на Нерлингер: Ще направим всичко ,за да го вземем,но няма да дадем луди пари за играч с изтичащ договор,който може да дойде след година със свободен трансфер.
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеРосен, на 02 May 2011 - 12:51, каза:

Бекенбауер:Аз бих платил и 50 милиона за Нойер,но от Байерн дават само 14....
http://www.bild.de/s...74158.bild.html
По-надолу следват само простотиите на Нерлингер: Ще направим всичко ,за да го вземем,но няма да дадем луди пари за играч с изтичащ договор,който може да дойде след година със свободен трансфер.

Много е прав Бекембауер.А пък тоя нерлингер много разумно взе да харчи тея пари 15 мил за Густаво :good:
0

Потребителят е неактивен   Bayern_Forever 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вСофия
  • любим играч:Бастиян Швайнщайгер
Ако Ули провали този трансфер просто да се маха.... защото единствената възможност Нойер да не дойде е дебилщината и ината на Хьонес :@:@:@
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
,http://www.sportal.b...php?news=302208

Ето го вече ин български:

Бекенбауер: За Нойер бих дал и 50 милиона

"Няма цена, която да е твърде висока за Нойер. Ако се наложи, и 50 милиона е поносимо. Аз лично бих дал всички пари, които имам, за да го взема в клуба. Това е един вратар, който хваща по 20 неспасяеми удара на година. Ако все още бях председател на Надзорния съвет, щях да се подпиша под всякаква сума", коментира Бекенбауер. Той обаче веднага беше контриран от Хьонес: "Да, обаче той вече не е там".
[size="2"][size="5"]Мениджърът на Шалке Хорст Хелдт заплаши да блокира трансфера
. "[size="5"]Офертата на Байерн не заслужава дори да бъде споменавана.
Тази година имаме сериозни приходи, така че можем да си позволим да го задържим", заяви той. "
2

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема