Байерн България: Кой трябва да си ходи? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой трябва да си ходи?

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ти явно си гледал някой друг мач,в който Робен не е играл.Та той направи невероятни два полуфинала срещу Барса,отбеляза два гола,помагаше на Лам в защита,бореше се и всичко,което се изисква от играчите за тези два мача.Робен показа,че е за големите двубои...
6

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Контенто, Тимошчук, Гомез (ако Левандовски дойде), Буйтен

Чан, Вайзер, Хойберг под наем
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Е как може така да искаш да си тръгне собственият ни набор... :confused:
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Много имена се изреждат тук, обаче предимно на хора, които получават малко шансове за изява, но нека да хвърлим поглед на тези, които са твърди титуляри. Да вземем напраимер Тони Кроос. Някой може ли да ме убеди, че е нещо повече от един посредствен играч, нито е на техническото равнище на Гьотце, нито има неговата бързина, а в дефанзивен план е по-зле от Швайни и Мартинез.
2

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Кроос има най-добрия пас в състава на Байерн. А това е доста добро качество като се променя фронта на атаката или се извежда играч. Технически не е повратлив като Гьотце, но ме съмнява да му отстъпва като скорост. Кроос е част от пъзела на Байерн и аз лично бих искал да остане.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Аз не съм казал, че искам да си ходи, споделих виждането си в тази тема, за да изразя несъгласие с доста мнения, че този или онзи от играчите с по-малко шансове трябвало да си ходят.Нито пък твърдя, че е слаб играч, аз казвам, че е играч от средна класа, който обаче не може да компенсира това с наличие на някакъв манталитет или характер, защото няма никакъв - гласим го за новия Матеус, после беше новия Ефе - далеч, далеч, на светлинни години. Новия Ефенберг отказал да бие дузпа на финал на Шампионската лига как ви звучи http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Кроос си върши работата,но ако манафите предложат 40+ милки направо с панделка им го пращаме.Контентото не знам колко го кефи да е резерва...най-вероятно ще бега.Манджата ще послужи за разменна монета за Луиш...ако реши да си ходи де.Буйтен със сигурност напуска...но пък Щубер се завръща.От един самосвал на друг :D Може да го пратят по наем.Пизаро има ли още една година или ще напуска?
П.П.Честно казано предпочитам Лукас Раедер пред Щарке,но дъртака има договор за още една година :D
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Кроос ако мисли така да ми играе и да се разкарва и следващият сезон направо да стяга куфарите и към дъждовен Манчестър. Много си повярва и се помисли за супер звезда ми се струва.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
На мен ми е много чудно, какво искате да прави Кроос? Бил давал пасове назад и настрани. Това му е работата. Що друг не се опита да даде 10 последователни паса по цялата ширина на терена. Щото само Кроос може да го прави толкова добре. Не е пъргав чак толкова, но затова има един Алкантара до себе си, който е супер подвижен, но всички сме му виждали далечните пасове. Да, някои са се получавали много добре, но доста често бърка и елементарни пасове. Отбора има нужда и от двата вида играчи.
Чак ми е странно да го защитавам, но вашето определено е хейт.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Аз искам да има манталитет на победител и силен характер - това никога няма да стане.
0

Потребителят е неактивен   menru 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • живущ вСофия
Личното ми мнение е , че Тони Кроос играеше страхотно когато Хайнкес беше треньор, Рибери беше машина и се разбираше идеално с Алаба отляво, а Робен и Лам се намираха с вързани очи отдясно, Манджукич беше животно, защитата беше на ниво, Нойер най-добрия вратар, целия отбор беше на едно много високо ниво, просто всеки си играеше на правилното място и беше пределно мотивиран. Какво е положението сега при Гуардиола, Рибери не е във форма, Алаба слаб, все едно двамата се виждат за първи път, връзката между Робен и Лам не е същата, Робен избухва с индивидуална класа понякога, но разчита главно на себе си, Манджукич няма място в отбора, нищо не става от него, защитата е трагична, а Нойер не е толкова стабилен, целия отбор не е на ниво, а ние се чудим защо Кроос не играе и не се развива, мислим си че няма потенциал да играе в Байерн. Аз не съм специалист, а фен който е закърмен с идеята Байерн Мюнхен и това е единствения клубен отбор на който съм бил фен. Не крия, че стилът на игра който практикува отбора в момента не ми допада, не говоря за ефективност, а просто не ми носи удоволствие това което виждам, но не това е най-важното. Коя е причината за една година един отбор мечта да се превърне в отбор с много проблеми и футболисти които са желани от всеки голям отбор да не стават за Байерн не мога да кажа, но определено има причина и най-вероятно някой е допуснал грешка. Ако някой футболист не е доволен от нещо и си го казва, за мен той има топки, такива са и Манджукич и Рибери, много по лесно е да си мълчиш и да слушаш, независимо дали си съгласен с това което се случва. Дали изискванията и идеите на Гуардиола, не са съвместими с качествата на играчите не знам, но ако е така, то е ясно , че грешката е на ръководството, защото едва ли са наели новия треньор с идеята да подмени половината отбор. Както на Пеп му е трудно да научи немски, така и на играчите е трудно да свикнат с промените. А дали промените са за добро бъдещето ще покаже, факт е , че за да се осъществят се разбива готов отбор.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
А на финала с Челси къде му бяха топките? Нойер се наложи да показва, че е истински лидер в този момент като изпълни дузпата вместо него, въпреки, че е вратар. Такива играчи искам в Байерн, а не страхливци или пък такива, които се крият клекнали с гръб , когато се решава съдбата на отбора в мача.
3

Потребителят е неактивен   menru 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеcarrot, на 19 May 2014 - 17:29, каза:

А на финала с Челси къде му бяха топките? Нойер се наложи да показва, че е истински лидер в този момент като изпълни дузпата вместо него, въпреки, че е вратар. Такива играчи искам в Байерн, а не страхливци или пък такива, които се крият клекнали с гръб , когато се решава съдбата на отбора в мача.

Камене, не сме се разбрали явно. Тони Кроос е станал баща миналата година, значи има топки (шегичка) :) За топките не съм го споменал него, да няма топки, но е добър отборен играч. Аз също искам в отбора да има силни характери, затова съм против продаването на Манджукич и уважавам много Рибери. В един отбор трябва да има лидери, но няма как всички да са силни, покрай тях ще имаме нужда и от играчи с добри футболни заложби, мисля , че Тони има такива. За съжаление в съвременния футбол няма играчи като Ван Бомел, Ефенберг и Кан и трябва да се задоволим с наличното.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСтара Загора
Хахаха, верно че стана баща скоро, може да са му открили топките http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif Най-вероятно Рибери и Ван Буйтен са му ги скрили http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/punish.gif

0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Определено всички изброени имат място в Байерн, това че има критики към Кроос, Манджата или защитата не значи че имената им трябва да се споменават в тази тема. Тука се правят сравнения с миналия сезон, което просто не е честно, защото така да се наредят нещата и да пасне всичко и то за толкова дълъг период от време не може да се повтори току-така, а може би и изобщо. Освен това с оглед видяното толкова години наред от ключовите ни играчи, трябва да сме наясно, че те дори надскочиха възможностите си миналия сезон и причината бе случката, от която се навършиха 2 години - просто това отключи първичното в психиката на всички в клуба и беше с основен принос за това което стана. Просто се замислете, че 113 години, всякакви формации на този отбор със стотици велики играчи не бяха постигали подобна доминация (2 от КЕШ-овете ни със златното поколение са в години когато шампион е Гладбах), а ние решихме че всеки сезон ще е така. Постигнахме дубъл и 1/2 финал в ШЛ - нещото, което си пожелавах лично аз август месец - отпадането беше срамно и горчиво, но не свършва света с него, бъдещето е пред много от ключовите ни фигури, нека гледаме напред. Преди 6 години имахме един мач в Петербург - дъното ни откакто аз гледам Байерн, за който се сещам винаги когато стана много придирчив към отбора ;)
4

Споделете тази тема чрез:

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема